• Dr Hofmann
    2.8k
    Pokoj mu duši, odrastao sam uz njihove zezancije, teško je možda objasniti koliki su oni utjecaj imali na nas mlade balvane tada krajem devedesetih i početkom 2000-ih, koliko se njihovih fora zadržalo do dan danas, jebi ga vrijeme leti i nikoga ne čeka

• Gelipter
    4.2k
    tražio sam baš ovaj skeč da objavim, ali nisam ga našao samog neg samo unutar "Tjednice". Ne znam jel mu tu bolja frizura ili kad glumi Hamleta u Večernjoj školi. :lol:
    Kaj se njihovih fora danas tiče, često mi se zna dogodit da u nekoj zajebanciji citiram neke njihove provale, a da nisam ni svjestan u tom trenu.
  • masacusec
    5.4k
    Jedina istinska ekipa u nas koja je mogla animirati i staro i mlado i simpatične i antipatične i izazvati im osmijehe na licima....ja nikada nisam biti imun na one njihove satirične sinkronizacije u kojima bi se često ponavljali i to s mesićem, bilandžićem, ivićem pašalićem, canjugom, fidel castrom i ostalima...
    Uvijek pišanje!
    Jebena i neponovljiva ekipa!

I ko veli da Hrvati nemaju humora!
  • Doktor Kunić
    4.8k
    Imali smo ogromnu privilegiju odrasti uz njihove showove. Nažalost nikad više ništa slično na tvu, a bome ni približno kvalitetnih ljudi kao ta ekipa. Koliko fale takve emisije na tvu.. Večernja škola, laku noć hrvatska, zuhra show, noćna mora..pa onda afrovizija legendarna, teška nostalgija. A danas..ma bolje da šutim
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Je dogodi se i meni da na dnevnoj bazi koristim njihove izreke, pogotovo iz ovog klipa, Zuhra je genijalan ovdje (nećemo više muhe rukama ubijat, već pištoljom), Pervan je najgori šta ima, a i Mladen je tu....

Još jednom pokoj duši Mladenu...Da upalim Stojadina? Upali ga, jebo ga ti
  • Gelipter
    4.2k
    Joj što je ovdje puno muhaa... Vi ste sadist... Nisam, ja sam Mile! :cool: Jedan od najjačih skečeva u neponovljivom opusu. Iako cijeli Srpski rulet je masterpiece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.