Ja bih rekao da je dinamo ipak korak vise od Verone i slicnih klubova. I kada bi kupovali nekog aiz Verone, to bi morao biti igrac koji odskace tamo, a ne jedan Pasalic koji je tamo samo jedan od igraca. — jedan u nizu
Ali onda ne mozes ocekivati da ces biti reprezentativac ili napraviti karijeru ako odaberes Ameriku ili Arabiju. — jedan u nizu
Budzet jednog Milana je oko 400mil eura, a nas 70, pa smo ih opet dobili.
Chelsea, Tottenham, West Ham .. itd itd Nije budzet sve na svijetu, jer da je, mi nebi bili ovako zaljubljeni u nogomet. — jedan u nizu
Nabroji mi domace igrace, iz HNLa, koji su napravili razliku, a da nisu mladi talenti. — jedan u nizu
Kako to da su zadnjih godina otišli Oršić i Ivanušec u klubove koje smo smatrali istim ili nižim rangom pa ne mogu ni na klupi biti, a znamo što su obojica ovdje radila? — Captain America
Usporedbe SADa i SA ne stoje jer nisu ni približno isti ugovori u tim državama. U SADu postoji ograničenje plaća za razliku od SA. Nogomet u SADu je u ekspanziji i postaje privlačan igračima poput Pašalića. — Captain America
U jednoj utakmici je sve moguće. Na uzorku od nekoliko njih u LP nama uvijek malo fali za doći do prolaska skupine. Baš kao i Rijeci u HNLu lani, a nadam se i ove sezone. Leicester je anomalija, a ne pravilo. Lova u 99% slučaja donese rezultat. — Captain America
Hrvatski talenti su daleko skuplji od gotovih igrača. Kad mi dovedemo Majera, Ivanušeca i Galešića za 3 ili više milijuna eura, naravno da ćemo ih čekat dok se ne adaptiraju i počnu nam donositi rezultat. Dovedemo li Leškovića ili Andrića za milijun, milijun i pol, ne prave li odmah razliku, nikom ništa. Dobit će priliku protiv Šibenika i Gorice dok se Theo i Petko odmaraju. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.