• kibatech
    66
    vjerujem, samo sam htio reci da to sto nema grb na vratu ne znaci da nije original
  • plavi72
    1.7k

Ma dobra stranica,znaju i otkupiti dres kad im ponudiš,ako su zainteresirani,sigurno jedna od najboljih !
  • Robi T
    318
    Najbolje preporuke za CFS.
  • Mali dioničar
    18k
    Nema novih dresova, nose se ovi dok se ne osvoji naslov.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-predstavio-nove-dresove-u-maksimiru-donijeli-su-ih-dronovi/2580344.aspx

Dinamovi gostujući dresovi ove će sezone biti žute boje. U toj su boji tradicionalno bili Dinamovi drugi dresovi u nekoliko navrata kroz povijest. Na dresu se izmjenjuje 36 tamnih i svijetlih pruga. Njih 35 predstavlja broj naslova prvaka koje je Dinamo osvojio u povijesti, a 36. pruga bi trebala predstavljati naslov prvaka koji će Dinamo osvojiti ove godine.
  • NORTE
    19.7k
    Boban u bijelim dinamo dresovima
    FB-IMG-1748241888725.jpg

Grb bez zvijezdice:
    FB-IMG-1748241987314.jpg
    FB-IMG-1748241932992.jpg

Još malo gostujućih bijelih dresova iz dinamove povijesti
    FB-IMG-1748241970068.jpg
    FB-IMG-1748241922939.jpg
  • De Oliveira
    1.7k
    Ja bih strogo imao domaci plavi kakav su nam radili Umbro i Puma, gostujuci bijeli i treci crni
  • Crni86
    15k
    gostujuci bijeliDe Oliveira

Meni je cak ona umbro siva bila dobra za gostujuci, da nismo bas bijeli bijeli.
  • Mali dioničar
    18k
    U klubu je jaka jako struja koja inače radi izvstan posao, a jako je protiv bijelog dresa.

Meni je bijeli dres super, a i navijačka tribina je (od)uvijek plavo bijela.
  • Blueshadow86
    4k
    Meni je recimo ovaj gostujući bio brutalica. Svijetlo, svijetlo sivi s tim plavim rubovima. I upravo mi je i zbog toga bio još za dimenziju bolji. :ok:
    dres-dinamo-zagreb-2005-slika-142463973.jpg
  • NitkoBitan
    31.4k
    Pretpostavljam da su dresovi za iducu sezonu dogovoreni i da ce izgledat bolje nego za ovu jer je za dresove za ovu sezonu bila zaduzena prosla garnitura.

Ali da, nadam se da ce se standardizirat boje za prvi i drugi dres (plava i bijela) a da ce se sa trecim tu i tamo eksperimentirat iako bih volio da vecinu sezona bude crni treci dres.

Bile je jedne sezone glasanje i navijaci su izabrali bijeli dres od 3 ponudena. Mislim da navijaci ne bjeze od bijele boje koliko se prica, ona je Dinamova povijesna.
  • Nolifer
    12.5k

Upravo to htio napisati.

Da bude nekaj u takvom stilu, bez puno nekih nepotrebnih uzoraka/patterna i monokromatike.

Ovo je baš jednostavno i lijepo.

Nebi se bunio i da nam bude drugi bijeli dres, malo za promjenu...
  • NORTE
    19.7k
    U klubu je jaka jako struja koja inače radi izvstan posao, a jako je protiv bijelog dresa.

Meni je bijeli dres super, a i navijačka tribina je (od)uvijek plavo bijela.
    Mali dioničar

Bijeli rezervni dres s plavim uzorcima ne bi smio biti problem.
    ADIDAS-DINAMO-ZAGREB-DRES-ZA-ODRASLE-22-23-1-1.jpg

Također i futsal dinamo vrlo često ima rezervni bijeli dres.
  • De Oliveira
    1.7k
    i kosarkaski Dinamo isto ima gostujuci bijeli
  • IlKa
    63

Moram neki uzeti iz dućana u ZG, online narudžba ipak neće ići.
    Znači ako nosi L, trebat će mu XL?

Online što sam našao je samo fan shop:

https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/33/dres-domaci-2425

To je baš kod stadiona?

Ima možda neki sportski dućan koji nudi dresove?
  • Bosskovitz
    19.1k
    Ali da, nadam se da ce se standardizirat boje za prvi i drugi dresNitkoBitan

Sigurno se neće standardizirati boja gostujućeg dresa, to nema niti jedan ozbiljan klub u Europi i tako je s razlogom: gostujući i treći dres uglavnom imaju različite filozofije i ciljaju različite skupine ljudi - jedan uvijek treba biti malo tradicionalniji, a jedan malo slobodniji. Gotovo po defaultu će se ljudima jedan sviđati, drugi baš i ne, i to je normalno. Mi smo to nažalost kroz povijest dosta loše radili, naši gostujući dresovi su izuzev par iznimki bili su takvi da skidam kapu onima koji su ih kupovali i nosili.

U Dinamu na mjestu gostujućih i trećih dresova ima prostora za puno toga: od nekih ideja zasnovanih na tradiciji poput bijelog (i raznih varijanti bijele/sive/srebrne), žutog (koji ne mora nužno biti neon nijansa) ili svijetloplavog dresa, preko nekih boja koje su univerzalno atraktivne poput crne, tamnoplave ili zlatne, boja koje su inherentno naše ali ih nikada nismo koristili poput crvene pa do nekih kreativnih ideja koje mogu iskorištavati elemente grada, kluba i naše povijesti. Da ne govorim o tome da se boje mogu kombinirati - zašto ne bismo imali gostujući dres s okomitim crvenim i žutim prugama po uzoru na prvi dres Gradjanskog ili na trećem dresu isfurali neku ozbiljnu kreativu one mint boje patine kojom oksidira bronca i brončanih hlača i štucni s nekim sitnim elementom na kragni povodom 160 godina od postavljanja kipa Banu Jelačiću na Jelačić plac 2026. godine? Ili nešto povezano s 40. godišnjicom grupe? Ili ove godine nešto povodom 1.100 godina Hrvatskog Kraljevstva? ili grički top, lenucijeva potkova, Medvedgrad, uzorak kamenih kocki na gornjem gradu, Sava, Hendrixov most, grafiti po kvartovima... prostora za kreativu ima koliko hoćeš, i to kreativu koja će kreirati dresove koje će ljudi kupovati.

Domaći dres je plavi i tu dileme nema, ali nema ni potrebe malograđanski se ograničavati kod gostujućih dresova jer tu imamo ogromnu priliku za kvalitativan i kvantitativan rast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.