• deda
    36.7k
    Fala Bogu ne da mi se objašnjavat svakom od vas moje stavove. Uzmite vremena pa pročitajte sve moje postove ako nije jasno. Ili me pozovite na pivo.
  • Filip85
    189
    i ljubav prema Hrvatskoj.Bosskovitz

Ali ljubav prema hrvatskoj i možemo idu zajedno kao baza i kiselina...

micanje bobanovog grafita, trnjanski kresovi, senf ne ide na thompsona jer "ne podržava ustašku ideologiju (!!??)". Oni su u svojoj srži žestoko anti-hrvatski. Kad kažem oni, mislim na tu sektu i njihove financijere. Tomašević kao individua možda i nije tako radikalan, ali mora slušati naredbe i slijediti politiku onih koji ga plaćaju.
  • Batigol
    79
    sorry ako si radi sarkazma napisao jugoslOvena...
  • Batigol
    79
    zar nisu sestricna stranak zelenih/Grüne(Njemacka)?
    Jos to nije nista sto moze jos biti...
  • dumitrumitu
    1.4k
    Ljubav prema Hrvatskoj nije svakome ista. Netko voli današnju Hrvatsku zasnovanu na antifašističkim vrijednostima,a nekima je draža NDH.
  • Nolifer
    11.1k

Plus ovo

Tak da pametnom dosta....
  • vjeko1701
    14.9k
    MI SMO BAD BLUE BOYSI, ČUVARI ZAGREBAČKE ČASTI, KATOLIČKE CRKVE I HRVATSKE.Miro Vugrinec

Ali nisu svi navijači Dinama ujedno i BBB.
  • ElDorado
    3.7k
    gle načelno meni je to oko jugoslavena 2025. toliko apsurdno, iracionalno i besmisleno tak da se mogu samo zajebavati oko toga. Na razini UDBa još postoji i rovari. A nazivati Senfa jugoslavenom mi je gotovo perverzno.
  • Nolifer
    11.1k
    A nazivati Senfa jugoslavenom mi je gotovo perverzno.ElDorado

Dovoljno je vidjeti koje su mu zastave draže i kod kojih se rado slika
  • NitkoBitan
    26.4k
    današnju Hrvatsku zasnovanu na antifašističkim vrijednostimadumitrumitu

Koje su to vrijednosti? Ubijanje civila iz zasjeda, pljackanje, nehigijena, barbarizam?

Ne trebas bit antifasist da bi bio protiv fasizma.

Btw. vidjeli smo velike antifasiste i borce za slobodu kako su se ponasali tijekom umjetno kreirane pandemijske krize. Bili su nadasve prkosni i slobodoumni.
  • Batigol
    79
    Nisam znao da je rat zavrsio prije 4 stoljeca....:-)))
  • ElDorado
    3.7k
    o jeote nekakva glupača je došla sa zastavom i mahala iza njega dok je davao izjavu. I kaj da on radi? Kae to pokazatelj da je on jugoslaven? Nemrem vjerovati ali stvarno onak zdravorazumski da možeš tak nešto zaključiti.
  • Markelo
    3.4k
    Ne znam zašto se danas od Dinama pokušava napravit nešto što on nije. Dinamo nije bio klub koji je imao navijače od "Vardara do Triglava", to su bili tovari. Zato i danas imaju navijače u Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji pa i među Srbima u Hrvatskoj. Dinamo je bio klub Hrvata iz raznih dijelova Hrvatske i Hrvata iz Bih. Hoće li se danas sutra baza proširit i na neke druge prostore u ovome dijelu svijeta iskreno me nije ni briga. No, to smo što smo i ne trebamo glumit da smo nešto što nismo
  • Dino
    3.6k
    Dinamo - prototip globalistickog kluba za kojeg navijaju ljudi svih boja, rasa, religija, vjera, nacionalnosti i politickih opredjeljenja. Ajd dobro, nisam znao da navijam za takav klub.
  • Nolifer
    11.1k

Možeš, ja nemrem vjerovat da se brani neobranjivo i da se pokušava nekog uvjerit da nije to kaj jest, pa sami stavovi mu pokazuju, kaj je. Ne trebaš se truditi zbrojiti 2 + 2. Nemoraš bit nervozan, radi toga, zdravorazumski ti to velim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.