• Nogo
    9.5k

Šta smo mi sve propustili dovesti pod Marićem to je za plakati.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    sve stoji ali smo za lece barcelona
  • CastAway1986
    4.7k
    Kevin Carlos je prava zvijer ali naš direktor je procijenio da je bolje dovesti lika iz Cardiffa bez ijednog gola u sezoni
  • Keyser Soze
    17.3k
    Danas nije predstavljen niti jedan igrač

Bobane odlazi.
  • Dadox
    1.2k
    Šteta što je Medić otpao. Sada je Radeljić još izgledniji.
  • plavi devet
    661
    ja ga nisam gledao pa ne mogu suditi, ne znam kakav je u igri.

Ali vidim da Kulenović ima u prvenstvu 140 minuta manje nego Kevin Carlos, a zabio je dva gola više.

Uz to je Kulenović zabijao i u Ligi prvaka. Svjestan sam ja Kulenovića i njegovih limita, ali gledajući samo statistiku ne izgleda taj Kevin Carlos kao takva zvijer.

Kad se gleda utakmica jel on stvarno toliko bolji igrač da je zvijer ili opet volimo sve tuđe veličati puno više nego ono naše?
  • CastAway1986
    4.7k
    krivoj osobi komentiras jer od mene nećeš čuti ništa loše za Kulenovića iako smo svi svjesni da nije za prvog napadača Dinama ..
    Što se Kevina Carlosa tiče odličan je napadač
  • Keyser Soze
    17.3k
    Zamišljam forum navijača nekog stranog kluba koji želi uzet Kulenovića i njihove komentare poput "ovaj lik je zvijer", "trpa u LP", "preko 20 golova u sezoni, falili su nam golovi".

Vjerojatno nesvjesno i mi slinimo za nekim igračima koji nisu rang Dinama.
  • plavi devet
    661
    a komentiram ti jer si napisao da je zvijer pa me zanima dali si ga baš gledao, jer ja nisam.

Kulenovića sam uzeo čisto za usporedbu jer većina navijača ga smatra za drvo, a statistički su tu negdje.
  • CastAway1986
    4.7k
    ja se slazem sa tobom..Recimo Florucza ja nikad nebi uzeo prije Guliashvilija iz Sarajeva za kog mislim da je bolji igrač a imao sam ga priliku i vidjeti uzivo par puta..Union je Florucza platio 5M jer je rasturio u slovenskoj ligi , ligi gdje je Tolic u sezoni 22/23 imao 11 golova i 14 asistencija.
    Menalo u sezoni 19/20 imao 12 golova i 8 asistencija.
  • CastAway1986
    4.7k
    gledao sam Basel par puta , mislim da je tip napadača baš kakav bi se uklopio u Dinamo sezonu prije isto bio odličan u slabom Yverdonu..Što se Kulenovića tiče ne smatram ga drvom , koristan napadac ali u kontekstu Dinamo može biti drugi napadac ..
    Ja sam Carlosa usporedio sa Kangom ne s Kuletom ..
  • Krizy
    64.3k
    Piše se da Kulenović zabija većinom klubovima iz donje polovice ljestvice, rijetko protiv klubova s vrha, pa onda žali za Carlosom, koji je samo 5 od 15 golova zabio klubovima iz gornje polovice ljestvice. Koštao je 3 i pol milijuna.

Mislim da Boban za taj novac može pronaći boljeg igrača, a Kulenović ostane kao druga špica ako želi.
  • El Madrigal
    731

Nisam znaobda su obojica na meti. Ili jedan ili drugi. Galešić mora igrati. Iako Jakov Medic mi je enigma teška.
  • Paggini
    74.5k
    Iskreno bih radije Radeljića nego Medića u ovom trenutku, ako je već neki odabir između te dvojice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.