• Paggini
    53.4k
    kvalitetu mi desnu stranu nismo u ovoj konstelaciji niti milimetra ojacali.scooniepenn

Pa ok, to se slažem, ne govorim ovdje o kvalitativnoj procjeni pojačanja, govorim to da vjerujem da je Boban s desnim krilom vrlo vjerojatno završen, a za lijevo sumnjam da će se dovoditi kapitalac ala napad/stoper.
  • Patak
    3.5k
    Matanović ima jednu dobru sezonu u drugoj ligi, i to je sve. Kule je avion u boji za njega. Beljo, slabo nešto, Mierez bi bio ok, nek se bori s Kuletom za mjesto 1. napadača.
  • hardek
    4.8k
    Mierez je bio back-up 20godišnjem Belji btw.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Erlić, Matanović, Matković i Beljo nisu igrači za Dinamo.
  • Jos-Optimus
    6k
    uh, ne bih baš rekao...Matanović je imao problem s mirnoćom, ali je mlad i fizički abnormalno moćan, pa čovjek se baš nametnuo pojavom na terenu protiv Poljaka i Škota, Kule fizički nije ni blizu..Kule je idealan drugi napadac
  • Zagi
    10.2k
    Matanovićev intenzitet je impresivan.
  • Paggini
    53.4k
    Ja sam cuo da je Matanovic lijen
  • scooniepenn
    4.8k

Sto se tice desnog krila ako su to Stojke i Hoxha ja sam s tim potpuno zadovoljan. Ako ode Hoxha onda tu moramo dovesti ili mladog koji je top potencijal ili nekog iskusnijeg koji je dovoljno dobar za alternaciju Stojkeu. Sto se tice desne strane ako je procjena da su Lisica i Topic ovogodisnji izbor onda sam blago je receno razocaran sa procjenom sportskog sektora, jer je to vrlo prosjecno.
  • rokikaciga
    2.1k
    Ne shvacam hajp oko Miereza. Igra u toj kozojeb ligi, daleko od ikakvog ozbiljnog nogometa, stvoren hajp nakon jedne dobre sezone u HNL. A Beljo, koji je mladi i Hrvat, ima bolju sezonu od Miereza kad je bljesnuo u Osijeku...njega se odbacuje? Jebo me pas ako ja ista razumijem ovdje
  • Zagi
    10.2k
    Trebaš još par ljudi koji će dati više vatre toj glasini.
    Nije burza tak naivna.
    Dionice Matanoviću stoje.
  • Paggini
    53.4k
    krila ako su to Stojke i Hoxha ja sam s tim potpuno zadovoljan. Ako ode Hoxha onda tu moramo dovesti ili mladog koji je top potencijal ili nekog iskusnijeg koji je dovoljno dobar za alternaciju Stojkeuscooniepenn

To se slažem i to sam spomenuo da vjerujem da će se i dogoditi.

ili nekog iskusnijeg koji je dovoljno dobar za alternaciju Stojkeu. Sto se tice desne strane ako je procjena da su Lisica i Topic ovogodisnji izbor onda sam blago je receno razocaran sa procjenom sportskog sektora, jer je to vrlo prosjecno.scooniepenn

Ovo se također slažem, ali s onom rezervom da ja ne vidim šta Boban vidi jelte. Nadam se da će i Jagusic pojacati tu stranu, ako išta
  • Paggini
    53.4k
    stvoren hajp nakon jedne dobre sezone u HNL.rokikaciga

Imao je tri jako dobre sezone, dvije u Osijeku i jednu i po u Istri, nakon koje je otišao u Španjolsku
  • BBBaranja
    3.6k
    Od Miereza vjerojatno ništa bar koliko sam ja čuo od osoba koje su u kontaktu s njime..
    Njegov klub traži veliku odštetu.
  • Zagi
    10.2k
    Lisica je jedino krilo koje je Franjiću zadavalo ozbiljne probleme još one sezone prije Wolfsburga.
    Ako je riješio probleme sa aduktorom ili čime već, kvaliteta je neupitna.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    i još uzmi u obzir situaciju na lijevom beku ako stvarno dolazi Vinlof, a Goda je potvrđen od Tarzana tako da... To je pozicija na kojoj se također nismo pojačali po mojem mišljenju, popunili smo ju igračima kojima je to prirodna pozicija, istina, ali prilično sam siguran da je Franjić u ovome trenutku kvalitetnija opcija na toj pozciji od Vinlofa koji je potencijal, iako Franjiću to nije prirodna pozicija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.