• Dudu9
    1.8k
    U sadašnjoj situaciji čak Marić najmanji problem on je maknut a i njegovi suradnici odlaze, po meni najveći problem je Zajec jer on ga postavio za SD i držao mu leđa, nadam se da je to zato što je nesposoban a ne zbog drugih stvari jer to bi bio jeben poraz za ono što smo glasali i zeljeli novi pošten dinamo
  • NKDZ86
    4.3k
    Čovječe, nema me 2 dana ovdje i dođem, kad ono, ima šta za pročitati...
    Sad više niš ne kužim ko je s kim, ko krade, ko laže, di su pare.
  • Bosskovitz
    16.6k
    Kad se ždrijeba HNL i kada bi trebalo biti prvo kolo?
  • austrijanac
    7.1k

Prošle godine prvi tjedan Lipnja izvlačenje brojeva a prvo kolo je bio prvi vikend osmog mjeseca ako se ne varam.
  • Common Sense
    925
    Zato kažem, lijepo Boban i Manenica sazovu presicu i na njoj iznesu što se sve u klubu recentno događalo i zašto je situacija takva kakva je. Ne treba ići u ne znam kakve detalje i iznositi poslovne tajne, ne trebaju niti spominjati imena. Šteta je već napravljena, ni mi niti klub neće imati koristi od toga da netko od aktera čak i završi u zatvoru.

Navijači će sami prepoznati tko je radio za korist kluba, a tko na štetu.
  • Brusa
    3.3k
    Šteta je već napravljena, ni mi niti klub neće imati koristi od toga da netko od aktera čak i završi u zatvoru.Common Sense

Onda niti mamići ne trebaju u zatvor, jer jebiga šteta je već napravljena.
    Ako netko u klubu radi kriminalne radnje na štetu dinama, naravno da mora ići u zatvor .

za ždrijeb ne znam, a na stranicama hnsa stoji da je 1. Kolo 02.08.
  • Common Sense
    925
    Ono što sam htio reći je da je eventualna osuđujuća presuda u ovom trenutku nama od sekundarnog značaja. Naravno da se slažem da svi koji su počinili kaznena djela dobiju odgovarajuće zatvorske kazne.
  • Thor
    233
    Wtf...
  • Zg123
    1.9k
    Zanimljivo kako su se odjednom neki kvazi insajderi pojavili bas u isto vrijeme. Ovaj Markovic moze komotno ici u Germanijak raditi, NAVODNO sam cuo da ga puse jedni drugima u redakciji tamo ali NAVODNO
  • Papastrumf
    16.8k
    Ljudi moraju shvatiti da se oko dinama vrte silni novci i da tu postoje razliciti interesi pojedinaca ili interesnih skupina.
    Ima ovdje forumasa koji pisu kriticki, ali s dobrom namjerom, ali morate shvatiti da ovdje postoje i ljudi koji su tu na zadatku, odnosno pisu svakakve lazi i gluposti zbog svojih ili necijih interesa.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    postoje i ljudi koji su tu na zadatku, odnosno pisu svakakve laziPapastrumf

Zar nije bolje onda ih banirat ili barem izbrisat post i opomenut da se ne diže drama bezveze
  • vlatkomarkovic
    1.5k
    Ima ovdje forumasa koji pisu kriticki, ali s dobrom namjerom, ali morate shvatiti da ovdje postoje i ljudi koji su tu na zadatku, odnosno pisu svakakve lazi i gluposti zbog svojih ili necijih interesa.Papastrumf

Ja ne znam u koju skupini sada ti mene stavljaš, ali ja nisam na nikakvom zadatku…
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Uf, teške optužbe. Iako sam neke od ovih stvari načuo ranije nadao sam se kako su iste izmišljene od strane tattinih poltrona ne bi li se destabiliziralo novo vodstvo, no kad ovoliko ljudi tvrdi isto valjda ima neke istine. Vjerujem kako će klub uz pomoć parovsudnih tijela pa i politike poduzeti sve kako bi se ovo riješilo, a počinitelji nedjela da će završiti tamo gdje im je mjesto ili makar u Međugorju.
  • Ritam Ulice
    585
    Ak ekipa ide izmisljat ovakva sranja onda bolje da pocnu pisat scenarije za sapunice, bar ce unovcit talent. Ove pizdarije ako su upola tocne, onda Maricu & company uskok dise za vratom..
  • Srelee
    176
    Znaci izmisljotine ako ne dobije sudsku presudu?Po vama su onda svi politicari sve legalno stekli jer nema sudske presude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.