• Jos-Optimus
    8.4k
    u suštini da, čak to djeluje i najbolje
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus A ko ce ti doci kad vidi da je Hoxha tamo zacementiran, srcati?Efes Pilsen

A tko je rekao da je zacementiran srcati. Neće sigurno biti bi ti došao u Dinamo, ali kuiš Hoxha je zacementiran pa ti vidi.
  • CastAway1986
    4.7k
    Pricam s jednim hercegovcem koji navija i godinama prati Romu i hvali našeg novog veznjaka , da bi trebao dominirati ligom i da će bitno ubrzati našu igru..Jedino mu kao minus ističe malo slabiju igru u obrani te da bi ga trebalo upariti sa pravom šesticom..
    Boban ide jako i mislim da će u ovom tjednu biti još ovakvih pozitivnih iznenađenja
  • scooniepenn
    6k

Fox in the oponent's Box :lol: Ispada da imam nešto protiv Lisice, a stvarno nemam. Ako je odluka da se nikoga više ne dovodi desno prihvatit ću to kao stručnu procjenu Bobana. Samo se ne mogu oteti dojmu da bi i Lisici više odgovaralo da ima uz sebe ne toj poziciji neko iskusnije, dokazanije krilo pa da se kroz prvu sezonu navikava na igranje u Dinamu i sve što to sa sobom nosi, nešto slično kao lani Stojković. Mislim da bi to bilo bolje i za njega i za nas, a minuta će sigurno biti.
  • Slepicka
    430
    Naši igrači na posudbama:

Klub/godine/ugovor do

Jarun--> Brkljača(20) 2028.
    Jarun--> Graonić (20) istek sa 30.6.
    Jarun --> Cvetko (19) 2027.
    Lokomotiva --> Vrbančić (19) 2026.
    Lokomotiva--> Živković (21) 2028.
    Gorica --> Čaić (20) 2026.
    Sesvete --> Gec (20) istek sa 30.6.
    Rudeš --> Vidović (19) 2026.
    Zrinjski --> Majić (19) 2026.
    Šibenik --> Filipović (30) 2027.

Aris--> Špikić (26) 2027. nije otkupljen
    Standard--> Bulat (23) 2028. nije otkupljen
    Cracovia--> Perković (22) 2028. - do siječnja 2026. na posudbi, vjerojatno će biti otkupljen
    St.Etienne--> Bernauer (26) - otkupljen za 1.2M
    Gyor--> Štefulj (26) - otkupljen za 500K
  • Fan
    1.8k
    Neka Boban prvo osigura neko lijevo krilo, a onda tek pusti Hoxhu.Mali Zeus

Pa Stojković ti je prvi pick za lijevo krilo, 200%.
  • ElDorado
    8.4k
    Stojka prije vidim na krilu nego u vezi
  • Twisted1
    1k
    Našae najveće i jedine pozitivne stvari proizašle iz ove protekle sezone:

1. Boysi najbolji igrač
    2. Boban

Deri samo Zvone. Nebo je granica.
  • NB86
    17.4k
    Našae najveće i jedine pozitivne stvari proizašle iz ove protekle sezone:Twisted1

3. Luka stojkovic
  • Ivanmtk
    1.7k
    Brkljača do 2028.,je oružana pljačka kluba. Hvala Tatta.
  • Slepicka
    430
    milim da je dobio ugovor 250K po sezoni, a trckara po Jarunu, to pod hitno treba raskinuti
  • deda
    42.1k
    Deca moja, treba puno toga raskinuti. Jel znate vi koliko to košta kratkoročno?
  • Droljo
    23.5k

Pa nisu normal. Nemreš svima isplatit sve i aj bok. Lakše je klubu davati rate ugovora pa možda se pojavi netko ko bih ih uzeo ako se pokažu na posudbi ili na pripremama...
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Ivanmtk milim da je dobio ugovor 250K po sezoni, a trckara po Jarunu, to pod hitno treba raskinutiSlepicka

dobro je, bar održava formu.
  • Slepicka
    430
    da, nazalost tek se sada vidi kako se pogibeljno poslovalo u nekim stvarima zadnjih godina. Brkljaca bi nas kostao 1.5 M do kraja ugovora. Lik ne moze igrati 2.NL, a s druge strane se mora gledati na 500K da se ustedi na nekim transferima ..jbg tak je kak je, znam da je najteze rascistiti takve stetne ugovore sada..sve je jasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.