• scooniepenn
    4.8k

Ti si ne samo vrhunski nogometni strucnjak, vec si postao i vidioc. Pronices u ljudsku psihologiju, svaka cast, nebrojene skrivene talente imas. Covjek je pod Biscanom bio strano tijelo na terenu (da, stavljao ga je u spicu, ali nije pokazao niti natruhe kvalitete za Dinamo), u Rudesu opet nista, odigrao dobru sezonu u BiH i to bi automatski trebao biti znak da je spreman za Dinamo. I sada kao vrhunac argumentacije oko njegovih kvaliteta izvlacis statistiku iz juniorskih dana. Izuzetno mjerodavno za seniorski nogomet, sto mozemo vidjeti po bezbroj igraca koji su kao napadaci ili krila izasli iz Dinamove skole i s boljim brojkama pa nestali u seniorskom nogometu. Slazem se da je rasprava besmislena, posebno s nekim tko kaze da Stojkovic nije dominirao. Imas pravo, samo je sa 19 godina odigrao prvoligasku HNL sezonu kakvu Topic moze i dalje samo sanjati. Ako je Stojkovic bio samo potencijal, onda ne znam u koju se kategoriju moze svrstati Topic, koji niti u jednom nogometnom elementu nema komparativne prednosti.
  • NORTE
    16.5k
    U Zagrebu je potpisan važan sporazum o suradnji NK Hrvaca i agencije "Niagara Sports Company" koja se nalazi u vlasništvu Andya Bare, a koju je ugledna nizozemska kompanija Facts Consultancy smjestila na peto mjesto u kontekstu kvalitete i performansi igrača koji pod tom agencijom nastupaju u La Ligi.

Sporazumom su definirane zajedničke aktivnosti a posebna pozornost biti će posvećena razvoju mladih igrača.
    ElDorado

Ovo nema veze s dinamom.
    Više ima s Hajdugom.
  • Zagi
    10.2k

Kada se za nekog kaže da je nečim dominirao , nitko nikad nigdje uz to ne uvodi argument godina.
    "Stojković je dominirao za 19ogišnjaka". Smiješna rečenica. Ili dominiraš ili ne.

Uglavnom, nije ovo dječji vrtić da te vodam za rukicu kroz baš svaku rečenicu. Strašno koji kupus od posta.
    Ideš na ignore.
  • NORTE
    16.5k
    Jer Pafos navodno traži 4 milijuna eura, tako se pričalo. Vjerujem da je Boban odmah zvao za njega, ovi izvjesili cijenu i brzo se to zavrsiloPaggini

"sve je išlo glatko dok nismo došli do cijene angažmana. I tu su razgovori završeni."

:party:
  • Paggini
    53.5k
    Evo Varela, imamo i lijevo krilo sta se znojite
  • Ritam Ulice
    726

'Ostao je u Dinamu isključivo zbog Zvonimira Bobana! Da nije bilo Bobana, Varela ne bi bio u Dinamu. Da se i to zna. Sa Zvonom sam se dogovorio sve u deset minuta, zato što on razumije nogomet. Ako je Boban promašio s Varelom, onda niti ja nisam mogao bolje', rekao je Varelin menadžer Andy Bara za Sportske novosti.

Kako samo lijepo prica o Bobanu. Moj bara mutan si ko bara.
  • dinon7
    1.8k
    Procjena je da mu je najbolje ostati u Dinamo još barem godinu dana. Daj me ne jebite. Za godinu dana ćemo citati ista sranja o tom klincu
  • scooniepenn
    4.8k

Shvatio sam kroz ovu raspravu da ti treba malo vise od tvoje famozne rukice. Stojkovic je placen koliko je placen, jer je vec sa 19 godina pokazao da je vrhunski mladi igrac i za to nije cak niti statistiku trebalo gledati. To je ne samo 99% nogometnih strucnjaka, vec i svaki i povrsni pratitelj HNL- u Hrvatskoj tada i vise nego jasno mogao prepoznati. Kad me vec citiras onda barem koristi tocan citat i stavi godine tocno u kontekst koji sam spomenuo, a ta je da je vec i sa 19 godina pokazivao da je na razini koja je za Topica i sada next level. U svakom slucaju, konsenzualno smo doveli ovu i svaku drugu raspravu kraju. Koristit cu preskok i ne trositi vrijeme na tvoje strucne upise, a Franu zelim svakako da uspije i pokaze da je napredovao preko svih ocekivanja.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Iskreno Beljo mi je Boom/bust situacija, ako je on kapitalac na kojeg se oslanjamo, ne znam šta bi mislio…
  • rokikaciga
    2.1k
    A Bobanova faca doslovno "šta se brinete, sve je pod kontrolom"

2540580.jpeg
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Gonzalo Villar. Od kud sad on? Sviđa mi se, šestica riješena. Grom iz vedra neba.
  • Diavollo094
    18
    Ovakve stvari volim u tišini doveden
  • Noel
    12.6k
    Kapitalac. Bobane gazi!
  • Dzoni
    1.4k
    Piše da je 8ica, može igrat 6icu?
  • Paggini
    53.5k
    Sviđa mi se, šestica riješena.Izet Hajrović

Samo što je osmica. I čini mi se zvjerska osmica. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.