• mali M
    7.8k
    ma znam i ja kaj je ponuđeno, al mi se po pisanjima na portalima čini kao da su i Dinamo i Hajduk odustali od toga..
    Nije meni problem uvreda za eventualne primadone, ali je gubitak vremena svakako. Možda i računaju da je i ovako dobro da svako malo neki naš talent ode u Belupo il Goricu il Loksu i tamo se razvije pa se rasporede talenti da ne drži samo Dinamo bazen..
  • pešća
    330
    Kaj bi trebali trgati koljena i ligamente na tim "terenima" jer su dva drugoligasa digla nos? Ajmo se ne lagat...
  • hardek
    4.8k
    Ako je odluka takva da ne postoji mogućnost da se do sljedeće sezone riješi sve i krene od 2. lige onda treba prec preko toga i krenut iz 4. odmah ove godine. Što prije se dovućemo do 2. lige to bolje. A ovim jazavcima Rudeš i ekipa koji su bili protiv nebi ni lopte poklonio više.
  • Droljo
    16.9k
    Kaj bi trebali trgati koljena i ligamente na tim "terenimapešća

Baturinin i kranjčarov mali nek ne trgaju al moj nek trga. Baš lijepo
  • Sjena
    38
    Većina vas uopće ne zna šta se točno događalo.
    No, nebitno više. Uglavnom Dinamo i Hajduk će vrlo vjerojatno ući u 1.NL izravno u sezoni 2026/27, bez ikakvih plaćanja ostalim klubovima 1.NL. Sad je na Dinamu i Hajduku hoće li krenuti od četvrtog ranga, makar smiješno mi je čitati vaše komentare da ne treba igrati nogomet na oranicama. Ljudi moji pogledajte terene u 1.NL u koju se silom htjelo ući, pa pola terena su oranice, i u toj ligi ima svakakvih igrača koji udaraju, lome itd.

I na kraju nisu dva kluba bila protiv, nego njih četvero. A na posljednjem glasanju su se totalno svi razjedinili i međusobno posvađali, pa je tako za jednu opciju bilo šest klubova, a za drugu opciju također šest klubova.
  • pešća
    330
    Ja zelim da tvoj klinac uspije, zaigra u Dinamu i da ne trosi zdravlje uzalud. I sam sam prosao u juniorskim danima nizeligaske zagrebacke terene i isto ne zelim mladim nadama Dinama.

Uostalom kako ce na to gledat klinci koje Dinamo zeli dovest iz vana ili od negdje te im dat priliku preko B momcadi? Nece bit bas presretni.
  • mali M
    7.8k
    I sam sam prosao u juniorskim danima nizeligaske zagrebacke terene i isto ne zelim mladim nadama Dinama.pešća

mi smo znali imati žuljeve preko cijelih tabana kakvi su bili tereni! :lol: Sjećam se da kad smo igrali protiv Kašine to je bilo koma, tvrda zemlja ko beton i mi svi u kopačkama trčimo a ono se praši i klopoče kao da konji nekakvi trče.. :rofl:
  • pešća
    330
    Hahaha... Na terenu Tekstilca sam isao 1 na 1 sa golmanom u punom sprintu i lik me s leda pokosi jos sa osmijehom na licu. Kako je teren bio suh i tvrd (bas kao sto ti kazes prasi se) od siline pada sam natukao oba zgloba na ruci, nisam se mogao skinut u svlacionici. Kunem se da mi se jedan zglob izljecio sam od sebe na putu do bolnice, ziher je sam Bog rekao sta je previse previse je :rofl:

I sad da slicno zelim igracima Dinama... u tim nizim ligama ljubomornih i bolesnih igraca koji ce se ic "dokazivat" koliko oces.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    da si bio brzi nebi te stigao :lol:
  • pešća
    330
    Jebiga, veznjak... sestica! Da sam bio brzi igrao bi za Dinamo :rofl:
  • mali M
    7.8k
    al šteta za 2 momčadi, zapravo sam se baš nabrijavao da bi mi to bile super tekme za gledati na onom pomoćnom terenu. Cico ili Modrić koji već.. Laganini sa frendom i burazom gledat potencijalno tko nam nadolazi.. šteta...
  • immerwieder
    1.5k
    zamisli derbi Ravnice - Dinamo 2,
    mogli bi se skidati u svojim svlačionicama,
    i onda nogotenis preko pruge
  • Jurki
    17.8k
    I onda se pitamo zakaj su nam takvi klubovi kakvi jesu.. znaci ako sam dobro upratil.. mogli su drugoligasi ubrat neku pinku ove godine zbog ulaska drugih momcadi u drugu ligu.
    A sad ce druge momcadi svakako ici u drugu ligu samo od sezone 26/27 a u tom slucaju ce drugoligasi dobiti kurac.

Picku materinu koji debili vode te klubove.. nemam rijeci.
  • rokikaciga
    2.1k
    mi smo znali imati žuljeve preko cijelih tabana kakvi su bili tereni! :lol: Sjećam se da kad smo igrali protiv Kašine to je bilo koma, tvrda zemlja ko beton i mi svi u kopačkama trčimo a ono se praši i klopoče kao da konji nekakvi trče.. :rofl:mali M

Ja sam bio golman na tim istim terenima :lol: Bome nije bilo lagano, ali kad sam dosao na neki normalan teren nije mi nitko mogao zabiti gol.

Nije ni cudo kaj sad u tridesetima imam problema sa ledima, ramenima, laktovima :sweat:
  • mali M
    7.8k
    debili vode te klubove.. nemam rijeci.Jurki

A to ti je ono nek crkne susedu krava.
    Nije ni cudo kaj sad u tridesetima imam problema sa ledima, ramenima, laktovima :sweat:rokikaciga

Zato sam ja tek u malom nogometu prešao na golmana... :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.