• Noel
    17.7k

I Bernuaer je ušao u sezonu kao netko ko je obranom sa crte zakopao tovare na poljudu. Svi se sjećamo kako je dočekan njegov prvi kiks protiv Monaca. Cigani mamićevi dnovinarski.
  • Paggini
    74.5k
    Pa dobro, ali ti si sad ljut jer nisu napadali još jednog dinamovog igraca hahah, opet ideš u druge krajnosti. Poanta je da ne napadaju nijednog bespotrebno a ne da pizdimo sto nisu i drugog napali haha

Oni su stakori koji se nakace na popularno misljenje iz komentara opceg puka i udaraju gdje je najlakse.

Jednaka je tu krivica i navijaca koji traze krv i ovih koji im daju krvi
  • PatrikDirektor
    46
    kiks monaka je samo slag na tortu ovakva smijesna ciscenja kakvo je napravio galesic protiv lokomotive on ima svaku utakmicu
  • Noel
    17.7k

Ma dobro mene je sad prehitilo malo hahaha Galešić je isto dobar stoper da nebi ispalo ali me užasno nepravda prema jednom poštenom dečku kao Bernauer nervira.
  • Zagi
    13.7k
    Boban ga nemre smislitemreli21
    Koga, Maxa? Kak znaš?
  • emreli21
    457
    A da, pristao bi ga prodat i da su ovi dali 200 tisuća valjda. znam.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    ali me užasno nepravda prema jednom poštenom dečku kao Bernauer nervira.Noel

Opet ću ponoviti, imali smo u Dinamu kroz godine raznih očajnih braniča (i stranih i domačih), ali ja se iskreno ne sjećam nijednog koji je na toliko čestoj i brutalnoj razini dobivao uvrede i kritike kao Bernauer. Rekao bih čak da razni Lecjaksi, Mihajličenki, Sose (ne Borna), Mmaei ili Moubandjei nisu dobivale takve komentare kao on.

Sretno mu bilo dalje i da dogodine izbori sa St Ettienom povratak u prvu ligu.
  • Brusa
    3.8k
    boban ga nemre smislitemreli21

Ako je istina, žalosno je.
  • emreli21
    457
    a jbg, znalo se da će pola momčadi promijeniti. on je jedan u nizu.
  • Zagi
    13.7k
    Ma lik nagađa.
  • Brusa
    3.8k
    ma zato sam i napisao ako je istina.
    Meni je Max drag i puno puta je bio nepravedno napadan (I tu) za ono što je pružio.
    Poslali smo ga na posudbu jer ga mister nije šmekao (valjda), a mislim da bi nam dobro došao ove polusezone. I Galešić je meni drag i sve ok, al ništa više nije od Maxa pružio, a nekoliko puta je skuplji. Ako možemo dovesti boljeg od njega odlično!
  • emreli21
    457
    onda je taj 'lik' puno puta do sada točno nagađao haha
  • Zagi
    13.7k
    Dok neki piju kavu sa menađerima, neki sa predsjednicima uprave.
    Nemamo svi tu privilegiju.
  • emreli21
    457
    ne, nisam to rekao. ali znam. ma svejedno, i meni bi bilo drago da grijesim, drag mi je max. uzivajte!
  • Filip85
    1.2k
    Pogotovo ga je "pju" rešetao bez milosti...mislim ja sam Hrvat do kostiju, ali takvo orgijanje po dečku samo zato kaj je stranac je too much i za moj ukus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.