• User123
    37
    Jel zapad gore rasprodan?
  • dinamo u srcu
    2.1k
    zadnja rasprodana utakmica koja mi pada na pamet je bila Benfica sa 30 000 gledatelja. Al bas rasprodana
  • NORTE
    15.7k

Propustiš neku tekmu kad si bolestan ili moraš negdje ić, ali stalni posjetitelj znači upravo to.
    Kad sam krenuo na tekme nisam prestajao dolazit.
    Život mi se pretvorio u dinamo iako sam bio dijete tj. klinac.
    Marsonia, Zadar, Inker, Kamen Ingrad, Cibalia, išao sam svaku, nikakvo biranje tekmi ili sl.
  • Olmić7
    100
    I sto je na kraju sa tim ZG4?
  • NitkoBitan
    26.4k
    Prosao sam kroz starije poruke iz prosle sezone.

Utakmica sa Rudesom je bila u nedjelju a prodaja je krenula u ponedjeljak. Isti dan kad je prodaja pocela su rasprodani SD, ZD i ZG. SD i ZD su bili rasprodani u mozda 2 sata a ZG je bio rasprodan oko 18 (danas je ZG otisao malo iza 20).

Znaci za tekmu sa Varazdinom malo slabiji tempo prodaje nego za proslogodisnji Rudes ali treba imat na umu da su tada karte za sve tribine bile 5 eura i da se stadion rasprodao 2 dana prije tekme.

S obzirom na sve navedeno zakljucak je samo jedan... Otvaraj jug!
  • NVKOD
    5k
    Otvor' ženo ZG4 i JUG, man' se očenaša,
    Evo mene i mojih pajdaša.
  • Olmić7
    100
    Zapad gore sluzbeno rasprodan. Ne razumijes sto je sa ZG4
  • ksapi
    4.9k
    Ja ne kuzim koja je razlika sad ova tekma i Loksa prije tjedan dana. Koja razlika u potraznji i posjeti..
  • Liks90
    3.2k
    prodan je, tj podijeljen ili školama nogometa ili nekome…
  • fakin
    707
    pretpostavljam da je jedna od stvari sto su ljudi prije 9 mjeseci znali kad se igra zadnje kolo i taj vikend unaprijed oslobodili od svih obaveza, vjencanja, krizmi, pricesti, izleta i sl.
  • ksapi
    4.9k

Tesko da se mozes oslobodit poziva na proslave :lol: mozes samo ne doc
  • M77
    478
    pretpostavlja da je jedna od stvari sto su ljudi prije 9 mjeseci znali kad se igra zadnje kolo i daj vikend unaprijed oslobodili od svih obaveza, vjencanja, krizmi, pricesti, izleta i sl.fakin

Nadam se da nisi ozbiljan
  • fakin
    707
    ja ti govorim kako puno ljudi razmislja. Pa znam hrpu ljudi koja mi je jos zimos govorila da taj datum imaju u kalendaru i da ga cuvaju za Dinamo
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Najveća pobjeda ove sezone je brojnost ljudi na Maksimiru. Do 2017,2018. bilo je prosječno do 4000 ljudi po utakmici. Sada da je istok u funkciji na hnl utakmicama bi bilo preko 30 000 ljudi. Masa ljudi nosi dinamova obilježja, po gradu. U bilo koju školu,vrtić,fakultet uđeš na svakom čošku primjetiš obilježja dinama, više se ne sramiš pohvalit popričat s tom osobom o temi dinama,odlasku na tekmu i stanju u hnl. To je najveći dobitak ove uprave i samo tako nastavit i vjerujem da nas velika budućnost čeka. A kad uz klub imaš veliku vojsku navijača ne može te ni politika ignorirat. Vjerujem da stadion Maksimir nakon kranjče ide vrlo brzo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.