• Time
    1.3k

I bit će osmica jer šestica nije...nije doduše ni Mišić klasicna
  • dinon7
    1.8k
    Ili zna da zonaši prate pa nas sve loži :rofl:
  • Jos-Optimus
    6k
    da je Boban sposoban kao Marić, onda bi lijepo pregovarao godinu dana i tek onda odustao
  • Neron53
    1.7k

A prosle godine je bio slobodan igrac, zar ne?
    Ma poslati im nazad Peru i jos 2,3 balasta i to je to :)
  • Paggini
    53.5k
    A prosle godine je bio slobodan igrac, zar neNeron53

Jes, jes. Ali jbg, brijem da je trazio punkurac visok ugovor, barem je takva prica bila, al s obzirom tko je vodio sportski sektor, ni tome vise ne vjerujem...

Mirisi mi na propustenu sansu, jbg.
  • FelceAzzurro
    434

Hrvati koji igraju pod zastavom armije BiH nisu nikakva propuštena prilika, dapače. Zato i Radeljić, ne hvala. Moje mišljenje, ne kažem kako je ispravno, ali neki osobni filter.:roll:
  • Droljo
    17k
    Sad je beljo zabio ipak 19 golova prošle sezone a ne 6 i ima 5 mil izlaznu klauzulu a Augsburg je kao tražio 7 rapida. Tu netko sere
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Kuzmic stopera igra koliko ja vidim :lol: od Slovenaca jedino vec spominjani Seslar ima mota.
  • E46
    1.4k
    jel si to opet ti rekao da nije šestica?
  • Omake
    9.4k
    Meni su i Ilenic i Zeljkovic dosta dobri. Kuzmic ugasio Nwaneria u prvom. Sešlar božanstvena ljevica stvarno. I šut i centaršut. Klasična igraju momci a ne novci utakmica.
  • Time
    1.3k

Jesam,tebi se pravdam sta govorim ?
    Ti i ja smo imali 2 oklade,prva nakon poraza od Lokomotive prošle sezone,ja sam tvrdio da ćemo biti prvaci sa 10ak bodova ispred hajduka,ti si tvrdio suprotno.Drugi put da ćemo bez većih problema ući u ligu prvaka,ti si tvrdio suprotno.Ja sad tvrdim da će Ljubičić ako dođe igrati ispred Mišića, želiš li možda treću srecu?
  • Efes Pilsen
    11.4k
    meni se cini da Englezi teze podnose vrucinu, svaki put kad su ozbiljno dosli naprijed bila je dobra sansa, dva puta ubacaj s Kuzmiceve strane za zicere Engleza i onda uberem da je stoper ne bek. Slovenci u zadnjoj liniji od desna na lijevo 2-3-5-6..

PXL-20250615-171424358.jpg
  • El Madrigal
    438

Bravo. Nikakav Dantas!
  • El Madrigal
    438

Mene zanima osim Selahija, koja je to prava 6-ica, a da zadovoljava prave apetite zahtjevne Zone, a da je nama financijski dostupan. Ljubičica je 6-ica, a ne 8-ica.
  • Zagi
    10.2k
    Mene zanima osim Selahija, koja je to prava 6-ica, a da zadovoljava prave apetite zahtjevne Zone, a da je nama financijski dostupan.El Madrigal

U HNLu? Niti jedan.
    Naš? Jedino Šunjić

Siguran sam da ih je u Scout temi barem 15 stanaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.