• mbzg
    155
    zašto podcjenjuješ čovjeka?
    Boban i on su po cijele dane u klubu.
    Znam osobno čovjeka i koliko se daje da naprave pravi posao. E sad rezultati će pokazati gdje smo, ali pisati da služi za naslikavanje je ponižavajuće!
  • deda
    37.8k
    Radi Dario po cijele dane i to operativno.
  • Olmic
    4.9k
    napisao sam ili. A ti ga pozdravi kad ga vec znas. Zivio
  • Tvrdica McTvrdi
    691
    sportskog direktora Dapca.Dino

Valjda Dabca, vlastita imenica, nema jednačenja po zvučnosti
  • Dino
    3.9k

Da malo sam kasno skuzio jbg
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Svaka njemu cast,svaka cast Bobanu. Kad se ima ideja ,a pogotovo kad se zna posao,rezultati tog radar se vide
  • Danko
    2.2k

Pričekajmo malo, rezultati se tek trebaju vidjeti... :smile:
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    mislio Sam na rezoltate njihovog strucnog rada. Resultate na terenu i kako ce to izgledati je na igracina i treneru. Njih dvojica su doveli sve sto je trebalo do sad . Alooo dva lijeva beka brate,ma bude sve dobro ne brini
  • mali M
    7.9k
    Meni nije jasno kaj je M.Marić radio svojedobno.masacusec

ma znaš kaj ću ti reč. kad gledam na koji način funkcioniraju Boban i Dabac ja se ne pitam kaj je radil Marić, nego kaj su delali i svi prije njega. Po meni je ključno da uz Bobana i Dapca imamo u sadašnjoj ekipi nekog mladog perspektivnog potrčka koji s njima leta, printa papire i upija kako se radi. Ovo je sad ekipa koja može odgojiti vrhunskog SD-a za budućnost..
  • Olmic
    4.9k
    upitno je kaj su radili i 13 klimaca glavom u izvrsnom odboru koji su potvrdili sve te teletabise
  • Jurki
    18.1k
    ne zelim biti nikome advokat, ali cinjenice su valjda bitne.
    IO nije tu da propitkuje "kvalitetu" igraca.
    Sd dolazi do IO i prezentira IO-u zakaj je određeni posel dobar za klub i kaj se s tim dobiva.
  • Olmic
    4.9k
    to znaci da im je maric najmanje 5 puta prodao pricu sto dovodi do problema da njih 13 pojma nema o nogometu odnosno dva imaju doticaj sa sportom ( zajec i pojatina ) i da to tijelo nema apsolutno nikakvog smisla
  • Paggini
    55.5k

Pa ok, šta da je sad IO stopirao Bobanov transfer ovog malog iz Barce ili Villara, jer su oni procijenili da on neće biti dobar nogometas? Ti bi se s pravom pitao, koji kurac se ovi upliću u posao SDa

A sad, ako je tvoj argument da u IO treba biti ljudi koji znaju nogomet, pa oni po svom znanju odlucuju jel netko za Dinamo ili ne, onda imas 4, 5 SDa
  • Olmic
    4.9k
    dolaskom Bobana dosao je covjek koji zna posao i koji ima odrijesene ruke, nema sanse da IO i dalje glasa za poslove preko 3 milje eura
  • Jurki
    18.1k
    to tijelo ima smisla jer se blokiraju abnormalne provizije agentima, sve poslove iznad 3 mil eura moze IO stopirati.
    Nije IO kriv kaj je Zajec odlucil da bu MM Sd Dinama.
    A Manenica kad je malo pohvatal konce je tom prodavacu muda pod bubrege spicil otkaz.
    Jbg pa znali smo da bu štekalo, al da budu Zeko i on sjebali posel do kraja.. to si valjda nitko nije mislil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.