• rokikaciga
    2.1k
    Dominacija u HNLu, posljedicno i osvajanje Rabuzinovog sunca. U Europi da osvojimo bodova za koeficijente kao te famozne sezone koja se nakon ove godine brise
  • Filip85
    232
    Kao karmu zbog želje za odlaskom iz DINAMA želim mu da u Comu ispuni samo jednu klauzulu iz ugovora - onu gdje stoji "relegation".
  • Droljo
    17.1k

Ne razmem ovo.
    A šta da nam je united ili bayern nudio 15 mil a como 25 i bati veli da neće u como te da ga pustimo za 15 ovima?
  • Miro Vugrinec
    9k
    Chatgpt se oprostio :rofl:mosad

Sumnjam da bi chat gpt napisao dobronamjernim hahah

Mislim da se to može i provjerit jel chat gpt na nekim stranicama
  • rokikaciga
    2.1k
    Koristio je chat gpt. Chat gpt koristi " - " umjesto zareza, tocke zareza i ostalog
  • Zagi
    10.2k
    Dobro, malo si je pomogao. Nije tu bio zbog odličnih ocjena iz kreativnog pisanja.
    Jako bitno.
  • Jay
    1.8k
    Želimo samo pobjednike Lidrana u budućnosti
  • NitkoBitan
    27.3k
    Uskoro na Maksimiru... Posto stadion nije zatvoren cijeli Zagreb ce odzvanjat :cool:

• Progressive overload
    230
    Zato jer kad bi se tako riješavali igrača oni bi imali minimalnu plaću koliko su imali sa raskinutim ugovorom i neku sigurnost.

To postoji u radnom pravu, kad te poslodavac otpusti i ti se sporiš s njim o otkazu. Za vrijeme spora ako se zaposliš kod drugog poslodavca i dobiješ spor, poslodavac ti mora namiriti samo razliku između plaća ako postoji.
  • Sajla
    9.5k
    bojim se da bi UEFA i FIFA malo drugačije gledale na to od naših sudova :wink:
  • Navijač Dinama
    10.1k
    Što bi za vas bio kriterij uspješne sledjeće sezone? Za mene (sve troje, neovisno od vrstnog reda):SAS1987

Osvajanje prvenstva(bez obzira na bodovnu razliku nas i drugoplasiranog) i minium polufinale kupa.

Europu ne volim mješat sa ovim niti mi ona u potpunosti određuje jel sezona uspješna ili ne. Ona mi je samo bonus i dojam, te plus/minus koji korigira konačnu ocjenu cijelokupne sezone.

Kriterij za nju postavio tek nakon što izvučemo ždrijeb.
    Ako ćemo dobit iz svakog šešira bubam najjačeg ujedno i najtežeg orotivnika, te ovaj drugi protivnik iz šešira će biti treći po težini protivnik iz šešira, onda sve osim skidanja gaća mi je ok i prihvatljivo. Ako dobijemo protivnike ranga Salzburga i Slovana proslosezonskog, i ako ne prođemo grulu unatoč tome, onda cu to smatrat minusom i ono što ne ide na ruku konačnoj ocjeni sezone.

Europa liga je postala za nas vjerovatno najgore moguće natjecanje od europskih. Klubovi su po kvaliteti puno bliži LP ili su kvalitetom LP-a, nego li KL - ali je novac puno bliži KL nego LP.
    Roma, Porto, Aston Villa, baš grozno natjecanje jer je hrpa ne pretjerano možda atraktivnih, ali stvarno kvalitetnih momčadi.
  • masacusec
    5.5k
    Što bi za vas bio kriterij uspješne sledjeće sezone?SAS1987

Bit ću skroman i realan...kriterij uspješnosti, a ujedno i nužnosti za slj sezonu jest dominantna dvostruka kruna!
  • Shkera
    225

malo pretjeruješ, grozna bi bila KL jer je financijski baš užasna, a i navijački vise manje.

EL je i navijački i financijski i za renome nebo i zemlja od KL, ali istina i od LP.

Jednostavno sve ima svoje zašto je prvo, drugo ili trećerazredno europsko natjecanje.
  • SAS1987
    17.7k
    Roma, Porto, Aston Villa, baš grozno natjecanje jer je hrpa ne pretjerano možda atraktivnih, ali stvarno kvalitetnih momčadi.Navijač Dinama

Znam sto misliš ali tekme protiv Rome i Aston Ville bi bile vrh vrhova :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.