• Dr Hofmann
    3.2k
    Pokoj mu duši, odrastao sam uz njihove zezancije, teško je možda objasniti koliki su oni utjecaj imali na nas mlade balvane tada krajem devedesetih i početkom 2000-ih, koliko se njihovih fora zadržalo do dan danas, jebi ga vrijeme leti i nikoga ne čeka

• Gelipter
    4.2k
    tražio sam baš ovaj skeč da objavim, ali nisam ga našao samog neg samo unutar "Tjednice". Ne znam jel mu tu bolja frizura ili kad glumi Hamleta u Večernjoj školi. :lol:
    Kaj se njihovih fora danas tiče, često mi se zna dogodit da u nekoj zajebanciji citiram neke njihove provale, a da nisam ni svjestan u tom trenu.
  • masacusec
    5.7k
    Jedina istinska ekipa u nas koja je mogla animirati i staro i mlado i simpatične i antipatične i izazvati im osmijehe na licima....ja nikada nisam biti imun na one njihove satirične sinkronizacije u kojima bi se često ponavljali i to s mesićem, bilandžićem, ivićem pašalićem, canjugom, fidel castrom i ostalima...
    Uvijek pišanje!
    Jebena i neponovljiva ekipa!

I ko veli da Hrvati nemaju humora!
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Imali smo ogromnu privilegiju odrasti uz njihove showove. Nažalost nikad više ništa slično na tvu, a bome ni približno kvalitetnih ljudi kao ta ekipa. Koliko fale takve emisije na tvu.. Večernja škola, laku noć hrvatska, zuhra show, noćna mora..pa onda afrovizija legendarna, teška nostalgija. A danas..ma bolje da šutim
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Je dogodi se i meni da na dnevnoj bazi koristim njihove izreke, pogotovo iz ovog klipa, Zuhra je genijalan ovdje (nećemo više muhe rukama ubijat, već pištoljom), Pervan je najgori šta ima, a i Mladen je tu....

Još jednom pokoj duši Mladenu...Da upalim Stojadina? Upali ga, jebo ga ti
  • Gelipter
    4.2k
    Joj što je ovdje puno muhaa... Vi ste sadist... Nisam, ja sam Mile! :cool: Jedan od najjačih skečeva u neponovljivom opusu. Iako cijeli Srpski rulet je masterpiece.
  • Droljo
    18.1k
    RIP
    kad velite koliko toga se uvuklo u svakodnevni govor od tih nekih ludosti iz mladosti... Strašno. Zločesta djeca, večernja škola, normalnofobija, noćna mora, rambo amadeus itd nisi morao ništa čitati za proširivanje vokabulara...
  • Vučko53
    298
    Ej decki, ne znam u koju bi temu napisao pa stavljam ovdje. Ima li itko video navijaca na sjeveru gore kad je bio na ogradi - mislim da je snimljeno proslo ljeto
  • ksapi
    5k
    Jebote osjećam se kao da mi je umro frend.
    Vito Paće, ne brini, jataci će zauvijek čuvati spomen na tebe i tvoj humor!
  • Filip85
    324
    To, uz radeta u bunaru i slavena tetkicu apsolutno najbolje od najboljeg.

R.I.P. Mladene :cry:
  • Sajla
    10.5k
    upravo pročitao Pervanov oproštaj od Mladena Horvata. posebna je privilegija imati takav odnos i zajednički životni put kao njih dvojica. još uvijek sam potresen ovom viješću i samo mogu reći - čuvajte svoje prijatelje.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Recimo , ja čuvam @drolju.. supijanog ga dovezem 50m od njegove kuće i lijepo čovjek može udahnut svježeg zraka tih 50m i doć manje pijan pred ženu (i tako ga čuvam) a on meni zamjera već 10+ godina što ga nisam pred kućnim pragom ostavio
  • Sajla
    10.5k
    mene su znali iskrcavati po 3 stanice od doma i to sam uvijek zamjerao. i tek danas naučim da je to bilo za moje dobro!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.