• criticus
    3.8k
    Nek uživaju u plodovima svojih retardiranih odlukaDzoni

images?q=tbn:ANd9GcQB0J-lFDQUGXvYTO2fQP33Q1aIR2yv6hpdtQ&s
  • Krizy
    57.5k
    Dinamo, a koliko čujemo i Hajduk, odustali su od vraćanja svojih B momčadi! To je konačan rasplet priče oko Dinama II i Hajduka II i cirkusa, u koji se zapleo sam HNS svojim nepromišljenim potezima i nemarom za klupski nogomet.

Dakle, nakon što je Savez prije nekoliko godina ukinuo B momčadi, nakon pritiska klubova, pogotovo Dinama, koji je time bio najviše zakinut, odlučili su u Hiltonu promijeniti razmišljanja i vratiti projekt B momčadi. Ali, tek od četvrtog ranga, odnosno Treće NL.

Na kraju priče, kako doznajemo, Dinamo i Hajduk za godinu dana odgodili su svoj projekt drugih momčadi. Iz jasnog razloga. Ako bi sad krenuli iz Treće NL, u rang više mogli bi dogodine samo po rezultatu, odnosno morali bi se izboriti za Drugu NL.

Ovako, odlučili su B momčadi staviti na čekanje i u miru raditi na projektu da od sljedeće sezone zaigraju direktno u Prvoj NL. Na čemu će se sad raditi s HNS-om i klubovima i onda na vrijemde (valjda) donijeti odluke o sustavu natjecanja za sezonu 2026./27

Inače, Dinamo je već ranije doveo Jerka Leku trenerom B momčadi Dinama, napustio je klupu Jaruna i vratio se u Maksimiru, spreman krenuti dva ranga ispod, iz Treće NL. No, sad kad B momčadi nema, što će biti s Lekom?

Prema našim informacijama on bi trebao biti trener Dinamovih juniora, kroz tu godinu dana upoznati još bolje igrače, s kojima će dogodine na klupi Dinama II zaigrati u Prvoj NL. Ako HNS uspije 'izgurati' taj projekt.
  • rokikaciga
    1.7k
    Kakav jebeni cirkus. Kusticu srami se
  • Crni86
    11.1k
    hns najnesposobnija organizacija koja postoji.
  • Jurki
    17.4k
    Ok, kuzim da se ide na to da druge momcadi krenu iz druge lige.. i da je to za klub i klince bolje, ali bas sam se veselil da vidimo te klince u malo zescoj konkurenciji ove godine.
    Slazem se s upisima da nam savez vode nesposobni ljudi koji se vode ocito samo osobnim interesima i koje generalno boli kurac i za klubove i za igrace.

Samo nek se A vrsta dokopa EP i SP i sve je divno i krasno.

Edit: nadam se da se bu sad ubrzo nasel neki klub koji nam bu bypass do sljedece sezone.. makar znam da je sad to jako tesko i cajtnot za izvesti.
  • immerwieder
    1.5k
    može i u nepopularna,
    za te dečke bi i treća NL bila malo žešća i šteta da se odustalo
  • NORTE
    16.1k
    RIP tema.
    Krizy this time next year.
  • Paggini
    51.9k
    Nevjerojatno je da hrvatski nogomet još uvijek postoji uz ovakve imbecile koji vode savez, nevjerojatno
  • rokikaciga
    1.7k
    Preveliki su drvosjece u toj ligi, imali bi previse ozljeda. Pogotovo jer su i tereni za kurac.

Olma su namjerno gazili kad je bio klinac, samo zato kaj je Olmo. Ista stvar bi se dogodila i npr s Varelom
  • Zagi
    9.9k
    Cvita se skoro pošorao sa ekipom u Bijelom Brdu zadnje sezone drugog ranga kako su išli.
    Ni govora u četvrti.
  • Zg123
    1.9k
    Pa sta ocekujete od polupismenog konobara i hdzovca Kustica, bitno je da placica svaki dan sjeda dok je on u udobnoj fotelji s ostalim uguzima u hnsu
  • Mulec86
    425
    Žao mi je zbog kretenoida u savezu ,ali mislim da se moglo i u trećem rangu , liga je kvalitetom podjednaka sa srednjim ešalonom klubova iz drugog ranga. Skupili bi dečki dovoljno seniorskih minuta i tamo i imali zanimljive utakmice. Ljudi u savezu su zeštoka sprdnja.
  • Sajla
    9.2k
    zar nije da bi trebali početi u 3.HNL koja je ustvari četvrti rang? a promocijom bismo onda izborili tek treći rang sljedeće sezone, dok se ovako ide raditi na tome da sljedeću sezonu počnemo u drugom rangu (1.HNL). (jebla ih nomenklatura liga :D)
  • Mulec86
    425
    Moja greška ak je tak , teška konfuzija mi je od ovih novih kategorija. U tom slucaju palac gore za odluku.
  • Ivdzo11
    6.7k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-hajduk-ipak-ne-odustaje-i-ima-novi-prijedlog-za-b-momcadi-u-prvoj-nl/146543

Pošto smo u međusobnim razgovorima došli do zaključka da niti jedna klub nije protiv uključivanja Hajduka B i Dinama B pod određenim uvjetima u 1. NL, HNK Hajduk predlaže sljedeće:

Hajduk B i Dinamo B se priključuju Prvoj NL u sezoni 2025/26 te za taj benefit plaćaju po 400.000 eura svaki.

Predsjednik Hajduka adresirao je prijedlog na sve klubove sudionike 1. NL, te na adresu vodstva saveza s nadom da će to pokrenuti novu inicijativu u dogovor da se B momčadi Dinama i Hajduka ipak priključe od sljedeće sezone u drugi rang natjecanja. Podsjetimo, to je nemoguće bez pristanka svih sudionika natjeanja a što je glavni preduvjet za traženje dozvole od Ministarstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.