• BBB Sibenik
    5.8k
    Wilfriedu Kangi i Samyju Mmaeeju poručeno je da nisu u Dinamovim planovima ni za ovu sezonu ni za buduće te se traži model po kojem će se klub rastati od marokanskog stopera i bjelokošćanskog napadača.
    Na pripremama vjerojatno neće biti mjesta za dvojicu skupocjenih stranaca.

napokon.
    fakin

Covik je u 17 dana prominija doslovno cilu ekipu. Da ne spominjem jos stvari u klubu koje paraleno minja. Sta ce tek napravit kroz duzi period. Sicam se kako smo razglabali da li je maric sposoban il nesposoban. :grin:
  • NORTE
    16.5k
    Nakon 20 godina gostujemo u 1. kolu Hnl-a.
  • Slepicka
    98
    ma neee, samo sam htio reci da sam stava da Loksa ne igra na Maksimiru domace utakmice, nego negdje drugdje da ne slusamo razne pavasovice viskovice i marinice kragice i ostalu mitomaniju kako je prvenstvo neregularno, da automatski imamo prednost naspram njih, da nam se pogoduje time, bla bla bla.. Ali posto ce Loksa igrati u Maksimiru, naravno da gostujuci navijaci trebaju na jug, nikako na sjever, kao uostalom sto bi bilo fora da BBB kao gosti ispune jug protiv Lokse
  • Davieboy86
    577
    Dinamo je zadnji put u prvom kolu HNL-a gostovao 2022. godine, kada su igrali protiv Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj.
  • Dinamosaur
    2.2k
    isprika, krivo sam skuzio, brzopletost
  • NORTE
    16.5k
    Dinamo je zadnji put u prvom kolu HNL-a gostovao 2022. godine, kada su igrali protiv Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj.Davieboy86

Je li to odgovor chat gpt-a?

Ako je evo ti savjet, iz iskustva, nemoj se pouzdati u to jer često puta daje krive informacije i potrebno ih je provjeriti.

Vjeruj pouzdanijim izvorima.

https://www.badblueboys.hr/slike/dinamo-lokomotiva-15-07-2022/

• Davieboy86
    577
    Pa nego :lol: Nemam vremena za duboka istrazivanja. Ali u pravu si. Prihvacam savjet :up:
  • veselko tenžera
    4.4k
    Malo je reći da sam sretan sa stvarima koje se događaju u klubu. Ulazni transferi me vesele, izlazni oduševljavaju.
    Varaždin vani je bio šamar koji je uništio sve moje navijačke zablude i dao mi šansu da s distance realno sagledam stanje. 2 vezane pobjede i 2 tjedna bez utakmice koja su prethodila Varaždinu su mi bila dovoljna da razmišljam na način – ok, nositelji ove ekipe se zaje*aju, očito se ne trenira kako treba, fizička sprema je užas, ali ima u toj šampionskoj ekipi dovoljno karaktera da se trgnu i prvi prođu ciljem pored ova 2 trabanta. Jad i čemer od igre u Varaždinu i nemoć koja prati ovu ekipu drugu HNL sezonu zaredom su me otrijeznile. Pored ovakva 2 konkurenta ne biti prvak i osvojiti 65 bodova je sramota epskih razmjera. Naravno da sam do zadnje sekunde navijao da uzmemo prvenstvo, ali možda je ovako ispalo i bolje. Imaš duge pripreme i apsolutno nitko ne može reći da se ne treba riješiti ogromnog dijela ekipe koja je napravila nemoguć podbačaj. Puno je tu naših igračkih veličina, svaka im čast za sav doprinos, ali ove sezone je trebao samo minimum profesionalnosti i pravog pristupa za osvojiti bod više, a oni ni to nisu bili u stanju. Šteta, dijelom su zatamnili svoju veličinu.

Već tada mi je bilo jasno da bez žestokih rezova nema kruha. Priželjkivao sam ih, ali ovo što je i kako Boban napravio je nadišlo najluđa očekivanja.

Svi se hvataju igračkih promjena koje jesu velike, ali to je samo kratkoročno glavna priča. Dugoročno, ovdje je promijenjena paradigma cijelog kluba i to me oduševljava. Ovo čišćenje je pokazalo svim nogometašima svijeta (njihovim menadžerima i obiteljima) da se u Hrvatskoj stvara klub u kojem ne vlada povlaštena kasta zaslužnih (i isluženih) igrača, klub kojim ne upravljaju sitni menadžerski interesi, parapolitičke nakupine olinjalih sociologa, niti bivši rikverc-majstor. Osjećam da postajemo klub s jasnom vizijom u koji su dobrodošli svi oni koji imaju zdravu glavu, kvalitetu i ambiciju da ostvare vrhunske karijere. Udareni su jaki temelji i stvorena platforma na kojoj se može izgraditi puno bolji i jači klub nego što je to bio zadnjih godina, makar su najuspješnije u novijoj povijesti. Trenutak za remont je izvrstan, nema pretkola, a konkurencija u HNL-u nam je nikakva.

Zadnja 2 gubitka prvenstva su nam donijela godine dominacije. Na dobrom smo putu da opet bude tako, samo ovaj put još veću i jaču dominaciju.
  • Thor
    242
    ja ih ne bi pustio ni na zapad dolje. Dolje su nase godisnje. Razjebat ce nam tribinu. Jug i zapad gore ili.ne znam kaj
  • skener
    3.6k
    Dobro nam došao početak priprema.

Čestitam svima koji slave
  • NORTE
    16.5k
    ja ih ne bi pustio ni na zapad dolje. Dolje su nase godisnje. Razjebat ce nam tribinu. Jug i zapad gore ili.ne znam kajThor

Zapad dolje će Lokomotivi bit glavna tribina i teško je tu išta mijenjat.
    Guba dolazi Lokomotivi tek u 17. kolu u prosincu, bit će na -10 bodova tada i bez neke veće euforije.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Idu li Kanga i Mmae na pripreme?
  • Droljo
    17.2k
    Bumo videli ovih dana. Koliko ja pratim ništa službeno oko njih nije izašlo. Samo novinarska naklapanja.
  • Dinamovapriča
    380
    Mislim da ce ic, ali je vrlo moguce da ce posbeno trenirat.

I naravno da ce Dinamo gledat sve mogucnost da ih se sto prije rijesi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.