• Cif
    419
    nadam se kulenoviču na odlasku prije njih
  • mali M
    7.8k
    Samo kratko, svaka čast na svemu ali zbilja nemojte govoriti o Kuletu kao kapetanu Dinama. Za to moraš imašti ono nešto više, a on to nikad nije pokazao... Staž mi je dobra referenca za možda 3 kapetana, više kao nagrada. Prva dva moraju imat jak karakter, liderstva, poštovanje suigrača, sudaca i protivnika... Nije biti kapetan nešto što možeš dobiti na poklon jer si supač...
    Može Kule ako ostane, ali zbilja kao valjda 3 izbor.
    I slažem se da bi Dejan mogao jako brzo doć do trake ako pokaže one crte karaktera koje je pokazivao u drugim klubovima...
  • Droljo
    17.4k
    otklon svih sumnji u njegovu kvalitetu za Dinamo kod velike većine navijača Dinama osim kod dvojice forumaša.Patak
    Koji su to bezobraznici?
  • Patak
    3.5k
    A tko bi mogao biti zamjena Mišiću, navedite konkretna imena? Otišli su Ademi, Ristovski, Petković, Baturina, upitan je KTC. Ljubičić je tek došao, nije ozbiljna opcija, zato smatram da je Kulenović najozbiljniji kandidat za zamjenu Mišiću. Vidjet ćemo uskoro
  • Paggini
    55k
    Pa Kulenovic nece ni pocinjati utakmice. Al ako racunas i igrace s klupe, onda KTC prije Kuleta
  • Brusa
    3.4k
    od svih ovih imena koja se vrte, Kule će ih ubrzo zacementirati za klupu. Osim ako stvarno ne dovedemo nekog kapitalca, iznenađenje koje se do sada nije spominjalo.
  • Navijač Dinama
    10.1k
    KTC, Mišić, pa onda nekakvom prirodom kapetana, golman, odnosno Nevistić - to su po meni igrači koji bi trebali biti u opticaju za kapitena. Čak bi Stojkoviću dao prije traku, da bude novo lice i lider novog Dinama.

Kulenoviću svaka čast, al daleko je on od kapetana i prizmom liderstva i prizmom igračkog karaktera.
  • Zagi
    10.3k
    Neka svlačionica sama izabere kapetana. To je jedino prirodno.
  • marcio amoroso
    43k
    Neka svlačionica sama izabere kapetana. To je jedino prirodno.Zagi

Ja dok sam igrao i mi smo birali sami. Svi napišemo po tri opcije. Prva nosi tri, druga dva i treća jedan bod. Tko ima najviše bodova kapetan i doviđenja.
  • Common Sense
    1.1k
    Kad sam ja igrao, kapetan bi bio neki stariji igrač koji bi bio dobar šofer i imao auto pa bi razvažao nas koji bi bili mlađi u ekipi i koji nismo još položili vozački ili imali svoj auto.

Po tom ključu kapetan bi trebao biti Pero Bočkaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.