• Twisted1
    746
    S druge strane, nadam se da razumijete implikacije ako ovo nije istina.The Undertaker

Zato sam i spomenuo da su ovo jako ozbiljne optužbe jer je tu moralo više ljudi znati kaj se događa.
  • User123
    41

Potpis, neka navijacki puk zna odluke koje su se donosile, bilo dobre bilo lose i viziju u kojem smjeru idem ubuduce. Cemu gurati pod tepih i stititi bilo koga ako je radio kontra kluba ma kako se on zvao. Neka svi znaju sta je bilo, pa ce i onaj sljedeci razmisliti dva puta hoce li raditi kako spada kada zna da postoje posljedice.. Deri Zvone, sve prokazati
  • Common Sense
    925
    Trebam li napisati tko je bio jedini protiv smjene Marića?
  • Dudu9
    1.8k
    Mmae taj dolazak je isto jebeno mutan, lik dobio pare za dolazak i masan ugovor na 4 godine?
  • vlatkomarkovic
    1.5k
    A evo vam i još jedna bomba, za sve nevjernike. NAVODNO, Agent u Kanekovoj i Ogiwarinoj agenciji je bivši suigrač Mihaela Mikica koji ih je “preporučio” Mikicu koji ih je “preporučio” Maricu. Ilian Stoanov. Inače kontroverzni bivši bugarski nogometaš, Isti taj Mikic je bio nečiji favorit za novog SDa Dinama.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Ako je ovo neistina nadam se da će klub ovo demantirati.
    Srce me boli.
  • Papastrumf
    16.8k
    Krasno ako je stvarno ovako. Bitno da se hvalilo time da su napokon dosli posteni ljudi u klub.Pacho

Cak i da je istina sve ovo sto je napisano, kakve to veze ima s novim vodstvom kluba? Marko Maric je bio postojeci kadar u klubu.

To sto su novi ljudi ocito krivo procijenili sposobnost, a mozda i postenje i moralnost MM-a, ne znaci da su oni sami neposteni.

Kapetan Amerika ce npr. ovdje hladno presutjeti da su ga neki od senatora preporucili i zalagali se za njega.
    Sto cemo i njih zbog toga prozivati za nekakve mutne radnje?
    Ocito je vecina ljudi na pocetku krivo procijenila MM-a i to nas je sve skupa kostalo titule i uzalud potrosenih nekoliko milijuna €.

Ako je uz to bilo i necasnih radnji od strane navedenog, a to se na neki nacin uspije dokazati, bit ce mu mala Hrvatska. Drzavne institucije ce mu biti puno manji problem od izigranog i prevarenog dinamovog navijaca.
  • Nevo7
    975
    Nadam se da će institucije pravne države dobro pročešljati poslovanje našeg kluba, naše udruge građana, jer je Dinamo i dalje ostao nečiji bankomat.
    A kad sam pisao o grobaru Mariću, o sumnjivim transferima, i pogotovo odnosu sa francuskim agentima i agencijama, kaj je svatko kao i ja mogao vidjeti u pol sata na transfermarketu, dobio sam po forumskim prstima
  • Noel
    12.1k

Kako je moguće da se takvom liku da ovlasti najbitnijeg sektora u klubu? Čovjeku koji je preko braće Mamić bio uhljebljen u klub. Bio je i u školi kasnije i u stožerima trenera .. Od svih mladih i nadobudnih sportskih direktora dao se najvažniji posao mamićevom kadru..

Čak i da nije istina ovo kaj pišu neki ovdje , kako je moguće da se njemu dalo tolko povjerenje u sportskom sektoru?
  • Pacho
    1.3k

Ako, ponavljam ako, jer zasad je na razini tvrdnji, onda su ili neposteni ili jebacki nesposobni ako su im se ovakve radnje odvijale pod nosom.
  • NB86
    16.8k
    Hvala i senatorima na marku maricu onda
  • Dudu9
    1.8k
    Nažalost teško takve stvari dokazati, jedino da neko ko je u talu pa propjeva ali teško, samo se nadam da će Boban pomesti svu tu ološ iz kluba, i naravno da krenu stručni ljudi radit svoj posao bez krađe
  • Brusa
    3.3k
    Cak i da je istina sve ovo sto je napisano, kakve to veze ima s novim vodstvom kluba? Marko Maric je bio postojeci kadar u klubu.Papastrumf
    Mislim , oprosti ,al jel ovo neka zajebancija?
    Kako ne bi imalo veze jer ga je novo vodstvo kluba postavilo za SDa ? Kako ne bi imalo veze ako su oni "blagoslivaljali" njehove odluke? Kako ne bi imalo veze ako je in to sve radio "njima pod nosom"?

To sto su novi ljudi ocito krivo procijenili sposobnost, a mozda i postenje i moralnost MM-a, ne znaci da su oni sami neposteni.Papastrumf

Ne, ne znači da su nepošteni. Apsolutno. Ali bi značilo da su ne nesposobni, nego uopće nemam riječi za to. (Govorim o nepoštenju, kriva procjena sposobnosti je nešto drugo).
  • Papastrumf
    16.8k
    Mislim , oprosti ,al jel ovo neka zajebancija?
    Kako ne bi imalo veze jer ga je novo vodstvo kluba postavilo za SDa ? Kako ne bi imalo veze ako su oni "blagoslivaljali" njehove odluke.
    Brusa

Ne znam sto nije jasno u onome sto sam napisao!? Nije netko neposten jer je donio krivu odluku, a Marko Maric je ocito bio kriva odluka.
    Osvrnuo sam se na prozivanje za nepostenje.
  • Laugreano
    4.1k
    Na njegovo mjesto dosao je Yousef Salech, za kojeg se pisalo da ga zelimo. Simic je na pocetku sezone dosao u Cardiff.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.