• Crusades
    16.3k
    jesam, sve to sam si istetovirao na podlakticu desne ruke jer mi ne može dan proć bez da ne pomislim na Kangu, Mmmaeea, Cordobu ili Mbukua.
  • Navijač Dinama
    10k
    Kange, Mmaeea Mbukua i CordobeCrusades

Da su pomenuti pokazali neki k.... ove sezone, nema problema. Složio bi se da je nepotrebno.

Al to što su pomenuti pokazali(doduše Mmaea je kao i Torenttea naš nezahvalno stavit u istu usporedbu sa Willijem i pogotovo Cordobom, jer su oni imali oke utakmica keoz sezonu) ne bi bili presudni faktor ni od pomoći drugoligaškim ekipama, a nije Cordoba baš i da nas je skroz jeftino ispao, pa da se može tolerirat i istrpit i ne reć ništa..

Druga stvar, nemoguće da se od 4 trenera koliko smo imali, jedini Mmae koliko toliko nadmetnuo i Kanga jer je došao za vrijeme FC-a pa bio radi viših sila guran u prvoj postavi, pa čim je došao malko stručniji trener i trener koji zna, on je ubrzo sa svojim "hlačicama" i lažnim njuhom za gol preselio na kovalište na klupu.
  • Orc123
    11.8k
    Zakljucak, nista ne valja, propadamo......stranici nas pokopali, uprava pokrala, talenti nis ne valjaju i ono kaj prodajemo ide u isto tako rupe kao sto smo i mi! Dajte si 5! Sve je bilo bolje prije 2 godine i placemo za tim vremenima...
    Kakve borbe i protiv koga tu pojedinci vode! Bojim se zamisliti na kaj bi to izgledalo da imamo sušu ko Hajduk....valjda bi svi postali kamikaze i pocinili kolektivni harakiri!
  • prefontaine
    2.3k
    Koji ste vi specijalci, pa Snet forum je goli quratz za vas.
  • don
    13.3k
    kaj bi to izgledalo da imamo sušu ko HajdukOrc123

imali bi pun stadion svaku utakmicu, euforiju veću od njih. Tad bi se naviknuli da nemamo trofeje i ne bi bia smak svita sezona bez naslova.
  • Cif
    343
    ne moraju nas oni izlačiti ipak nas je Kule izvukao.Oh wait
  • emilperska
    10.9k

Kuletove golove u jednoj polusezoni Kanga ce dostignut za 3 sezone. Zato i je na transfer listi s jednosmjernom kartom za Tiraspol, a Kule nije..
  • Cif
    343
    zato jer nije imati ćemo opet takvu divnu sezonu.
  • emreli21
    378
    krznar zelio dovest lisicu u ujpest, sopic u widzew. I bjelica i jakirovic imali o njemu visoko misljenje. Valjda nekaj vrijedi onda... ‍♂️
  • marcio amoroso
    42.2k
    krznar zelio dovest lisicu u ujpest, sopic u widzew. I bjelica i jakirovic imali o njemu visoko misljenje. Valjda nekaj vrijedi onda... ‍♂️emreli21

Jakir nek vodi svoju raketu Hoxhu.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Ne znam mislis li na mene sa spominjanjem moneyballa. Ali ako da, samo zelim razjasnit da mi nije bila poanta rec da trebamo tako funkcionirat, jer se ubiti slazem sa time sto si rekao, da se treba bazirat na nase igrace i sto dalje od funkcioniranja kao Sheriff itd.

Samo sam ih naveo kao primjer da statistika nije bezkorisna jer evidentno ima ljudi/klubova koji mogu na osnovi nje radit dobar posao.

Koliko su nama statistika ili takve metode potrebne za skautiranje nasih prostora ne znam. Ali s obzirom da su cijene unutar HNLa narasle mislim da nije vise moguce pokupovat pol HNLa i imat 50 igraca na placi. Pa tko ispadne. A tu sam uvjeren da metode koje neki klubovi koriste za skautiranje mogu i nama pomoc da pikiramo najbolje igrace.

Pa tu se jadikovalo kako nam je skauting nikakav. A s druge strane se ismijavaju moderne metode. I opet to ne znaci da trebamo funkcionirat kao moneyball klubovi koji dovode sve i sva od svuda i svakud. Nego da mozemo koristit njihove, ocito dobre metode skautinga, i za domace igrace na koje trebamo ciljat.
  • Omake
    9.1k
    na njihovom forumu najviše zazivaju Kulenovića. Kao bio top za 4 milje funti
  • marcio amoroso
    42.2k
    na njihovom forumu najviše zazivaju Kulenovića. Kao bio top za 4 milje funtiOmake

Može i to :grin:
  • dumitrumitu
    1.4k
    Mislim da je dobar za Ujpest i Widzew. Mi bi ipak trebali imati višlje standarde.
  • emreli21
    378
    ja se slazem, ne bi ga ni ja doveo. Ali vjerojatno boban, sopic, krznar i jakir vide nekaj kaj mi ne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.