• Nolifer
    11.2k

Ah ti klečavci... :lol:
  • Pacho
    961
    Fino se zataskalo i ono o kupnji africke djece od strane njihovih clanova.
  • Kermit
    439
    Znači kad je Milanović nazvao Plenkovića jazavcem on je doista mislio da je ovaj urođeni sisavac koji obitava u većem dijelu Europe i Azije i da je iz porodice kuna?Markelo

Miješaš babe i žabe. Milanovićev i Plenkovićev sukob je sukob dva egotripera, show za publiku zbog čega nam se smiju svi na zapadu.

Ja ovdje ne vrijeđam niti etiketiram, pokušavam samo "očigledno naivno" unijeti barem minimum argumentacije i smislenog jezika u debatu. Jer ako svi prijeđemo na razinu "sekta, jazavac, itd.." onda prestajemo govoriti o politici i samo se nadjebavamo tko ima većeg.
  • rokikaciga
    1.2k
    Tu sam opalio nekoliko komentara i dodao me neki anti možemovac (tek se bio registrirao pa nisam zapamtio ime) u grupu u inbox i ja sam promptno izašao jer sam vidio da traži doxxanje nekih članova.

Ali mi stalno sada stoji inbox 1

Kak da ja to maknem? :lol:

DnFoXbt.png
  • cibona
    5.2k
    Kremite, znaš o cemu govorim, ne izvrci teze suhoparnim chat-gptovski - pr stranačkim odgovorima. To što si njihov ideološki obožavatelj pa imaš potrebu suhoparno ih braniti, ne mijenja činjenicu o njihovom modus operandiju.

Ponovno ću ti reći, prouči njihovo stranačko funkcioniranje, vidim da imaš vremena na odmet, stvarno nije teško.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Uostalom mozete odahnut i bez griznje savjesti glasat za MSR iako ste lijeve politice orijentacije. Gospoda nije desnicarka, a desnica je u Zagrebu porazena te Skupstinu kontrolira SDP + Mozemo.

Nije protiv abortusa, gledat cete gay zastave jedan dan u godini umjesto nekoliko tjedana (tragedija), slusat cete i gledat elokventniju i simpaticniju osobu na mjestu gradonacelnika, na vaznoj funkciji u Gradu ce bit osoba koja nece blagonaklono gledat na dijeljenje javnog novca ideoloski bliskim udrugama...

Go girl! Realno sama protiv svih.

Siguran sam da je barem 20-30% glasaca koalicije Mozemo i SDPa glasalo za njih zbog bojazni od povratka Bandicevaca i "zagrebacke mafije". Kad oni vise nisu opasnost bas me zanima kakvu ce prijetnju stvorit od zenske od metar i pol iza koje stoji muz i nekoliko ljudi koje je skupila s ulice.
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Gledao sam upravo na internetu rezultate izbora. Posto znamo da su Dubrava i Sesvete dio Zagreba u kojem su ljudi desno orjentirani i gdje živi jako velik broj ljudi iz BiH i Janjeva koji bi si prije odrezali ruku nego dali glas Možemo zanimalo me kakvi su rezultati Možemo u Dubravi i Sesvetama. I u 90 posto mjesta je Tomasevic prvi i to mi se čini gotovo nemoguce.

I analizirajući detaljno rezultate po mjestima, uvidio sam da u Granesini( dio Dubrave gdje valjda živi 80 posto Janjevaca) u biračkom mjestu 383 Tomasevic ima 33.61 posto, a u biračkom mjestu 384 također u Granesini udaljenom 300 metara od biračkog mjesta 383 Tomasevic ima 4.48 posto. Također Lovrić ima u 383 14.52, a u 384 45.83 posto.

Znaci odstupanja u istom mjestu u dva biračka mjesta koja su udaljena 200 metara i isti profil ljudi obuhvaća, je gotovo pa nemoguća, tomasevicu je odstupanju 30 posto, isto tako i Lovriću 30 posto. Za Dubravu je puno puno logičniji ovaj rezultat Tomaševića od 4.48 posto nego 33.61 posto.
    Tako da iako sam uvijek bio oprezan s prognozama da su izbori ukradeni, sada sam poprilično siguran.
  • Kermit
    439
    To što si njuhov ideološki obožavatelj pa imaš potrebnu suhoparno ih braniti, ne mijenja činjenicu o njihovom modus operandiju.cibona

Čim tražiš argumentaciju, a ne pušiš "rekla kazala" odmah ide etiketa. Do jutra ću osim "ideološkog obožavatelja i branitelja", vjerojatno postati i "jugoslaven, peder, mason".

Ako znaš toliko o njihovom "modusu operadni", podijeli. Zakaj držiš za sebe?

vidim da imaš vremena na odmet,cibona

Naravno, kad imaš chatgpt PR mašinu, neka zaradi plaću.
  • mali M
    7.5k
    prvo sam ti napisao čitabu al nema smisla.. ako ne vidiš ideološki krajnje ljevičarski način postupanja trenutno vladajučih, nećeš "ni da mrtvi ustanu" promjeniti stav. izokrećeš stvari kao dobri vojnik pa ću ti pojasniti opće znanje kad već filozofiraš oko opće poznatog pojma: kad za možemose kažemo da imaju “sektaško ponašanje”, to je zato jer imaju autoritarno vodstvo tj vodi ih mala skupina ljudi čije se odluke ne preispituju ni od članova ni izvana. Kritika vodstva tretira se kao izdaja. Imaju čvrstu ideološku kontrolu, strogo definirani sustav vjerovanja ili učenja kojem se mora potpuno podrediti. Bilo kakvo dvojbenje, propitivanje ili odstupanje smatra se grijehom ili lojalnošću prema „vanjskim neprijateljima“. Djele sve na “nas” i “njih” Tj. članovi skupine su „dobri“, svi ostali su zli ili zabludi. Takva podjela pojačava solidaritet unutar skupine i izolira od vanjskog razmišljanja ili kritičkog mišljenja. Teže kontroli informacija i indoktrinaciji, svako istupanje iz skupine ili preispitivanje učenja kažnjava se raznim oblicima pritiska do javnog posramljivanja. Doslovno sve ovo možeš vidjeti na djelovanju Možemosa i to s razlogom jer jedino što njih pokreće je ideologija i naravno da onda daju dojam sekte. Ovdje se ne misli o sekti u religijskom smislu nego u načinu djelovanja što se koristi kao pojam u cijelom svijetu. Znači u sekundi sam izguglao što znači sektaško ponašanje, nije to nikakvo posramljivanje nego način djelovanja...
  • tigric
    666
    DIP je jedna od rijetkih državnih službi koja funkcionira savršeno. Više puta sam radio u organizaciji izbora i upisivanju rezultata. Ne, nije moguće namjestiti. Svaki glas prolazi višestruke provjere.
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    DIP je jedna od rijetkih državnih službi koja funkcionira savršeno. Više puta sam radio u organizaciji izbora i upisivanju rezultata. Ne, nije moguće namjestiti. Svaki glas prolazi višestruke provjere.tigric

Pa kako je moguće da u istom mjestu u dva biračka mjesta udaljena svega 200 metara budu odstupanja za 1000 posto?
  • tigric
    666
    Odi u dip, uputi prigovor, traži ponovno brojanje.
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    ↪Miro Vugrinec Odi u dip, uputi prigovor, traži ponovno brojanje.tigric

Ja da odem sigurno će se izbori ponoviti i sigurno u ovih 2-3 dana se glasovi drže na jednom mjestu gdje su i bili
  • tigric
    666
    Svi glasovi s izbornog mjesta se čuvaju u posebnoj vreći i čuvaju se do objave konačnih rezultata izbora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.