• GeneralNapoleon
    1.8k
    Goda ce bit prvi bek sljedece sezone jer ce ispast bolji od Vinlöfa.
  • Droljo
    17.4k

Da, kad veliš Vinlof. Da si rekao Perez odmah je druga priča. Koji Perez nije bolji bek od gode?
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Koji Perez nije bolji bek od gode?Droljo

Perez Vinlöf :lol:
  • M94
    1.7k
    Kangi bi dao još šansi, ima kvalitete.
  • miro
    6.7k
    Kule prva špica sljedeće sezone, 20+ golova u prvenstvu
  • Droljo
    17.4k

I mi treći sa 58 bodova :snicker:
  • Dr Hofmann
    3.1k
    Uhh @miro pokrenut ćeš Treći svjetski rat ovdje...

Onda ću i staviti u Nepopularno - Kulenović prvi napadač Dinama - ne. Nekad je bio onaj pojam Super sub ili Impact sub, to da, ali prvi napadač nikako, meni nema tu kvalitetu. Drag mi je dečko itd, naš domaći dečec, ali stvarno, osim ako kod Kovačevića ne napreduje eksponencijalno, ne bi volio da je opet on prvi napadač.

Prošla sezona je bila horror, ali tri situacije koje, na utakmicama na kojima sam bio, su meni osobno bile dovoljne da, opet kažem, meni, on nije nikako br 1.

Gorica - Dinamo 2-2 prošle zime, klub je bio već u polurasulu i u prvom poluvremenu Kulenović promašuje tri dobre, dobre prilike. OK, svakome se može dogoditi, ali meni prvi napadač Dinama mora nešto od onoga zabiti.

Dinamo - Belupo 1-1 isto prošle zime. Vodimo 1-0 i Kulenović s pet metara glavom promašuje zicera za 2-0 (evo sad me PTSP ulovi)

Dinamo - tovari 2-2, ušao je u igru i nije, barem meni, pokazao ništa borbe i volje. Da sam imao bazuku gađao bi ga Sjevera. Imamo igrača manje, a mene njegov baletanski stav ,,ubija".

Daj Bože da griješim, nek zabije ne 20+, već 30+ golova, možda postane ubojica i ja ću sa zadovoljstvom pojesti govno. Ali Kulenović prva špica - meni nikako.
  • jakov1
    709

Sjetimo se i ovog "udarca" u trenutku kad nam Qarabag 25-30 minuta nize zicer za zicerom i samo sreca i Nevistic nas spasavaju od potopa. Takvih skokova s glavom medu ramenima i trzajem u prazno je imao barem 5 ove sezone.

I opet, par minuta nakon tog je majstorski zabio (nakon kriminalnog primanja), a onda jos jednom i jednostavno treba prihvatiti da je on takav igrac, ali prva spica sigurno nije.

IMG-0525.gif
  • Pacho
    1.7k
    I onda se cudimo zasto imamo najgori omjer golova i xG-a u ligi :grin:
  • NitkoBitan
    27.7k
    Meni se par njih smijalo kad sam sarkasticno rekao da je Pjaca pogodio Kulenovica u trepavicu na Poljudu :grin:

Da, Kulenovica moras pogodit savrseno posred cela da on zabije gol glavom. Znaci umjesto da se on prilagodi letu lopte situacija je obrnuta, lopta njega treba dobro pogodit jer on ima neke svoje cudne kretnje i putanje.

I molio bih nekog da izvadi gif situacije kad sam u jednoj prvenstvenoj tekmi na strani pred sjeverom masi gol glavom sa 5 metara. Legendaran skok. Nemrem se sjetit koja je to tekma bila da me ubijes, znam jedino da nije bio derbi.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    masi gol glavom sa 5 metara.NitkoBitan

Mozda protiv Belupa kad smo remizirali 1:1. Mislim da je tada fin zicer fulao.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Da, 48. minuta utakmice (5:30 na videu). Kao Pale sam na svijetu sa 5 metara ocajno udara loptu glavom u pod i golman to moze savladat. Kanga bi zabio 9 od 10 ovavih pokusaja, kao i bilo koji drugi napadac.

Imao je Kule jos losih reakcija u ovoj tekmi, bas su ga iznapadali u komentarima.
  • don
    13.7k
    ili na 4:25 kad umisto da je nogom udari on ide glavom na nju, totalno neprirodno.

ali nije ni pošteno izdvajat samo Kulenovića, ali eto kad već pričamo o njemu.

• Jos-Optimus
    6.1k
    Mislim, da Kule nije za prvog napadača nije nepopularno, nego opcenito misljenje vecine Dinamovih navijača. Isto tako sada vaditi sve promašaje na temi o nepopularnim mišljenjima je žešće zabrijavanje. Dečki, ako je Kule problem, mi problem nemamo. Njega sigurno nitko od odgovornih u klubu ne vidi kao prvu špicu, pa ni on sam, a naravno da je bio ljut kad je gledao tarabu koja igra ispred njega, bez da je to zasluženo igrama na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.