• NitkoBitan
    26.4k
    AP je procijenio da nema sanse na predsjednickim izborima kao ni u Zagrebu pa nije htio zrtvovat kvalitetan kadar. Razuman potez.
  • Infinity
    18.2k
    I dalje mislim da si ti. Netko je ljudima 'koji imaju sve' pruzio mogucnost da vide kako je biti bez necega, te da se na taj nacin solidiraju s nekime tko ne moze hodati, ne vidi i slicno. I sad je to problem? Ili je problem sto je tu dosao covjek kojeg ne podnosis? Prilicno sam uvjeren da je ovo drugo.
  • Nolifer
    11.2k

U meni problem nije. I u to sam prilično siguran.
  • Peškaman
    6.9k

Ne razumijem što je ovdje problem? Meni čak i pohvalno.
    Ako misliš to što se gura/pojavljuje svugdje, to se događa u 90% predizbornih kampanja diljem Hrvatske/Europe/svijeta.
  • shameless86
    225
    ak senf ostvari u novom mandatu sve kaj je planirao..ne vidim tko ce ga moci maknuti na sljedećim izborima..ako se kandidira (rekao je da nece 3 mandat) . Ja vidim možda Zdravka Marića,al ne znam kolko bi se on prihvatio opet politike
  • Hnlovac
    2.2k
    Pomaganje ljudima s manjim stupnjem mobilnosti i stupnjevima invaliditeta (urođenog ili zadobivenog) su po meni temljene ljudske vjernosti koje mogu cuti i nedjeljom u 9 sati, nema to veze s politikom

Kod novog Maksimira i Kranjče mi je drago i da će ljudi s invaliditetom biti bliže terenu, jer onakav položaj metar iznad a 30 metara do terena je nikakav za gledanje tekme

Daj Bože da grad postane bolji za invalide, tesko pokretne i slijepe, mi koji im nismo u kozi ne znamo kako im je i uzimamo zadravlje zdravo za gotovo

O 2 stvari danas političari premalo pričaju, djecjoj pretilosti i pristupacnosti gradova
  • Pacho
    994
    Kad smo vec kod pretilih, koja je tocno funkcija onog mozemovca u klubu?
  • masacusec
    5.4k
    Kad smo vec kod pretilih, koja je tocno funkcija onog mozemovca u klubu?Pacho

Fakat jebeno kretenska rasprava!!
  • Crusades
    16k
    stavlja objave na društvene mreže
  • Pacho
    994

Hvala. Vidim sad da je izbrusio zanat na Indexu, Telegramu i RTL-u, a nakon toga "Ima iskustvo rada na desetak uspješnih političkih kampanja na lokalnim i parlamentarnim izborima u Hrvatskoj". Kad se radnim mjestima jos pridodaju i diplome s nekih Kumbaya ko nas bre zavadi instituta, mislim da je lako zakljuciti za koga je radio te kampanje.

A i ovo mi je nekako na tragu jedne stranke:

When he was a junior at his university, he traveled to Serbia for the first time for a youth forum. This experience caused him to drastically rethink the options for citizens of South-East Europe. He feels it’s not productive to dwell on the ethnic cleansings, hate speech, nationalistic rhetoric, war crimes, and other horrors that keep the fires of animosity burning

“So fighting against nationalism is fighting for a prosperous society, economically speaking,” he says. And he’s earned the right to put these views forward.
  • Crusades
    16k
    Neuspjeli pokušaj sprdanja s obzirom na današnju objavu sa slikom koreografije za Bleiburg :up:
  • BluePhone67
    5k
    Neuspjeli pokušaj sprdanja s obzirom na današnju objavu sa slikom koreografije za Bleiburg :up:Crusades

Debilceki sa Zone na aparatima
  • masacusec
    5.4k
    Debilceki sa ZoneBluePhone67

Nakon ove objave kluba, veliki upitnici su im nad glavama...kako to? Kako to?
  • Batigol
    79
    Jos jedan koji se okrece kako vjetar puse...mislim na tog"mozemovca"....ako postoji...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.