• Batigol
    89
    bas....mali je bomba u drugoj momcadi....ali mislim da Gladbach na nijega racuna...
  • sarenicvjetic
    119
    nema Dinama B nigdje
  • Zagi
    10.1k
    ali mislim da Gladbach na nijega racuna...Batigol

Možda ali kada? 20 godina je tu i ako ove neće početi igrati ozbiljan nivo...
    Nakon eksplozije Pašalića, a pogotovo Ivanovića mislim da mu se lako proda neki "plan razvoja".

Možda se dečko grđe ozliijedio nedavno, makar nebih se čudio da scouti naše lige za vrijeme under reprezentativnih tekmi negdje hrdaju janjetinu uz veleumne diskusije jel bolji Petko ili Livaja.
    Tako nešto.
  • Zagi
    10.1k
    nema Dinama B nigdjesarenicvjetic

Ma daj? Pa rečeno je da starta ove sezone?
  • Droljo
    16.8k
    nebih se čudio da scouti naše lige za vrijeme under reprezentativnih tekmi negdje hrdaju janjetinu uz veleumne diskusije jel bolji Petko ili Livaja.Zagi

Hehe. Pun pogodak! Tak ih i ja vidim.
  • tp1997
    1.6k
    Nije prihvaćen prijedlog da Dinamo i Hajduk II startaju iz drugog ranga, pa je projekt odgođen za godinu dana.
  • Dinamosaur
    2.2k
    ma to kolega malo oprasuje cvjetica

Mali off topic
    scouti naše ligeZagi

Koji su uopce to ljudi ak se zna?
  • Batigol
    89
    mislim da je iz Leverkusen otisao u Gladbach i to prosle godine...
    Za 2.momcad odigrao 30 tekmi i dao 20 golova...kao krilni napadac...
    O ozljedama nisam nista nasao...mozda ne odgovara treneru prve momcadi?!
  • tp1997
    1.6k
    Kad se priča o tome koji igrači nam trebaju i nedostaju, zanima me kako Boban zamišlja tih 4-3-3.

Odnosno, hoće li jedan od vezne trojke igrati 10ku kao Baturina, pa je to više 4-2-3-1, ili idemo sa povučenom šesticom i dvjema osmicama, 4-1-2-2-1.

Pretpostavljam da dolazak Vidovića znači ovo prvo, no meni se ovo drugo dosta sviđa. Igrač više u sredini da rastereti Mišića, pogotovo u defenzivi, a onda ispred možeš imati dva box-to-box igrača (recimo Ljubičić i Soldo) koji dolaskom u završnicu stvaraju višak. Čini mi se da bi se to odlično uklopilo u Bobanovu ideju motoričkog, brzog, radnog Dinama.
  • rokikaciga
    2k
    Mislim da će to biti 433 sa dva srednja vezna i jedan istureniji ispred njih. Sve pokazuje na to

Soldo, Mišić, Kač, Ljubičić, čak i Ademi...su igrači kojima više paše da igraju u double pivotu nego da sama šestica.

A ispred njih imaš Vidovića koji može pokazati svu raskoš svog talenta ili Mudrog koji će preorati cijeli teren i zabiti gol iz drugog plana.
  • Žan
    587
    TRANSFER BOMBA: Propada transfer Domagoja Antolica u Dinamo B !?! Ajmoo novinari objavljujte
  • Nogo
    7.2k

Da dođu on i Beljo mislim da bi forum eksplodirao.
  • Nolifer
    11.5k

Taman bi nam sjeo, ko budali šamar
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Ko je sad RM jbt :lol:
  • Nolifer
    11.5k

Hint ti je u glazbenoj temi... :cool: :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.