stignu, zato na obicni rendgen cekas po 11-12 mjeseci. — jedan u nizu
Zdravstvo nam je u kurcu i to ne treba skrivat. — austrijanac
ali ono probaj provest 12 sati u komadu bez pauze na nogama u bolnici jedan dan s pacijentima, platit ces drzavi da te pusti :lol: — Dino
Ajde daj dokaz gdje se to čeka rendgen 11-12 mjeseci prije nego što pišeš nešto o čem nemaš pojma. — Captain America
Možda ne rendgen, ali za UZV moja majka dobila datum iduće godine na SV Duhu kao onkološki pacijent. — austrijanac
Narucivali se na sve moguce bolnice i domove zdravlja u Zagrebu i okolici. Negdje je termin za jedan segment dobila za 5-6 mjeseci, a negdje je dobila za 11-12 mjeseci. — jedan u nizu
Upravo sam provjerio termine sa svojima po bolnicama i ni blizu se toliko ne čeka. MR se dobije za godinu dana. U domovima zdravlja to ide još brže. — Captain America
zdravstvo je vjerojatno najkorumpiraniji sustav u sklopu svake države.
meni je neshvatljivo da taj sustav konstantno gomila dugove i u problemima je, a svi zaposleni u državi, znači cca 1 700 000 ljudi plaća 18% bruto plaće u tu svrhu. — db-izbjeglica
Drzava je tu kriva zato kaj postoji manjak kadra pa postojeci ljudi rade posao za dvije osobe. Ali tu nije glavno rjesenje povecanje placa nego povecanje kapaciteta u skolovanju kadra. — NitkoBitan
Ili jos bolji odgovor, kada smo zvali Albaharijevu, uredno su nam poklopili slušalicu sa rečenicom ''nismo vam mi bolnica, nemožemo vas naručiti za višestruka slikanja'', pa nam nisu dali niti da se narucimo za jedno snimanje. — jedan u nizu
Obiteljskog prijatelja je par puta potrefila smjena od 24h, naci bez pauze za pisanje, sranje, sendvic il cigaru. To nije smjena zastitara u areni, nit tete u banci, neg smjena di moras i fizicki i mentalno cijelo vrijeme bit na razini. Provest tolko vrijeme u komadu na hitnoj na rebru di ne dolaze hitni slucajevi zagreba neg cijele hrvatske zasluzuje jebenu placu koja je na razini rada. — Dino
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.