• Peškaman
    7.8k
    Navodno dresovi Dinama za sezonu,treći u bojama Građanskog.

IMG-3242.jpg

Edit ,premjestite u temu gdje pripada,slučajno ovdje stavio.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Jel to gostujuci dres ima monokromatski grb, a treci opet nema grb? "PA POSTAJE SVE GORE! OTVORITE OCI!"

Tak da se pripremite na paljbu po komunjarama i mozemosima koji su preuzeli Dinamo :lol:
  • mokoxax468
    1.4k
    Ako je istina, izgledaju jebeno, kupujem sigurno 1. i 3., možda i drugi kada bude na popustu :D
  • Dino
    4.3k
    Ovi treci dresovi su svake godine sve veca brutala. Cekam da dode neki s kragnicom :cool:
  • mali M
    8.6k
    Mislim da se ovo netko igrao sa dizajnom, ali da, treći bi se dao upiknuti bez beda...
  • Niko1986
    3.3k
    Kao netko tko je već vidio dresove, prvi nije točno takav, drugi izgleda otprilike isto, a treći nisam vidio.
  • NORTE
    19.7k
    Plava boja dresa najbolje izgleda kad su ostali detalji u bijeloj boji, dok mi ovi zlatni nikako ne leže.

Bijeli dres bi mi bio apsolutni vrh da je na njemu grb u pravim bojama, ovako mi je nikakav.

Trećim nisam oduševljen.

Računajte odmah da je na svakom dresu i reklama favbeta.
  • Kumerle
    1.5k
    Ne volim zlatne detalje i monokromatske grbove.

Pričekat ću predstavljanje pa komentirat jer ovak možda imam krivi dojam da se sjaje ko vreće za smeće, ali u globalu bolje nego prošle godine, detalji kao kockice neke na plavom i izbor prevladavajućih boja dresa po mom guštu.
  • Papastrumf
    19.1k

Nema ovo veze s novim dresovima.
  • mali M
    8.6k
    eto Niko nam kaže da ih je vidio i da je prvi sličan drugi otprilike isti... :snicker:
  • Niko1986
    3.3k
    Neću dijeliti jer znamo što je prošle godine bilo, ali ono što sam ja vidio (ako je pravo) izgleda relativno slično, pogotovo drugi.
  • Peškaman
    7.8k

Možda je jedna od verzija koja je ponuđena Dinamu,ne znam.
  • Noel
    15.6k
    Trebali bi također u remont dobavljača dresova.. Bobane gazi! Mislio sam da ne može gore od prva dva dresa prošle sezone.. Ostaje nada da ovo nisu izabrani dresovi..
  • Eduardo
    26.1k
    Ljudi, molim Vas koji ste na bilo koji način došli do informacija, fotografija ili detalja vezanih uz nove dresove - suzdržite se od njihovog iznošenja u javnost i zadržite info za sebe... apeliram, pustite ljude iz kluba da obave svoje jer oni imaju pravo prvi predstaviti ono što su osmislili i ono na čemu rade danima i tjednima.

Zbog pet minuta “slave” na forumu, stvarno nema smisla uništiti nečiji trud.
  • Yovitssa
    929
    Meni je Castore pun pogodak. Ispalo je da onaj negativan hajp zbog kvalitete nije imao podloge, dizajn mi je super, nema "recikliranih dresova", a ovi gore za novu sezonu mi također izgledaju brutalno.
    Jedini maaaali minusić ide na cijenu, očekivao sam da bude castore jeftiniji od Adidasa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.