• Dinamosaur
    2.2k
    ova tamno plava košulja od grupeBumtres

Odlicna, kvalitetan ugodan materijal, dobar kroj, pogođena boja, košulja za sve prigode.
    Uz to jos i decentni fino vezeni bar uzorak :heart:
    Jedino mi je zao kaj nisam odmah uzeo dvije
  • Oluja
    5.4k
    ne mogu ovo naci u web shopu
  • Boogieman
    330
    Baltazar pozdravlja
    IMG-20250520-WA0014.jpg
  • duksy
    352
    Ekipa, ne volim nositi hoodice, već samo one veste na cif.
    Ima li takvih dinamovih negdje za uzeti?
    Na dinamovom webshopu ne vidim niti jednu.
  • NKDZ86
    4k
    e moj duksy, ne voliš dukse.
    imaš te na cif obične naravno u bilo kojem shoping centru, da ne reklamiram...
  • duksy
    352
    Pitam za dinamove :razz:
    Teško da ih ima u HM-u :grin:
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    glupo pitanje, ali zna li netko jel ovaj popust na Castore proizvode (majice,dresovi...) vrijedi samo na webshopu ili vrijedi i za fanshop?
  • Robi T
    279
    Za rođendan sam dobio repliku Dinamovog ovosezonskog dresa.
    Htio sam odštampati ime i broj u fan shopu ali su mi odbili zahtjev je dres nije kupljen u fan shopu.
    I to mi je ok.

Ukoliko dres kupim direktno sa Castoreove stranice i donesem potvrdu da sam kupio preko njih hoće li mi odštampati prezime i broj na taj dres?
  • Droljo
    16.1k
    Trebao si njih pitat kad si bio tamo jebiga...
  • Robi T
    279
    sada to znam :razz: ...a niš budem ih pitao kad bum slijedeći put bio blizu stadiona.
    U nedjelju ne bum tak i tak išao u fan shop jer bum bio nervozan pred tekmu.
  • modri-kibic
    442

Nazovi shop u Ilici ili Areni i to ih pitaj. U shopu na stadionu ne rade tisak na dres, nego šalju u jedan od ta dva shopa.
  • Fantom
    38
    Za rođendan sam dobio repliku Dinamovog ovosezonskog dresa.
    Htio sam odštampati ime i broj u fan shopu ali su mi odbili zahtjev je dres nije kupljen u fan shopu.
    I to mi je ok.

Ukoliko dres kupim direktno sa Castoreove stranice i donesem potvrdu da sam kupio preko njih hoće li mi odštampati prezime i broj na taj dres?
    Robi T

Repliku misliš fejk s Temua? Naravno da ti to neće štampati.
  • Chess96
    209
    Frend je donio dres kupljen preko castore stranice u Arenu i uz kratke konzultacije su mu ipak tiskali.
  • ivanzg
    332
    Na koji mail mogu poslati prigovor na naručenu robu sa web shopa, molim informaciju da ne šaljem bezveze mailove u klub koji nemaju veze sa web shopom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.