• Ludovic IX
    8.4k
    Ćemo imati 10k u prosjeku što je zapravo 50% kapaciteta
  • ToTo96
    5
    I opet pale se te bakljeeee, bit ce prekidiiii , prekidiiiiiiiiiiiiii
  • Ludovic IX
    8.4k
    Zadnji put 2005/2006 preko 11 ali tada bio kapacitet 35000
  • SAS1987
    17.4k
    Klub će brzo preseliti na Kranjću pa to sada vjerovatno nije prioritet ali što se tice posjete treba u obzir uzeti kategorizaciju navijaća:

Kategorija 1: Elita, godišnjaki i oni koji dolaze na 75%+ tekmi
    Kategorija 2: Derbi i europski navijaći
    Kategorija 3: Tekma, dvije godišnje, kad je "povijestna" tekma
    Kategorija 4: Nisu na tekmi ali gledaju na telki
    ...

Klub se treba fokusirati na dvije stvari:
    1. Kako zadržati ljude u kategoriji 1, kako im iskustvo tekme napraviti što bolje
    2. Ostale pokušati transformirati u kategoriju više. Recimo, ak nekog iz Kategorije 4, nekako uvjeriš da dođe na samo jednu tekmu je solidna vjerovatnost da ga možeš pretvoriti u kategoriju 2 ili barem 3.
  • Infinity
    18.3k
    Po meni je velika pobjeda to sto je prosjek realan, a ne napucan jednom ili sa dvije utakmice.

Sjecam se kad sam prije par godina izvlacio statistike i pisao koliko je utakmica bilo 0-999 gledatelja, koliko na 1000-1999 itd. Pobjeda bi bila sezona kad bi sve utakmice bile s 2000+, pa 3000+...

I onda ove sezone nemamo ni jednu utakmicu ispod 6000, tj. svega dvije sa 6 do 7000 ljudi, pa dvije sa 7 do 8000, tri sa 8 do 9000, te dvije s 9 do 10000. Preko 10000 je doslo na cak sedam utakmica, a doci ce i na osmu. Jednom je bilo i preko 20000, vrlo vjerojatno ce i dvaput. To sto se broj ljudi na najslabije posjecenoj utakmici sezone povecava je bitnije od rasta prosjeka, jer na ovolikom stadionu nije tesko nabiti prosjek cak i bez jedne tribine.
  • NORTE
    15.7k
    Ja ne kuzim koja je razlika sad ova tekma i Loksa prije tjedan dana. Koja razlika u potraznji i posjeti..ksapi

Slažemo se, ali razlika je u godišnjim ulaznicama, članskim popustima za ulaznice i članskim ulaznicama za gornje etaže.
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Sve su ovo ustvari sulude brojke i pokazuju koliko se energije krije u Dinamovom puku. Znam da su mnogi razočarani s upravom itd, ali ovo je ipak pokazatelj da je sve ono vrijedilo. Dinamo ima nevjerojatan potencijal, za koji ja osobno vjerujem da nije ni na 25% od onoga što može biti. Kad se sjetim svih onih utakmica na Maksimiru sa soma, dva ljudi ovo je epohalan napredak
  • Josip Frank
    47
    Jedno hipotetičko pitanje, ne morate naglašavati da je to nemoguće u stvarnosti, to znam i sam...
    Postoji li teoretska mogućnost da se istok otvori u manjem kapacitetu, tipa 2000, 3000 ljudi ili je tribina totalno van upotrebe i s tim se ne može manevrirati.
    Osobnog sam dojma da na istok dođe i 5000 ljudi da bi sve bilo ok i tribina se nebi urušila ili bila opasna po život
  • fakin
    707
    Naravno da se tribina ne bi srusila, ali zamisli tko bi preuzeo odgovornost da se ona otvori? Apsolutno nitko. Sve je to predostrožnost, iako naravno da se ne bi ona urusila samo tako, to je hrpa betona i željeza u njoj
  • Liks90
    3.2k
    SG 1280

Do sada je ukupno otišlo oko 16 878 ulaznica.

Preko 12 300 ulaznica prvog dana slobodne prodaje… :fire:
  • criticus
    3.6k
    SG 1280Liks90

Znači preko četvrtine kapaciteta SG. Vjerojatno će tempo opasti ali vrlo lako bi moglo doć do otvaranja i juga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.