• bluelions
    400
    To što kažeš da je netko to i odobrio, pa čuj, s razlogom se Petko zahvalio Perasici na trgu.mali M

Točno, Petko i Tarzan su se ponašali prema klubu sve samo ne kao "legenda" uz blagoslov prošle garniture.
    Govor na trgu je bio šlag na torti.
    Hvala Bruni, bit će zapamćen kao igrač ali kao legenda ne hvala.
  • vjeko1701
    16k
    te priče slušamo već X prijelaznih rokova.Izet Hajrović

I bile su istinite, samo mu nije sjela zadovoljavajuća ponuda. Ovaj puta je.
  • NitkoBitan
    27.4k
    "Momčad su došli pozdraviti i Bruno Petković i Marko Pjaca."

Lijepo od njih.
  • Crni86
    11.7k
    A to je i znak u kakvom je raspolozenju proso i rastanak od kluba. Prijateljski, ljudski, a ne kako su mnogi naglasavali da ih se potjeralo, izbacilo itd
  • vjeko1701
    16k
    Naravno jer su se više nego očito svi mediji na najjače upregnuli da Bobana pokazu kao nekog autokratskog tiranina koji udara šakom u stol, dere se "ajmooooo", prijeti igračima da neće igrati ako ne potpišu, proklinje ljude na božić...oh wait...
  • Izet Hajrović
    5.5k
    biti potjeran ne znači nužno da ga je Boban udario nogom u guzicu i potjerao iz kancelarije. Mišljenja sam da vam hrpa argumenata ne stoji i nema logike. Nitko mi neće dokazati da nije bilo načina zadržati ga ovdje barem do isteka trenutnog ugovora i mislim da je napravljena pogreška, a rezultati će pokazati je li to zaista tako. Toliko od mene na ovu temu do izlaska nekih relevantnijih informacija ili dok ne vidimo rezultate, bilo to dobro ili loše.
  • Sajla
    9.5k
    nitko ti niti ne pokušava dokazati da nije bilo načina zadržati ga, naravno da se to moglo. 100% sigurno, samo je to trebalo platiti. ali je isto tako sigurno da nije bilo potrebno zadržati ga pod svaku cijenu ako ga se dobro nadomjesti, bilo pojedinačno, bilo momčadski. to je opcija koja je odabrana i sad ćemo vidjeti što će biti dalje.
  • Jaro
    10.4k
    Nitko mi neće dokazati da nije bilo načina zadržati ga ovdje barem do isteka trenutnog ugovora i mislim da je napravljena pogreškaIzet Hajrović

Pa normalno da je bilo načina - odlučeno je da nije u interesu kluba i momčadi (ja se slažem s tim) ostanak na godinu dana - jer je to godinu dana limba i nemogućnosti slaganja nove momčadi jer ti je i dalje tu glavni igrač koji ima 30 godina i nemreš sad njegove navike mijenjati - a slagati momčad oko njega pa da kaj? opet sljedeće ljeto resetiraš sve i slažeš ispočetka? Ili ga držiš na klupi s najvećim ugovorom u momčadi?
    On nije htio ono što mu je predloženo dugoročno, onda ga klub nije trebao ni kratkoročno i rastali se u scenariju gdje su više-manje svi zadovoljni (osim tete u računovodstvu valjda).
  • Ludovic IX
    8.9k
    teta u računovodstvu je imala svoje prime godine..I nju bi polako trebalo mjenjat
  • masacusec
    5.5k
    Arijan Ademi jest legenda Dinama, Cico Kranjčar je legenda Dinama, Kujtim Shala je legenda Dinama,…
    No Bruno Petković sigurno ne zaslužuje taj epitet. Kad je htio, bio je igračina u augmentativu, stvarao je dva igrača više, nešto kao Mile Smodlaka u vaterpolu ili Igor Vori u rukometu. No, kumulativno, svojim stavom, (dis)kontinuitetu igara i ostalim nenogometnim zbivanjima oko njega, nedaju mu za pravo dodjelu tog epiteta legenda Dinama!

Treba puno više žganaca jesti za taj status...
  • dmil
    732
    pišu po Indexovim komentarima da je moguc obrat u slučaju Pjaca i da je spreman posut se pepelom i vratiti, ima li uopće šanse za tako nešto?
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Uhhh ostao je kad su ostali napustili brod, donio je puno toga, pa i statisticki potvrdio. Kako kome, oko ovoga se necemo slozit. Nekom je nekom nije..
  • Droljo
    17.3k

To bi bilo top!
    Treba nam klase. A Marko to je!
    ostao je kad su ostali napustili brodEfes Pilsen

Ostao je on zato što ga nisu htjeli drugi meni se čini...
  • crophantom
    839
    Ma to bi bilo smiješno... sta ce nam onda vratiti novce koje je dobio za raskid? :D
  • Shkera
    243

smanjit mu ugovor za tu količinu

Nek igra godinu dana besplatno ak je uzeo 600k
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.