• CISCO
    401
    želim im bankrot i gašenje, a ne grupu KL.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Bože uzmi me odmah da ne čitam ovakve stvari.Jay

Jelda.

Jebeni lipanj a ekipa paničari oko rasporeda tovara u prva 3 kola. Nadrealno.
  • Paggini
    54.5k
    Kakve grupe KL, ocemo opet tu raspravu dizati?

Grupe KL znace i financijsku injekciju, njima pogotovo, sa rasprodanim stadionima, japankama, jogurtima, inkasirali bi silu para (za njihove standarde), koje mogu uložiti u igrače, akademiju, pogone i postati jači, a isto tako, ne bi trebali toliko mahinalno prodavati.

Prvenstvo neće osvojiti, ali sigurno ne želim da imaju veće šanse da ga osvoje iduće godine

A i medijsko smaranje bi bilo nesnosno - "necete vjerovati koliko je brzo hajduk rasprodao poljud", "ovo se nije nikad dogodilo u ECL - HAJDUK REKORDER" i slicna smaracina, to mi se stvarno jebeno ne da.

Neka ispadnu od čečenskih poljoprivrednika i rastope se
  • Mali Zeus
    17.8k
    Sve predispozicije da otvore prvi krug s nekih 7-2-0, a znamo da je njima ključno da ne potonu u prvom krugu nekoliko bodova jer je onda raspad.Tvrdica McTvrdi

Zašto 7-2-0? Brijem da će lagano otvoriti s 9-0-0, gol razlika 23:2.
  • Tvrdica McTvrdi
    536
    A kako je prošla sezona izgledala, prvo kolo pokrade se Slaven, drugo Lokomotiva ima 26 udaraca završi krumpirastih 1-1, treće opet neki guzovi protiv Varaždina, četvrto su nešto i odigrali protiv Istre i uzeli bod, peto onaj Osijek gdje se opet pokralo masovno i zabio neregularan gol i šesto smo bili mi i popeli su se na vrh tablice. Ne podcjenjujmo moć režima.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Hajduk je jaka momčad...
  • Mali Zeus
    17.8k
    ↪Jay A kako je prošla sezona izgledala, prvo kolo pokrade se Slaven, drugo Lokomotiva ima 26 udaraca završi krumpirastih 1-1, treće opet neki guzovi protiv Varaždina, četvrto su nešto i odigrali protiv Istre i uzeli bod, peto onaj Osijek gdje se opet pokralo masovno i zabio neregularan gol i šesto smo bili mi i popeli su se na vrh tablice. Ne podcjenjujmo moć režima.Tvrdica McTvrdi

Ti fakat sanjaš te tovare. Iz glave si opisao njihovih prvih pet tekmi od prošle sezone. Kaj je bilo poslije, do desetog kola?
  • Krizy
    58.2k
    Sve predispozicije da otvore prvi krug s nekih 7-2-0, a znamo da je njima ključno da ne potonu u prvom krugu nekoliko bodova jer je onda raspadTvrdica McTvrdi

Ove sezone su imali 7-0-2, pa pojačali na 9-0-2.
    Završili treći.
  • Tvrdica McTvrdi
    536
    Gle, vjerojatno će me privatni život uskoro odvesti dolje u utvrdu zla pa unaprijed dobivam psihičke probleme
  • Mali Zeus
    17.8k
    ↪Mali Zeus Gle, vjerojatno će me privatni život uskoro odvesti dolje u utvrdu zla pa unaprijed dobivam psihičke problemeTvrdica McTvrdi

Ženiš se dole a? :grin:
  • don
    13.7k
    Grupe KL znace i financijsku injekcijuPaggini

zanemarivu, odnosno njima mali poguranac ali ništa sa tim novcem neće moć od jedne godine.
    sa rasprodanim stadionimaPaggini

kakva je razlika s obziron da će npr protiv Istre u prvon kolu bit 29k navijača?

u slučaju njihovog ulaska u KL, mi smo prvenstvo rješili do Božića.
  • Jay
    1.8k

Ok, ajmo reći da te shvaćam iako ne shvaćam.
    Da igraju prvih 5 kola doma protiv Vukovara kiksat će najmanje jednom i puno mi je veća briga kako ćemo mi u Osijeku izgledati.

Znamo da će biti guranja tovara, mora bit euforije jer novaca nema, još kad im na čelo opet zajaše odvjetnik koji je lijep izvana koliko iznutra i krene u ratove, proglase i prijetnje.... Znamo da će im opet biti poklonjeno pun k bodova, oproštenih kartona bla.
    Ali kao što se Zemlja vrti oko Sunca, HNL se vrti oko Dinama i jedini imamo moć odlučivanja za sebe.
    Ako budemo pravi, Garcia neće dočekati studeni na klupi i to ti garantiram.
    Ako i treba puno više vremena za uigrati plavi stroj, ne boj se jer prije će Osijek osvojit od njih
  • NVKOD
    5.4k
    želin hajduku grupe KLdon

želim im bankrot i gašenje, a ne grupu KL.CISCO

Ne želim puno, ali...želim im da dođu do play-offa i da izgube u 120. minuti na najgluplji mogući način (čisto zato da se ponadaju da će proći, a da se istovremeno troše na dva fronta čim duže), upad Torce na stadion, višemilijunska šteta i kazna od strane UEFAe, zatvaranje Poljuda za sva vremena, izbacivanje u zadnji rang hrv. nogometa, bankrot (prije toga još jedno knjiženje Vuškovića) pa gašenje kluba.
  • NitkoBitan
    27.4k
    Roktat cu od smijeha dolje na moru kad ispadnu od nove Gzire i Tobola.
  • El Madrigal
    476
    Tko ih j...e. zašto se mi bavimo njima, nije li vas valjda strah? Raspored je napet, ali mi smo dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.