• ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Matković je pred godinu dana bil izniman potencijal i navijal sam da ga uzmemo ako treba i za ozbiljnu ("Rog") lovu.

Nakon toga sam iz osječkih krugova načul o slavi koja mu udarila u glavu i problemima s kockom da bi se potom još teško ozlijedil.

Mlad je i ima vremena sve to posložiti (tkivo i psihu), ali je u ovom trenutku prilično rizična investicija.

Jedna druga stvar je meni zapravo "alarmantna" ako je istinita: da mi za strgani potencijal navodno problematične glave uz lovu nudimo i naš donedavno predefinirani projekt.

Po meni time šaljemo poruku i samom Vrbi da na njega ozbiljno ne računamo u budućnosti (eventualno kroz buyback ako baš explodira), a istovremeno mu i rušimo cijenu u pregovorima s eventualno zainteresiranim stranama.
  • Crni86
    11.8k
    ovo je vise bilo pisano u kontekstu radeljica, ali mozemo okrenut i na matkovica.

Koliko je sikic trazio za kacavendu prije operacije, a za koliko smo ga mi dobili nakon druge operacije? 7 milja eura je trazio sikic, na kraju je dobio milju od nas. Znaci 7 puta manju cifru.

Matkovic je rizik, osijek ga nema vremena cekat do kraja godine da se vrati, ukoliko je istina da su i madari malo zatvorili pipu, onda je sasvim logicno da im treba novac te igraci. Ponuda od 2 milijuna eura plus vrba i spikic je po meni cisto solidna u kontekstu u kojem se nalaze osijek i matkovic.

Neka je matkovic vrijedio prije ozlijede 5 milijuna eura. Kolika mu je sada vrijednost? Neka bude 3. Oni dobivaju 2 milijuna eura te dva igraca za prvih 11. Sto je itekako dobra protuvrijednost s obzirom da nitko ne moze garantirat za matkovicevo stanje, da li ce se ozlijeda ponovit ili ne. Oni isto imaju rizik, odbit ponudu mali se opet ozlijedi pa ce ostat s 0 eura. Desit ce im se ko sikicu s Genoom i kacavendom.
  • Orc123
    12.1k
    a sta je Vrbancic? Pa i jedan i drugi su samo mladi reprezentativci, i jedan i drugi imaju 30 utakmica u hnl, zabilo skoro isto golova? Sta bo njega mi trebali pokloniti i jos ovaj ima strgane križne i nece ga biti pola godine, a ti njima das igraca u naponu snage i vjerojatno za prvih 11! Kolko je Kacavenda vrijedio prije 3 godine? Koliko vrijedi sad? Jel postoji mogucnost da se ponovi to i Matkovicu? Postoji....dali smo i vise neko korektnu ponudu! Najbolje jos da skidamo gace pred saranima!
  • Sbkbbb
    367
    ‘’Kažimo kako se i dalje čeka bijeli dim iz Maksimira gdje bi uskoro trebao završiti Šibenikov dragulj Lovre Kulušić. Pregovori između igrača i Dinama su praktički završeni, uvjeti dogovoreni ali i dalje se pregovara oko odštete koju bi klub sa Šubićevca trebao dobiti. Kulušić je uz Morrisona jedini igrač iz postave Šibenika koja je nastupala ove sezone u SHNL-u, a na kojeg klub ima pravo na odštetu, dok su svi ostali igrači imali takve ugovore po kojima su ispadanjem kluba u niži rang automatski postali slobodni.’’
  • Blueshadow86
    3.6k
    a sta je VrbancicOrc123

:rofl: :rofl:
  • Cosimo
    15
    Osijek će sa ta dva miliona i Vrbom odradit lijep prijelazni rok. Pogotovo ako su točni navodi da im gazda neda pare, već želi da ih stvore sami. To bi bila prilika i za jedne i za druge, vjerojatno sa uključenim postotcima šta opet ide na ruku Osijeku jer se Matković lakše transferira iz Dinama za cifre koje su bogatog kova.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Hvala na činjenicama. Bojim se samo da to nema veze s godinama i preprodajnom vrijednosti o kojoj se pričalo. Ili misliš da će doći Florentino Perez i reći "dajte 20 milijuna za 30-godišnjeg Villara, nastupio je jednom davno za Španjolsku!!!"???

Opet pitam koliko uopće traže, a koliko smo ponudili?
  • GOAT
    3k
    Novci plus Spikic za Matkovica mi je okej jer Spika kod nas nema budućnosti i u to smo sigurni, a za Vrbu bas i nisam. Volio bi da ako već ode u Osijek da ima neku klauzulu za povratak u slucaju da proigra konačno
  • Dadox
    449
    ja baš obrnuto vidim.Mi uvijek skidamo gaće,a za igrače koji nisu bili prek Bregane traže se milioni jer smo mi zainteresirani.
  • Shkera
    267
    Ako je istina, naše ponude su, realno, smiješne.
    Za Matkovića se nudi 2 mil. €, za Radeljića prvo 800 tisuća pa 1 mil. €... pa se čudimo što nas odbijaju. Mi bi dovodili uvijek za sitniš, a kad netko ponudi za našeg igrača, onda je malo, nismo zadovoljni. Ne ide to tako.
    Blueshadow86

U jednu ruku si u pravu, u drugu ne.
    Neusporediv je renome Dinama i Osijeka.
    Matkovic se uz to što se mora dokazati u Dinamu da bi se porodao za 5+ milja mora i dobro oporavit od ozljede, pa koliko vrijedi tih njegovih par golova u Osijeku koji je visio za ostanak do 3 kola prije kraja i znajuci da ima praktički najgoru moguću ozljedu?
  • E46
    1.5k
    a i ti ga isto znas srat kad zajunis...sad si doso do toga da je vrba vjerojatno igrac za prvih 11 samo koga, lokomotive, vukovara?! Da je eksplodiro u loksi bio najbolji ne bi dovodili Vidovica sad bi Vrba bio prvih 11 ali NIJE eksplodiro i uklopio se u prosjek ekipe, jos jedna godina posudbe ne bi donjela nista novog nego samo dodatan pad na vrijednosti jer bi bio samo godinu dana stariji.
  • Filip85
    249
    A što je sa onim Vipotnikom ? Vidim da košta 2 milje po TM-u...ako sve propadne možda da pokušamo opet njega...
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ljudi nikako da shvate da je Vrbančić teški prosjek od igrača, ali je još uvijek mlad pa ih to zaluđuje.
  • CastAway1986
    3.2k
    za razliku od Kange dao je 7 golova u Championshipu ali ajmo radije ne reciklirati nego dovesti neko novo ime
  • Shkera
    267
    Ajmo se sad malo poigrati... Da si ti na mjestu Alena Petrovića ( sportski direktor NK Osijeka), bi li ti prodao Matkovića u Dinamo za 2 mil. €?Blueshadow86

Evo ja bih odgovorio na ovo... ne bih ako imam para, ali ne bih ni dao više s Dinamove strane jer mi smo klub koji za više od 2 milje eura može dovest igrača i izvana koji je dobar i nije potrgan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.