• Mr Anderson
    11.7k
    Meni je glupo da se u nogometu očekuje od igrača da se ponašaju sportski kad ih navijači često osobno vrijeđaju.LA BOMBA

Daj ne lupetaj gluposti više. Ne znam jel trolaš ili si ograničen.
  • Droljo
    16k
    Krenuo je @LA BOMBA lagano sa ok postovima pa se polako uzdizao preko riere te prelazi lagano na latino američka pitanja i zatim poentira sa livajom i totalno se otima kontroli. Prognoziram kratak vijek na forumu ali zato živopisan, šarolik. :monkey:
  • Paggini
    49.8k
    Btw, dobio sam neke detalje prijenosa za nedjelju i čeka nas antologijski spektakl/cirkus od prijenosa
  • Ivdzo11
    6.4k
    ja sam cuo neka uključivanja kod sansi, golova i takvih situacija na druge utakmice.... :scream:
  • jedan u nizu
    13.2k
    Btw, dobio sam neke detalje prijenosa za nedjelju i čeka nas antologijski spektakl/cirkus od prijenosaPaggini

Paggini, troleru stari.
    Ili reci ili nemoj ništa pisati :joke:

Sad si kao insajderi neki.
    ''Sljedeci tjedan potpisuje igrac, mogu samo reci da cete biti iznenadeni, ali necu vam pricati o kome je rijec.''
  • Droljo
    16k
    ja sam cuoIvdzo11

Ja sam čuo da si u redakciji pljugaju ispod stola...
    Jedan od dva brata mi rekao.
  • ElDorado
    3.7k
    bit ćete zadovoljni
  • Nolifer
    11.2k

Ili drugi tjedan kad bu gotovo, doda gas više... Taj i taj je novi igrač Dinama... :lol:
  • đole
    352
    nadam se onoj varijanti koju ima Primera kad ne prekidaju izravni prijenos da bi reprizirali šansu nego izađe drugi prozor u kojem se ta šansa prikaže. Ili to ili mosaic view 4 tekme pa da svako malo prebacuju zvuk na drugog komentatora. Bit ću tesko razočaran ako će kompletnom slikom ići na drugi stadion kako bi prikazali šansu ili gol.
  • grba
    315
    Istra omogucila svim navijacima besplatan prijevoz u Osijek, svaka cast
  • Droljo
    16k

Ima programa. Treba kao sky njemačka kako prenose bungesligu. Na jednom multiprijenos a na ostalima tekme pojedinačno.
  • Droljo
    16k
    znači pogodil sam
  • Sajla
    8.8k
    bolje ti to ide od kladionice ;)
  • Blueshadow86
    3.2k
    Istra omogucila svim navijacima besplatan prijevoz u Osijek, svaka castgrba

Jebote... mukte prijevoz, kupuju Livaju, daju mu 2 milijuna eura plaću, a od ostalih igrača nitko nije na prodaju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.