• The Undertaker
    8.1k
    Koliko vidim, trenera ima 18 (uključujući pomoćne trenere) + dva koordinatora.
    Svejedno, treninzi kadeta i juniora obično počinju treći tjedan u 6. mjesecu pa pitam imamo li već zamjene. Otpustiti toliki broj trenera i šefa škole odjedanput znači da je škola kadrovski opustošena.
  • Thor
    233
    Decki i cure ne zelim vjerovati da se tako nesto dogodilo ili da se dogadja iako nisam bas naivan da takvih stvari nema u zivotu i radu bilo kojeg kluba. Vjerujem da nas ima svakakvih struka pa i kolega koji su pravnici koji znaju sto znaci odgovornost za javno iznesene rijeci. Volio bih da iako je ovo forum u kojem razmjenjujemo misljenja i stavove oko naseg kluba kojem nadam se svi zelimo dobro,najbolje, opcenito da ako netko nesto zna i o takvim stvarima i ima nekih neposrednih saznanja da se takve stvari iskomunicira na mjestima koja imaju neku tezinu i svrhu jer u protivnom se izlazu fakat nekoj vrsti klevete, uvrede itd a sire se dezinformacije i blacenje ako te stvati nisu istinite ili nemaju pokrice. Zato nemojte se zaletavati u iznosenju bilo kakvih neprovjerenih informacija,pogotovo optuzbi na bilo ciji racun ako niste sto posto sigurni u to sto govorite. Pustite price, cuo sam kod frizera ili na placu...ako postoji netko tko o tome nesto fakat zna neka to prijavi tamo gdje se to radi. Komentar sam stavio sa najboljom namjerom kako bi ako je nesto bilo ili je to bilo rijeseno u intereau naseg kluba na mjestu gdje se to treba rjesavati, odnosno da se ne daju dezinformacije ako te stvari nisu istina pa da ne bi bilo bedastih nezeljenih posljedica. Ako pak ima stvari unutar kluba koje nisu na toj razini da se radi o nekim mogucim kaznenim djelima nego se radi samo o organizaciji i reorganizaciji i potezima uprave takve stvari su naravno podlozne konstruktivnoj raspravi sa misljenjima koja su sva relevantna. :victory:
  • jedan u nizu
    13.6k
    Svejedno, treninzi kadeta i juniora obično počinju treći tjedan u 6. mjesecu pa pitam imamo li već zamjene.The Undertaker

Ne, trenera nema i nece biti.
    Najvisi i najveci klinac ce voditi kondicijske pripreme, a najglasniji roditelj ce slagati taktiku i u birtiji nakon treninga sa drugim tatama dogovarati prvu postavu.
  • Enco
    472
    Otpustiti toliki broj trenera i šefa škole odjedanput znači da je škola kadrovski opustošena.

Ne vjerujem da je toliko ljudi dobilo otkaze. Da nešto ne štima pokazuju i sami rezultati, a ako je to istina onda fakat nešto gadno , gadno ne štima.
  • Droljo
    16.6k

A mora se od nekud krenuti. Ovod nas ima puno svakakvih pa forum i nije loše mjesto za pokrenuti neku priču. Općenito mislim, ne sad za ovaj slučaj.
  • Krizy
    57.5k
    Sve do jedan od ovih 5-6 insajdera su se registrirali na ZonaDinamo u razdoblju od posljednjih godinu dana.
    Zanimljivo.
  • BluePhone67
    5.1k
    Sve do jedan u ovih godinu dana su procvjetali u mediju ovi podcasteri i ostali trovaci
  • Mali Zeus
    17.4k
    Evo jedan je rekao da je podijeljeno već 100 otkaza, čuo je negdje. Taj isti skoči od sreće svaki put kad postoje neki upisi o mogućim nečasnim radnjama u klub, sasvim slučajno.
  • austrijanac
    7.1k
    Još Antolić ima gostovanje na VLu sad - embrace yourself!
  • emilperska
    10.8k
    Da li netko zna kada bi se moglo ocekivati predstavljanje Bobana, pa Kovacevica, pa Ljubicica?
  • Enco
    472
    Jel Landeka ostaje?

Čovjek ima rezultat uzeo prvenstvo i kup , ako je rezultat mjerilo onda nema razloga da ne ostane
  • Papastrumf
    16.9k
    Ove priče o 100 otkaza uopće ne treba niti komentirati. Dijelu ljudi iz sportskog sektora nisu produljeni ugovori nakon isteka i to je to.
  • Crni86
    11.1k
    mislim da sam negdje procitao da bi Landeka trebao biti u Kovacevicevom stozeru
  • Noel
    12.1k

Landeka i Tomislav Mikulić iz Bjelovara kolko sam skužio po medijskim natpisima + neki ljudi koje Kovačević vodi sa sobom..
  • Izet Hajrović
    5.3k
    da, to je rekao Kvasina, a ovo s 100 otkaza je pretjerao ili se figurativno izrazio da pojača dojam. Misli se konkretno na sportski segment kluba, ponajprije akademiju, a tu sigurno nema 100 ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.