• Navijač Dinama
    10.1k
    MPVBPAM

Marko Perković Vthompson?
  • Dani Olmić
    1.7k
    Uskoro cemo raspravljati kako je Mierez došao besplatno u Dinamo i kako je Dion Drena došao da Ramonu pruzi konkurenciju a neki i dalje imaju snagu vodit sagu oko Kuleta i Kange :fire:
  • Mr Anderson
    12.2k
    nemoj tako , imao je dvije dvoznamenkaste sezone u karijeri , u Belgiji i Švicarskoj samo sto mi od tog podatka nismo imali nikakve koristi..CastAway1986

Možda bi i kod nas bio dvoznamenkast, ali jasno je da to nije dovoljno da bi igrao kod nas. Hvala Bogu, Zvone je to odmah vidio za razliku od nekih ovdje.
  • Omake
    9.7k
    Ako kojim slučajem netko poželi Petkov graf dok gledam DS9

bQlBSg7.png
  • dinon7
    1.9k

Nemam ja potrebu tebe prosvjetljivati.
    Vidjeli smo kako su gospoda Kulenovic i Ristovski reagirali kada su bili šikanirani.
    Sve i jedan novopridošli stranac je stavljen na stup srama u sezoni kada su nam najveći problem bile naše ugasle zvijezdice. Koji su svoju ljubav prema klubu pokazali na tako divan način.
    Nigdje ne tvrdim da je trebao ostati niti da je igrač za Dinamo. Štoviše drago mi je da je prodan. Jedino sto pokušavam objasniti je da s nekim stvarima nismo bili u pravu i da smo svjesno odgovornost prebacivali na one koji su bili najslabiji.
  • Progressive overload
    234
    Po meni nisu lijepe stvari iza nas već lipanj sa autobusnim kolodvorom u klubu. Lijepe stvari će biti kad vidim da ta momčad razvaljuje HNL a do tada je ovo samo smjena generacija za koju nema nikakvih garancija. Za nju ima samo nadanje i vjera u Bobana i njegovu viziju.
  • Marktwain
    521
    JCB na Kranjči.
  • Keyser Soze
    14.4k
    MPV je na Maksimiru.BPAM

Možda nas čeka neka ponoćna bomba :smile:
  • Cosimo
    25

Al Wahda, kod Darka Milaniča. Možda je Bulat odbio prijedlog taj.
    A zanimljivo je to kako je Milaničev prvi pomoćnik netom postao prvi pomoćnik... Marija Kovačevića. Famozni Sandro Bloudek.
  • BPAM
    164

Ne vjerujem. Realno sutra, najkasnije u utorak predstavljanje.
  • CastAway1986
    3.2k
    MPV i RPG bekovsko oružje Dinama u novoj sezoni
  • fakin
    899
    znači i Vinlof riješen. ostalo samo još 3 mjesta da popunimo. stoper i 2 napadača
  • Nolifer
    11.7k
    Navijam za rezervnog golmana, možda Radeljića ako ima nade, te Beljo i Mierez :strong: :pray: :fire:
  • NitkoBitan
    27.7k
    A krilo? Pjaca otisao, Cordoba i Hoxha ce vjerojatno bit prodani, Spikic ce negdje produzit kao i inace, Mbuku se vratio za Njemacku...
  • Tvrdica McTvrdi
    666
    Horvat i Varela za lijevu stranu i neka gori sve :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.