• Droljo
    16.9k
    Ja sam prije 20 godina prešao iz brzog krila u robusnog centarfora. Sad teško i očima pratim nogomet :rofl:
  • Jurki
    17.8k
    Sad teško i očima pratim nogomet :rofl:Droljo

Onda je tebi ovaj nas penzionerski nogomet taman za pratiti.. :rofl:
  • Sajla
    9.4k
    prije 20 godina prešao iz brzog krila u robusnog centarforaDroljo

a vidiš, ja sam ulogu mijenjao tijekom utakmica - počeo bih kao lopata, pa po potrebi bio sjekira :wink:
  • Paggini
    53.4k
    Ako trebate dežurnog kiksera u obrani, da je ljevak i ne zna s lijevom nogom i za svaki kiks širi ruke i galami da ne može sve sam, javite se u inbox.

Koljena su, Božjom voljom, čitava!
  • Droljo
    16.9k

I ja sam ljevak. Ali pucam sa obje noge podjednako loše :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    479
    Nisam znao da je Radeljić s nama na forumu :sweat:
  • mali M
    7.8k
    Nisam znao da je Radeljić s nama na forumu :sweat:Tvrdica McTvrdi
    da je ljevak i ne zna s lijevom nogom i za svaki kiks širi ruke i galami da ne može sve sam, javite se u inbox.Paggini
    I ja sam ljevak. Ali pucam sa obje noge podjednako loše :lol:Droljo
    počeo bih kao lopata, pa po potrebi bio sjekira :wink:Sajla

aaaaaaaaaaaaaaa:lol: opet sreća da sam sam u uredu pa mogu urlati od smjeha... kakvi ste vi likovi!

ja sam više medved na golu, al mogu i zaigrati.. jednako stenjem i dok branim i dok igram, al dok sam na golu uglavnom nisam kriv za niti jedan gol nego loše postavljana obrana...
    prepoznatljiv po urliku: "stani mu u bloooook"
  • Nolifer
    11.5k

Veliš, ovako nekako?

:lol:
  • Krizy
    58k
    Ne zabijam često na turnirima, ali kad zabijem bude gol turnira.
    100% učinak, 1 od 1
  • Droljo
    16.9k

Kao dževdo alihođić za cibonu u euroligi sa tricama. 100% jedan od jedan sa pola snage. Prvi tricaš Eurolige :rofl:
  • Dr Hofmann
    3k
    Zadnji naša dva ozbiljnija pokušaja nekih turnira su završila suludim pijankama. Na turniru za pokojnog Ivana Turinu na Klaki (sad je već to davno bilo) igrali smo protiv jedne ekipe za koju je branio, nažalost pokojni, Švigir i kako smo mi to odigrali neriješeno Bog dragi zna...Problem je što smo sutra igrali protiv ekipe koja nas je ,,sabila" u šesterac i izgledali smo ko Shrewsbury protiv Manchester Cityja, samo udri gore duge lopte, čak smo i poveli, ali jebi ga...Ono što je bilo prejako što smo nakon ispadanja svi bili sretni jer je piva bila deset kuna i ne bi dalje o završetku tog turnira jer sam došao sutradan doma... Drugi put smo igrali protiv nekih klinaca na jednog ligi i igralo se 4+1, a nas je došlo 6, a taj šesti je bio već pijan, i kaj je najbolje čovjek je bio na nekom dječjem rođendanu koji se pretvorio u nešto krivo...A klinci s druge strane juniori ZG klubova, njih 15 u naponu snage i ne prestaju se dodavati majku im jebem :lol: . Čak smo se prvo poluvrijeme i držali, gubili smo 4-3 (kako smo dali tri gola meni ni danas nije jasno). Krajnji rezultat 12-3 :lol: Tad sam objesio kopačke o klin i ne igram više s mlađima od 35 i onima bez barem malo škembe
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.