• Laugreano
    4.1k
    Koje muke, prijelazni rok pocinje za mjesec dana.
  • hardek
    4.6k
    Nevjerovatno mi je da netko ima nešto protiv Vidovića za 1,2 milje a Jagušić za 2 milje je okej.

Vidović u sezoni 23/24 u 1400 minuta 10G+A, Jagušić ove sezone u 1500 minuta 6G+A.

Vidović je igrač puno većeg pedigrea i možemo biti presretni da smo ga uspjeli dovest.
  • hardek
    4.6k
    Iskreno ja ne želim Jurišića uopće. Predobar i preskup za biti back-up, nedovoljno dobar za bit prvotimac.
  • don
    13.3k
    Vrbančić je dosta bolji igrač od Vidovića.Carrasco

:rofl:

uspoređivanje ala Mikić vs RPG.
  • Nogo
    6.7k

Za 1, 1,5m biti 2.bek je po meni dobra investicija.
    Ali nisam ni ja za njega iskreno.
  • kajjaznam
    194
    ma znam, al znaš kaj hoću reći
  • Laugreano
    4.1k

Treba igrat poziciju koju je igrao u bayern 2. Podsjeća na Kramu sa lažnjacima i koliko mu malo prostora treba za šut. Šteta bi bilo opet ga trošiti na krilu.
  • hardek
    4.6k
    U situaciji gdje moramo dovest jedno 10 igrača, ta lova za back-up je previše. U idealnom scenariju slažem se s tobom, ali ovo ljeto teško je očekivati ovako nešto.

Ja nebi imao ništa protiv varijante: kapitalac za prvu postavu i netko ala Goda za back-up. Ili možda Valinčić kao back-up za obje bočne pozicije.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Koliko smo ih imali ove sezone?emilperska

Uz spomenutog RPG-a i Poljud: Ristovski Šibeniku, Pjaca Qarabagu, Petković Salzburgu i slobodnjak Lokomotivi, tvoj liebling Monacu, Istri i Milanu, Kulenović Slovanu i Gorici, Sučić i Stojković Belupu.

Ako sam rekao sve, to bi bilo 12 golova van 16m. A sezonu prije 14 (KL i HNL) ako aplikacije ne lažu.
  • Noel
    12.1k
    Neznam zašto mi sastanak Bobana i Miškovića miriši na Radeljića.. Nikakva insadjerska nego osobno razmatranje. Spajanje Galešića i Radeljića.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Neznam zašto mi sastanak Bobana i Miškovića miriši na RadeljićaNoel

Najelegantnija i najjeftinija popuna za poziciju lijevog stopera, tehnički jako dobar, a sa Galešićem vjerojatno može igrati i zatvorenih očiju.
  • Olmic
    4.7k
    realno jedini on, fruk nedodirljiv ostalo sve banana
  • OsamŠest
    5.4k
    Pričate o potencijalnom hrvatskom reprezentativcu Radeljiću ili?
  • blue heart 72
    2.2k
    Transfermarkt spominje Olivera Lukića u vezi sa nama.. Zna li netko nešto više o njemu, osim onih podataka sa TM-a?
  • emilperska
    10.9k

Ovako na papiru zvuci kao mala razlika.. ali npr. Hoffenheimov gol vs Milan je 1 na 1 s golmanom nakon greske obrane i nadmudrivanje golmana 1 na 1 u kontri. Nemrem se sjetit ostalih golova koje si tu naveo osim Kulenovog Slovacima,Petkovog Salzburgu i Pjaca Qarabag. Ostalih "bombi" se ne sjecam, tipa da je Kule probio Banića izvan 16m mi je apstraktno :lol:
    Prosle godine imam neko sjecanje da su redovno bombe padale.. Astana, AEK, Hajduk, Gorica, Varteks, Rijeka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.