• bbb medimurje
    4k
    daj blokirajte vise ovog idiota
  • Dubbbrava
    826
    La Bombi popustila terapija nakon Riere i sad moramo slušat kak nam Zlovenac soli pamet o Livaji :rofl:
  • NitkoBitan
    26.4k
    Ne znam jel netko spomenuo; Osijek - Istra ipak u nedjelju u terminu ostalih utakmica.
  • NORTE
    15.7k
    Priopcenje i ova fotografijaMandelinho

Trolaju mediji već par mjeseci s tom fotogafijom kod priopćenja kmečavaca i izjava predsjednika.

meni nije jasno sto je tako tesko maxportu da organiziraju multiprijenos utakmica u nedjelju tako da na prvom kanalu bude malo Rijeka-Slaven i malo Dinamo - Varazdin, a na drugom kanalu komotno moze ici Osijek - Istra jer ce Hajduk ionako biti na HTV2.dinamozivivjecno

Utakmice za titulu su 100 puta bitnije od prijenosa Istre.
    Gledanost i zarada od oglašavanja na dva kanala su također vrlo važni, a Istra se u tu računicu nikako ne uklapa.
    Tehnički nedostatci, jebiga.
  • Felip
    536
    Sjećam se prošle sezone na maksimirskom derbiju Armada prije utakmice vrijeđa Livaju na freed from desire, a cijela sjeverna tribina im plješće. To mi je baš bilo jadno da na derbiju dva rivala žestoko izvrijeđaš igrača trećeg kluba i to ti je baš kul zajebancija. Pa one fore s vozačkom nakon što mu je otac poginuo u prometnoj su isto jadne. Tu ga se naziva masnim četnikom, pa ono dajte postavite neke granice zdravog razuma bogte više.
  • LA BOMBA
    244
    Sjećam se prošle sezone na maksimirskom derbiju Armada prije utakmice vrijeđa Livaju na freed from desire, a cijela sjeverna tribina im plješće. To mi je baš bilo jadno da na derbiju dva rivala žestoko izvrijeđaš igrača drugog kluba i to ti je baš kul zajebancija. Pa one fore s vozačkom nakon što mu je otac poginuo u prometnoj su isto jadne. Tu ga se naziva masnim četnikom, pa ono dajte postavite neke granice zdravog razuma bogte više.Felip

Vrijeđali su ga i u Ljubljani na evropskoj utakmici.

Meni je glupo da se u nogometu očekuje od igrača da se ponašaju sportski kad ih navijači često osobno vrijeđaju. Pa meni je sasvim normalno da igrač odgovori.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Ovo je kao ona rasprava penal je po pravilima ALI meni to nije penal.. Jel po pravilniku da se igraca kazni? Je. Jesu klubovi kaznjavani zbog navijaca? Jesu.
    Jel bi ukinio i jedno i drugo? Bi.
  • Crni86
    10.4k
    pa savez je medu prvima i kriv zato sta je ovaj sukob armada livaja eskalirao.

Savez je i kriv sta je eskaliralo na treningu na rujevici kad se odluka o suspenziji oduzila kak bi ovaj mogo na final4 lige nacija.

Nazalost nas savez je teska prcija, ali eto ja se i dalje ko najveca budala nadam da ce prevladat zdrav razum i da ce pocet djelovat prema pravilima i u interesu cjelokupne lige i hrvatskog nogometa. Znam, naivan sam…
  • KtcGoat
    615
    mozda mu je kum izjebo Raquel
  • rokikaciga
    1.2k
    Ti si brate pukao kao kokica skroz. Usporediš srednji prst Livaje sa autoritativnim režimom bivše Juge....svaka ti čast.

I jel se mora uvijek u svakoj jebenoj temi provlačiti paralela sa jugom?? Dosta više...
  • Droljo
    16k
    BoNba je u pravu. Trebala ga je murija sklepat, odmah na sud, prijava za nerede na sportskim natjecanjima, lagano zabrana prisustvovanja utakmicama hajduka i repke na godinu dana uz obvezno javljanje u pp split u vrijeme odigravanja utakmica. Rešeno
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Štoviše utakmicu Istra Osijek će još bez VARA biti ..a ovisi o europi za IstruZagreb1992

Sve četiri tekme budu imale VAR, navodno budu rentali izvana jedan komplet tog sustava.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Ja bi prvi slavio i uzdizao Petkovića da pokaže tovarima srednjaka. Ali isto tako se sigurno ne bih čudio da za to dobije kaznu jer bi to trebalo biti jedino normalno.

Problem je ovdje jednostavno dubok i HNS jednostavno nema dobar način nošenja s ovakvim situacijama i zato i dolazi do ovoga. Ne volim Livaju nikako, ali to pjevanje "Umri Livaja" kada uopće i ne igraju s njima mi je totalno jadno.

Sada je gotovo i to je za vrijeme utakmice trebalo biti sankcionirano, ali je on zaštićen više nego što bi trebao biti. Sada nema smisla ispisivati ovdje stranice i stranice o tome jer neće dobiti nikakvu kaznu, a mi se ni ne bismo trebali toliko baviti sa time koliko sa nadolazećom utakmicom protiv Varaždina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.