• ElDorado
    3.7k
    Po retorici većine ovdje na ovoj temi mogu zaključiti da ste većinom mladi ljudi. Nama koji smo patili uz Dinamo u jugi kada nam je klub bio jedini nosilac našeg hrvatskog ponosa i domoljublja osjećaji prema klubu sasvim su drugačiji. Kako su nas onda jebali, tukli, kakve nepravde smo trpili i doživljavali i sve smo to preživjeli zbog ljubavi prema klubu i Hrvatskoj. U slobodnoj Hrvatskoj danas borit se protiv nekakvih iracionalnih jugoslavena, pedera i ne znam koga još za mene je vrhunska pizdarija, nakon proživljene stvarnosti bivše države. Kad bi htjeli slušati o tome vam govori i priča i Zvone. On je upravo personifikacija toga. Dinamo je danas za mene prije svega nosilac mog zagrebačkog identiteta, meni je apsurdno danas dokazivati da je Dinamo više hrvatski od bilo kojeg kluba u ligi. Pa kvragu svi smo danas Hrvati. Ok zajebancija je na Hajduk, ali mi smo pjevali Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska s njima se ponosi čitava Hrvatska. Danas to ne bi niti u ludilu pjevao jer ih ne podnosim zboh njihove mitomanije i samoljublja prije svega. I da zbog te neke prazne glupe priče narodnoga kluba jer to nisu.
    Ali dajte više ohladite od tih imaginarnih jugoslavena, komunista i pedera.
  • DrawTube
    6.9k
    Ne trebas bit antifasist da bi bio protiv fasizma.
    Kaj?

Pa ovo je nelogicnost. Antifasista je bilo svugdje, i Englezi i Ameri su bili antifasisti

Nama je geografsko - povijesni grah pao tako da smo dobili one najgore. I zato mi je steta kaj se u hrvatskoj AF gotovo uvijek odnosi na ☭ ,i kaj nije bilo AF u nekim drugim, blazim okvirima
  • ElDorado
    3.7k
    uopće nisam nervozan, samo zadivljen tvojim argumentima. Nisi iznio niti jednu činjenicu. čak niti da je 2+2 = 4
  • NORTE
    15.7k
    Skoro sve gradske četvrti osim Brezovice su dobili, a u Brezovici je na knap bilo:
    HDZ 22,70%
    Možemo 21,37%
    Mathiasovi Chageri

U nekim gradskim četvrtima (Dubrave, Podsljeme, Sesvete) na vlasti neće biti Možemo jer će koalirati ostale opcije, kao i nakon prošlih izbora.
  • Nolifer
    11.1k

Isto sam zadivljen tvojim pokušajima branjenja neobranjivog...
  • Maki85
    161
    Skoro sve gradske četvrti osim Brezovice su dobili, a u Brezovici je na knap bilo:Mathiasovi Chageri
    Ovo vam je prvenstveno zbog toga što Možemo najviše brine, radi i motivira oko tih vijećnika četvrti.

Zašto? Zato što se tako financira stranka. Svaki vijećnik je obvezan dio naknada uplaćivati u stranku.
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    U nekim gradskim četvrtima (Dubrave, Podsljeme, Sesvete) na vlasti neće biti Možemo jer će koalirati ostale opcije, kao i nakon prošlih izbora.NORTE

Jasno, ali poanta je bila da su u svakom kvartu dobili najviše glasova, a ne da su uzeli vlast.
  • Sajla
    8.7k
    steta kaj se u hrvatskoj AF gotovo uvijek odnosi na ☭ ,i kaj nije bilo AF u nekim drugim, blazim okvirimaDrawTube

u WW2 je postojala partizanska brigada "Braća Radić", a činili su ju ljudi s područja Ludbrega, Kalnika i okolice, znači uglavnom kajkavci sa sjevera Hrvatske. nekak mi se ne čini da su se nazvali po braći Radić, a da im na pameti nije bio slogan "vjera u Boga i seljačka sloga", a to mi se ne čini baš u skladu s komunističkim idejama, baš kao što ne vjerujem da su trčali u zagrljaj onima koji su u skupštini pucali na hrvatske predstavnike. nekad se pitam što bi bilo da je ta vrsta antifašizma prevladala među Hrvatima.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Kod nas je sam pokret antifasizma kompromitiran srpstvom i cetnistvom, a mnogi "nasi" u tom pokretu su preletaci koji su na vrijeme skuzili da je vrag odnio salu.

A mislim kako kriviti ljude sa bilo koje strane tada, razdoblje slabog informiranje, visokih tenzija i bez interneta. Eto sada je svima sve dostupno pa se pune dvije godine pusila korona prica.

Uglavnom za biti protiv fasizma je dovoljno bit normalan, isto kao sto je recimo normalno bit protiv LGBT pizdarija :smile:
  • DrawTube
    6.9k
    ja se bojim da je naša sudbina zapecacena kad je Teodozije podijelio rimsko carstvo na zapadno i istočno

Al jbg kaj sad
  • mali M
    7.5k
    meni je zapravo fascinantno da smo čak i ovdje uspjeli priču svesti na dva slova što je zapravo vladajućima i namjera.. mi tu svodimo borbu na jugu i lezbice.. i to su bitne stavke, ali ja prvobitno gledam na odrađene velike projekte, komunalnu infrastrukturu, riješavanje problema smeća, povećavanje broja uhljeba a najavljivana je čistka, totalni nerad i nered po pitanju prometne infrastrukture ne gledajuć farbanje asfalta, kaos i lopovluk u Holdingu se nastavio i to u još većoj mjeri, suradnja sa krimosima kao Pripuz se povećala, čistoća i grada i kao usluge je katastrofa, podilaženje povezanim udrugama i ustanovima vezanih za ideologiju, ne izgradnja nit vrtića nit bolnica nit ičega bitnoga za kvalitetu života.. Doslovno jedna velika nula. Ovo što nosi petokraku na čelu, omalovažava dan sjećanja, slavi komunističke proslave ili hoda sa ekipom koja maše golim guzicama to mu je samo jedan od minusa, tj. to mu zamjeram kao čovjeku.. ovo ostalo je sve palo u drugi plan što je uništio ili svojom nesposobnošću srozao kvalitetu života..
  • NORTE
    15.7k
    Ne bih otpisao MSR u drugom krugu.
    Za sve Senfove konurente glasalo je 8714 ljudi više nego za njega.
    Ne treba to gledati crno-bijelo, ali svi ti glasači htjeli su promjenu i glasali za svog konadidata i mislim da će MSR biti jača konkurencija Senfu nego što je to bio Škoro.
  • Pacho
    939
    Nevjerojatna je ta potreba leftarda (ne ljevicara) da u sve udu i prilagodavaju sebi. Naravno da ce na tribinama biti ljudi s obje strane politickog spektra, pedera, nacionalnih manjina, itd, ali identitet i samu srz kluba treba cuvati i njegovati, a ne prodavati muda pod bubrege i gurati neke kurcologije o razlicitim vrijednostima.
  • Pacho
    939

Plus sto ce ga razguziti u debatama ukoliko se placipicka uopce usudi pojaviti.
  • Crusades
    16k
    Od pozitivnih strana treba izdvojit da dva bandićeva poltrona nisu uspjela uć u Skupštinu dok Jonjić ima 3 mjesta i da nije sve riješeno u prvom krugu te da MSR ima neke šanse u drugom krugu.

I da Dalije Orešković nema na mapi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.