• crophantom
    873
    meni je 2 milje plus Vrbancic za ozlijedenog igraca koji nije zabio gol u 18 tekmi, a sad pitanje kad ce se vratiti puno previše.
  • Omake
    9.6k
    Oslobodi Nas Gospodineeeeee
  • rokikaciga
    2.3k
    Ne znam svida li mi se ova odluka da se Vrbu samo tako odbaci
  • Crni86
    11.7k
    Dofurali smo vidovica na tu poziciju kao top talenta, realno mi za vrbu tesko mjesta imamo. Vrbi trebaju minute.

Kad ode vidovic radit ce se na promociji drugih igraca iz omladinske skole. Makar mi je vrba drag, ali vjerujem da bi ovom zamjenom profitirali. Matkovic kao neka treca, nadolazeca spica.
  • Paggini
    54.9k
    Već dugo pišem koliko mi je Matković drag, cijena nije ni suluda, ali nije baš ni bagatelna ak se gleda da dajemo i Vrbancica.

Decko nema trenutno mjesta u Dinamu, a ako ga dajemo eszeku, nadam se da će biti buyback opcija svakako.
  • keppi
    402
    Pripreme i utakmice će naravno dati odgovore, pa i neki nadamo se novi igrači, ali ako bi se sada poigrao s našim sastavom onda bi rekao:
    Nevistić

RPG - Galešić - KTC - Vinlof

Villar - Mišić - Ljubičić

Lisica - Kulenović - Stojković.

Stojković kao krilo koje bi se povremeno uvlačilo u sredinu na desetku i na taj način otvaralo prostor za ofenzivnog beka Vinlofa. Svaki od trojca u sredini može igrati i šesticu i osmicu pa se tu i tijekom utakmice može kombinirati.
  • blue heart 72
    2.3k
    Nisam ni ja oduševljen ako se mislimo riješiti Vrbe, ali činjenica je da on kod nas nebu nakupil previše minuta. Zbog toga možda nije loše ako bi ušao u neki Deal. Vrba + 2 milijuna mi se čini previše za Matkovića. Mislim da bi neka realna cijena bila 1 milijun uz Vrbu za Matkovića. Jer se ipak ne smije zanemariti njegova ozljeda i tko zna u kakvom će stanju biti dok se vrati na teren. Plus stvari koje se o njemu pričaju van terena
  • E46
    1.5k
    fala bogu jer dosadasnja filozofija igre kurcu nije valjala.
  • Marcinko
    713
    Prije bi se upetljao u posao s Majkićem i njega doveo, nego tovara Banića.
  • VolimDinamoOo
    25
    radije bih Onanu iz Man Utd-a nego Banica
  • OsamŠest
    5.6k

Ja bi, uz Lisicu, na desnoj strani volio vidjeti lijevu nogu. Odlična je to akcija sa ulaskom krila i dizanjem beka, ali i RPG ima fantastičnu tehniku i završnicu, pa bi to bilo sjajno vidjeti i na drugoj strani.

Dobro je imati nekoliko opcija i taktičkih varijanti.
  • E46
    1.5k
    a za sta smo doveli vidovica? Kule ide na klupu nece prismrdit prvih 11.
  • Paggini
    54.9k
    @Zagi molim te update tocnog i definitivnog sastava prema novim vijestima
  • Ivdzo11
    7.3k
    Ademi raskinuo sa Dinamom

Ono što se nagađalo već neko vrijeme, u petak je dobilo službenu potvrdu; Arijan Ademi otišao je iz Maksimira. Kapetan i klub dogovorili su a potom i formalno potpisali raskid ugovora koji je bio aktualan još jednu godinu.
  • criticus
    4k
    Ako je s Matkovićem sve u redu van terena, meni je ovo ok. Svaka čast Vrbi al Matković ima potencijal generacijskog talenta. Ako ga otključaš njegova cijena ide preko 20 milijuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.