• nkdz
    829


    gust mi je ovakve stvari gledat pa da podijelim i izgradnju tribine na stadionu gdje igra Peterborough.
    Radije bi mozda da su na tribini sve stolice plave boje bez brojeva ali i ovak mi je tribina super.
  • agramZ
    2.3k
    radije bi da su ostavili stajanje. ali jebiga, englezi su to, misle da znaju sve. valjda ce jednom opet i uefa i engleska dozvoliti stajace tribine..
  • xavier
    11.1k
    Radije bi mozda da su na tribini sve stolice plave boje bez brojeva ali i ovak mi je tribina super.nkdz

    Zapravo ako ima gledatelja, ovo je na kraju svejedno :smile:
  • nkdz
    829


    Peterborough ima prosjek gledatelja od 7300 na stadionu od cca 15 soma, isli su na all seater zbog komfora i zbog toga jer im stajaca tribina i nije nesto potrebna, tj.nije toliko popularna koliko bi bila popularna na Selhurst Parku gdje se trazi karta vise za tribinu s koje se navija.




    haha ma znam, ali cisto gledam s strane estetike da mi je lijepse bez brojki, nije da je to potrebno ali mene malo pika i smeta :D
  • agramZ
    2.3k
    znam, samo mi smeta to sveukupno razmisljanje ili "filozofija" kod gradnja novih stadiona ili u ovom slucaju tribina. to shvacanje da je skroz logicno da se gradi all-seater stadion tj. tribina. dok nijemci, austrijanci i svicarci grade nove stadione skoro uvijek sa dvije potpuno stajace tribine ovi drugi se prave pametni, jer to je "moderno"..
  • xavier
    11.1k


    Nije da ih branim, ali moraš shvatiti da su oni u drugoj polovici 80-ih povukli neke drastične mjere nakon što se dogodio Bruxelles i Hillsborough i jedna od tih mjera je upravo zabrana stajaćih mjesta.
  • agramZ
    2.3k
    zato sam i spomenuo da se nadam da ce opet dozvoliti stajanje. taylor report koji je izradjen nakon hillsborough-a je samo preporucio pretvaranje stajaca u sjedeca mjesta, nikad nije spomenuto da su stajaca mjesta opasna, ali su oni ipak otisli u ekstremu.

    "It recommended that all major stadiums convert to an all-seater model, and that all ticketed spectators should have seats, as opposed to some or all being obliged to stand.
    The report stated that standing accommodations are not intrinsically unsafe, but the government, nonetheless, decided that no standing accommodations were to be allowed."
  • xavier
    11.1k


    Ma sve jasno, samo kažem zašto pušu i hladno.
  • xavier
    11.1k


    Naravno. Nisam napisao jer sam mislio da je jasno iz slike.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    zato što inače bude slika sa višljeg,ne sa direkt trave.
  • r1oma
    1.5k
    Koliki bi trebao biti kapacitet stadiona?
  • Navijač Dinama
    7.3k
    12.800xavier

    :yikes:

    A gradski vrt? Oko 17 000???

    Ovo automatski znači da će i gostujući sektor odmah biti manji nego na gradskon vrtu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.