• emreli21
    419
    nemam ja dojam da smo mi Rijeci 'poklanjali igrace', vec smo im davali one koji nama nisu trebali. I tako ih skidali s place sto nam je cesto bilo bitno. Zadnji primjer - Menalo. Kod nas bio pet godina, nikad nam nije bio zanimljiv (i bolje). Jebi ga, dali im ga da ga se rijesimo. Nikad im nismo poklonili nekoga tko bi kod nas u to vrijeme igrao.
  • Chempers
    709
    Zašto se ne možemo riješiti igrača tako da ga pošaljemo negdje izvan HNL-a ili katkada u neki drugi HNL klub osim Rijeke?

Jesmo, poklanjali smo one koji nisu kod nas igrali ali je apsurdno koliko ih je otišlo baš u Rijeku koja nam je direktni konkurent.
  • Cosimo
    23
    Mišković je sinoć intervjuiran od Sportkluba, i baš se doticao tih transfera Dinamovih igrača u Rijeku.
    Parafrazirano kaže: 'Dinamu igrač ne treba, mi se ponudimo za preuzimanje, igrač prihvati i dođe. Nitko drugim klubovima to ne brani, a mi to uvijek vidimo kao priliku.'
  • scooniepenn
    4.9k

Nisi mi niti jedan argument ponudio osim da je igrao kod nas pretprosle sezone (tada je nakon zimske stanke vracen iz Lokse, bacen u vatru i nije se najbolje snasao, da ne kazem neku tezu rijec) i da je bio standardan u Loksi ove sezone. Ovo sto sam ga ja gledao u Loksi nisam nesto odusevljen najiskrenije. Meni je on OK za neku rotaciju, ali ima objektivno dva nedostatka, nije visok, ali nazalost kao nizi stoper nije niti brz. Mozda stvarno iznenadi, ali mene za sada nije kupio.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Jedini razlog zasto pricamo ovdje o Zivkovicu i Mikicu, hrvatskom Beckenbaueru i hrvatskom Carvajalu, je taj sto momcima menadzeri odraduju odlican PR u medijima. U normalnim okolnostima bi se o njima pricalo da su negdje nesto pokazali. Pa barem neki klipic na yt oko kojeg bi kolektivno svrsavali.... nista! Zero, nula, null.
  • rokikaciga
    2.3k
    Ti ako ne vidis potencijal u Mikicu onda se ostavi nogometa.
  • Droljo
    17.4k

Onu jednu pripremnu tekmu što je odigrao? Tu si vidio potencijal?
  • rokikaciga
    2.3k
    Znas sta je smjesno? Sta si me to pitao prije 3 mjeseca i tebi sam odgovorio na to isto pitanje :lol:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/629635
  • Droljo
    17.4k
    I dalje se toga držiš? Tu se vidjelo da je potencijal par ekselans?
  • rokikaciga
    2.3k
    I dalje se drzim toga, da. Za razliku od nekih ja drzim do svojih misljenja a Mikic nije na terenu pokazao suprotno.
  • Droljo
    17.4k
    a Mikic nije na terenu pokazao suprotno.rokikaciga

Pa kad bi stigao?
  • rokikaciga
    2.3k
    Da se senatori nisu teglili na terenu mozda bi i dobio koju minutu vise...ili da jismo promiienuli 4 trenera
  • Droljo
    17.4k

Znači, da je dobio više prilika mogao bi pokazati potencijal? Jesam ja u zoni sumraka ili u nekom kružnom toku jbte?
  • Nolifer
    11.6k
    Zakaj nema Dabca na zadnjoj objavi?
  • Olmic
    4.8k
    mali je u zimskoj jakni tko zna odkad je slika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.