• Li d1986
    182
    Nismo gotovi na svim frontovima...ajmoo plavi
  • luftwaffe
    675
    Samo da se izdrži zadnja četvrtina
  • Revan
    87
    Kralj maestralno. Ajmo izdrzati 5 minuta jos
  • Zagreb1992
    2.4k
    Iznad očekivanja se igra
  • Kujtim Shalla
    5k
    Jebi se jebi Splite ,Dinamo sampion,ajmooo
  • Revan
    87
    Kakav meltdown zadnja minuta, ali hvala Shorteru

Najveca pobjeda u povijesti KK Dinama po meni
  • Zagreb1992
    2.4k
    Kakve 2 greške pred kraj ...Velik skalp
  • tigric
    703
    Strasno velika pobjeda. Nadam se da ce u srijedu Zg publika prepoznat da momcima treba podrška i povest ih prema finalu prvenstva.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Mula baš pametno vodio utakmicu ...bojim se da bi širina rostera mogla presuditi u seriji ovoj
  • De Oliveira
    1.6k
    kada sam vidio da vodimo bio si mi prva briga kako ces prezivjeti jos jednu Dinamovu pobjedu :D . Ne velika, nego golema pobjeda. Nitko normalan nema pola slova zamjerke nakon 2-0 protiv Cedevite i ove pobjede protiv Splita. Duboki naklon treneru, stozeru i igracima
  • Zagreb1992
    2.4k

S kim ti vodiš borbe ? Pa svatko tko prati košarku kod nas je očekivao pobjedu Splita
  • De Oliveira
    1.6k
    svasta smo mi u nasem zivotnom vijeku navijaca Dinama ocekivali, ali nikada poraze. Jos manje smo kao navijaci Dinama podcijenjivali nase pobjede. Ako smo izgubili onda smo ti jadni, a ako smo pobjedili onda ti je protivnik jadan. Svi znamo da nam je momcad tanka skroz, ali nakon zadnje tri utakmice svaki Dinamovac moze biti samo jako ponosan. Daj nam finale! Samo Dinamo!
  • Zagreb1992
    2.4k

Polufinale PH je jedina pozitivna stvar oko KK Dinama

Sportska politika ? Osim Kralja koji se pokazao odličnim pojačanjem ostatak je loše ....Miljković , Šertović , Jacović , Pavin ...promašaji ove sezone

Omladinski pogon ? loše .Nema igrača kojeg će klub istrpiti i ubaciti u vatru pa na kojem može graditi budućnost ..Od samog osnutka mlađe kategorije nisu sudjelovale ako se ne varam na završnim turnirima ( kadeti , juniori i pretkadeti )

Ovo oko širine rostera ti je upravo ovo kaj ti pišem oko promašaja sportske politike
  • BW1986
    160
    SRIJEDA 19h !

Ove srijede (28.5.) igramo bitnu polufinalnu uzvratnu utakmicu sa Splitom u Draženovom domu!

Pozivamo sve da nam se pridruže u zajedničkom odlasku na utakmicu kako bi KK Dinamo na krilima svojih najžeščih navijača izborio prolaz u finalnu fazu natjecanja.

Futsal nismo ispratili na razini pa je i završilo kako je, ne ponovimo tu grešku u srijedu!

SVI U DRAŽENOV DOM!

KND Novi Zagreb
  • Ivan1
    16
    Grupa ce biti na zutoj tribini?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.