• Borovljanin
    241
    A kako su me frendovi popljuvali kada sam im rekao da je ta odluka za Pjacu bila jako loša.

Znači, imao je zagarantirano 1,2 milje sada i klauzulu po kojoj bi imao 1,2 milje za sezonu 26/27 - ukupno 2,4 milje. Da je rekao da će one tamo sezone smanjiti ugovor na 750.000, imao bi nešto ispod 2 milijuna eura u sljedeće dvije sezone.

Čak i uz ovih 600 tisuća od otpremnine, gdje on može u sljedeće dvije godine naći ugovor od 700.000 eura, a da nije neka teška egzotika? Ima 30 godina, lošu zdravstvenu karticu, nije reprezentativac. Po kojoj logici on može tu lovu dobiti?

Ovi su mi govorili da će se vratiti u Rijeku, ali nema šanse da mu ponude te uvjete. Totalno nelogičan potez Pjace po meni. Nigdje ne bi igrao u klubu veličine Dinama za lovu koju smo mu nudili.
  • mali M
    7.8k
    Totalno nelogičan potez Pjace po meniBorovljanin

ma momci dosta tu ljudi podcjenjuje utjecaj Tarzana u cijeloj priči.. nigdje neće dobiti tu lovu, baš je apsolutno nelogično da odbije takav ugovor i utjecaj koji mu je nuđen u svlačionici.. Tarzanu su krvarile desni još na petkovu lovu i kolko će još nazubljati kod turaka i Pjaca mu je zadnja rupa na svirali ovaj prelazni rok...
  • The Undertaker
    8.2k
    Zar nije logičnije da su Pjaca/Tarzan sami izračunali što im se više isplati?
  • jedan u nizu
    13.7k
    To je kad igras FM i ponudis igracu ugovor, njegov agent odbije taj ugovor i onda ti dode poruka:

''Marko Pjaca sacks agent Tarzan''

--> ener contract negotiations.

Apsolutno sam protiv vracanja Pjace. I naravno da mislim da je patka, prijelazni rok nije ni poceo maltene a on kao ne moze naci klub.

Sori stari, ali ako si odbio stare uvjete, za tjedan dana dodes i oces nove, a u meduvremenu si raskinuo ugovor - neka hvala, mozemo i bez tebe.

Vjerujem da Boban nije takav beskicmenjak da primi Pjacu nazad,
    Raskidom ugovora Pjaci i Petku je pokazao novi stav kluba, kada bi sad tog igraca prihvatio, posrao bi se sam sebi u usta.

Pjacu sam vidio kao zamjensko krilo, sa manjom placom. Prvim krilom ako to zasluzi, ali ovako ga nebi ni da 20 golova da po sezoni.
  • Zagi
    10.3k
    Naći će si Pjaca novi klub, nije tak loš. Kaj vam je..
    Nije niti počeo prijelazni rok.
  • NB86
    16.9k
    Ako pjaca dođe u klub i kaze zvoni da je pogrijesio da bi se vratio ne vidim stvarno zasto ga se nebi dovelo, pa nije se vukla prica mjesec dana pa da se na ruzan nacin rastalo, samo nek to rjese u sljedecih par dana i to je to.
  • Nolifer
    11.6k

Ista stvar i za Petka i apsolutno potpisujem, nek priznaju da su zasraćkali i nek se iskupe na terenu....
  • NitkoBitan
    27.4k
    nek priznaju da su zasraćkali i nek se iskupe na terenu....Nolifer

Iskupit ce se njihove starije, ozljedivanije i nemotiviranije verzije, kak da ne. Gotova prica.
  • Nolifer
    11.6k

Ma naravno da hoce, ne brini
  • Mr Anderson
    12.1k
    Vjerujem da Boban nije takav beskicmenjak da primi Pjacu nazad,jedan u nizu

Zašto bi bio beskičmenjak ako bi ga primio pod uvjetima povoljnim za klub? Manji ugovor i neplaćanje otpremnine.
  • Paggini
    54.6k
    Petko mislim da više igrački ni po pitanju fizičke spreme, postavke igre a ni po pitanju motivacije ne može donijeti Dinamu nešto previše. Pjaca mislim da može.

Ako se dogovore, ne vidim problem da se Piazzone vrati, barem da uletava zadnjih 30 minuta umjesto Stojketa/Vidovića
  • Zagi
    10.3k
    Ajmo gledati naprijed, a ne u prošlost.
  • jedan u nizu
    13.7k

Pa prvi put si mu ponudio drugacije uvjete.
    I to ne manju placu, nego ajmo reci gospodske uvjete.
    Covjek ih odbije jer eto, digao mu se nos, napunio mu Tarzan glavu glupostima, svasta nesto.
    Da je covjek stvarno htio, potpisao bi, odrekao se klauzule.
    Da mu je bitan novac toliko, igrao bi na razini, pa ako bi zadovoljio, slj godine bi dobio slicne uvjete, a mozda i bolje da odigra sezonu iz snova.
    Covjek je svjestan da to ne moze, pa je to onda i odbio. Ako si nakon samo tjedan dana svjestan da takve uvjete ne mozes dobiti nigdje, onda stari, fali ti koja daska u glavi, ili mijenjaj agenta.

Mogao si kod nas igrati za milju ovu godinu, a sljedecu tko zna koliko.
    Odbio si.
    Ako ne nades nikoga da ponudi bolje ili slicno, dodes i places i pristajes na manje.
    Takvi karakteri nam ne trebaju u klubu.

I opet cu ponoviti, siguran sam da je ovo samo medijska patka, pa samo hipotetiziram. Da je kraj prijelaznog roka, mozda bi i povjerovao. Ili da je obznanjeno da je Pjaca prekinuo suradnju sa agentom.
  • Crni86
    11.7k
    Znaci Pjaca dokaze svoju ljubav prema klubu tako sta ne zeli se odrec klauzule o automatskom produzenju, uz to jos uzme 600k za raskid. Samim time pokaze da ne zeli biti dio kluba i ove ekipe i sad bi ga vi uzeli nazad nakon 7 dana.

To je kao i u zivotu, sto dalje ljude koji se okrecu kako vjetar puse. Kakva poruka bi se poslala svlacionici njegovim vracanjem? Senatori i dalje rade sta zele? Kako oni sviraju, mi tako plesemo? Imao je svoju priliku prije tjedan, odlucio je. Sada neka se drzi te odluke.
  • DiddyGuela
    3.6k
    Pjacu bi vratio jedino u nekoj KTC ulozi kao "emergency backup" sa niskim ugovorom. Jednostavno ne kuzim kako bi se on to mogao uklopiti u novu ideju Dinama. Tokom prosle sezone je pokazao da se tesko nosi sa zeljenim ritmom a igrali smo penzionerski nogomet, bez trke, dinamike... klasa je neupitna ali kada bi gledali samo klasu onda bi jos Ronaldinho igrao u Barceloni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.