• NORTE
    27.5k
    Jednom su stavili u prodaju identičnu stvar kao iz Ilice.
  • Rama86
    363

Pa neka je logika da i u ovdje upitam pa ako netko zna zna il?

Hvala
  • ZGV
    4.1k
    Idiot od vlasnika mora to podhitno maknut iz prodaje iz svog dućana CSV.
  • Kwedi
    3.9k
    GE0655_front-1.jpg

ovo je kao za klince.

grozno.

prvo ovaj znak sastrane užas, al nije mi jasan ovaj preklop na sredini, čemu to?
  • Eduardo
    30.8k
    Osobno mi znak ne smeta, ali ovaj preklop, šav ili što već stvarno čini nakaradu od majice.
  • nkdz
    1.4k
    Znak mi nije toliko problem koliko debilni preklop i jeftina naljepnica umjesto prišivke grba
  • Navijač Dinama
    13k
    Podsjeća na domaći dres iz sezone 2012/13

Samo ima ovaj preklop na kojem je addidas a i zbog tigs puma skinita sa desnog djela na prsima.+ 3 zvjezdica na grbu.
  • xavier
    12.1k
    S ova dva dijela mi na prvu izgleda kao haljina, a ne dres. A zašto Adidasov znak zauzima pola dresa, to mi je još manje jasno.
  • Infinity
    21.5k
    To nije dres, to je trening majica za omladinske ekipe.
  • Guinness
    3.5k
    To nije dres, to je trening majica za omladinske ekipe. — Infinity

Bilo kako bilo, adidas je za sad nadaleko najgori od svih što smo imali.
    Uz izuzetak prošlogodišnjeg domaćeg dresa sve ostalo je bilo za zaborav.
  • Dudu
    3.7k

Malo pretjerana tvrdnja, osobno sam kupio par proizvoda, dres i trenirka od prošle godine, meni su prelijepi. A sveukupno ruše rekorde po prodaji artikala otkad je Addidas sponzor, čak je i Addias morao povećati naknadu jer su se i oni iznenadili da ide tako dobro..

Ne bih ni ja nikad kupio ovu majicu iznad koju komentirate, ali nekom je možda dobra.

Čekam da izađe u webshop ova polo majica, meni osobno izgleda predobro:

petko_u_avionu_za_cluj.jpg
  • Kwedi
    3.9k
    ruše rekorde po prodaji artikala otkad je Addidas sponzor, — Dudu

ruše rekorde jer postoje konačno dva fan shopa i rezultati kluba zadnje dvije godine su u prosjeku jači nego zadnjih pola stoljeća, ne zbog adidasa.
  • Guinness
    3.5k
    Malo pretjerana tvrdnja, osobno sam kupio par proizvoda, dres i trenirka od prošle godine, meni su prelijepi. A sveukupno ruše rekorde po prodaji artikala otkad je Addidas sponzor, čak je i Addias morao povećati naknadu jer su se i oni iznenadili da ide tako dobro.. — Dudu

Pretjerana zbog?

To je moje osobno mišljenje.
    Kolekcionar sam dresova nošenih na utakmici i imam dosta dresova bilo diadora, puma, umbro i sad adidas(uz ovaj najnoviji domaći)...
    Osvrnuo sam se na izgled i dizajn dresova te dodatne artikle koji praktički ne postoje ili su zastarjeli i isti se koriste po dvije sezone.
  • xavier
    12.1k
    A sveukupno ruše rekorde po prodaji artikala otkad je Addidas sponzor — Dudu

Kako su ti i ostali napisali, nije to većim dijelom zbog Adidasa nego zbog sasvim drugih stvari. Po tvom ispada da prije ništa nije valjalo, a onda je došao Adidas, napravio sjajne proizvode i zato prodaja ide kao luda.
  • Dudu
    3.7k
    Krivo ste svi shvatili. Lik je napisao da nijedan proizvod Addidasa nije vrijedan kupnje, samo konstatiram da ne bi produžili ugovor s Dinamom i podebljali ugovor da se ti "ružni" Adiddas proizvodi ne prodaju.

A sad da li bi rezultati bili bolji ili gori da je sponzor Umbro, Diadorora, Nike ili netko peti. U to ne ulazim, samo kažem da su trenutno zadovoljni i Dinamo i Addidas suradnjom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.