• emilperska
    10.4k
    Igra tvoj klub "jadranski derbi" , a ti zelis izgubiti kako bi smanjio drugom rivalu šanse za prvaka. To samo govori kolke im je Dinamo komplekse nabio svojim naslovimaMiro Vugrinec

Radilo se to i u ZG, 2002. Isto je bilo uletavanja na teren, bio sam na toj utakmici.
    Ipak situacija je drukčija. Zagreb je nama bio prava definicija bratskog kluba. Ljudi koji su navijali za Zagreb su kao sekundardni klub navodili Diname. Moj susjed je govorio u vrijeme juge, nema veze što nije Dinamo dobio ovaj vikend, dobio je Zagreb!

Rijeka tovare mrzi vise nego nas i oni s njima imaju vređaonu jednaku ili veću nego s nama. Tako da ovo nekakvo bratstvo i jedinstvo s Riječanima 3 godine poslije Armadinog paljenja Poljuda 2022. i njihovog paljenja Rujevice 2023. je degutantno.

Armada je patentirala ćeletovo vrijeđanje na degutantnoj razini i za mene koji već 4 godine za njega govorim da je četnik.

Ugl, nek si ližu jaja. Uzivat cu i u tom činu na Poljudu.

Ajmo Loksu riješit prvo..
  • Zagi
    9.7k
    Pa kad tovari mogu ovakve pizdarije izvoditi, možemo onda i mi dati ekipi Belupa milijun eura poticaja ako izvuku X i Dinamo bude prvak.

Eto, pa možemo se i mi tako igrati.
    Paggini

Ne razumijem kako se ovo izjednačava.
    S jedne strane puštanje tekme kaj je apsolutno nesportski, s druge strane financijska stimulacija nekoga da sve od sebe kaj bi ionako trebao biti sportski default.

Ne vidim nikakav problem da u jednoj od idućih sezona netko drugi stimulira naše protivnnike u zadnjim kolima. Niti logički niti moralni.
  • emilperska
    10.4k
    Vjerujem da je pitanje poticaja Belupu već pokrenuto. Iako to smatramo skroz legalnim, HNS to niti odobrava, niti osporava po ovome što čitam, o tome se sigurno nece pričati javno preko germanijaka i hanza medije nego će se rjesavati "diplomatskim" putem..
  • Jaro
    9.9k
    I te oremije moze sutra netko prikazatikao placane za petardu proslo kolo. Debilana i kokosarenje kakvim se, nadam se, klub nece baviti. To je za neke ljude iz proslosti i njihove simpatizere...
  • Keyser Soze
    13.4k
    Meni ova priča o Biliću samo pokazuje da su se usrali kaj se nama vratio Boban, svjesni su oni da je to prevaga gdje nikako ne mogu parirati.
  • jedan u nizu
    13.2k
    Random mi iskocila objava Rijeke na drustvenim mrezama o kupnji ulaznica za Poljud.
    Ugl, karte kupuju samo online, registracijom na moje.karte/hajduk (ili tako nesto) te tamo sa kodom HNKRIJEKA mogu kupiti ulaznice za gostujuci dio.

Jel ovo moguce na ovakvim utakmicama?
    Jel se inace ovako kupovalo, jesam ja lud ili sto?
  • NORTE
    15.6k
    Zamisli kad su ti nakon 20 godina klečanja (i kmečanja) najveći uspjesi sezone neuvjerljiv prolazak protiv kluba s Farskih otoka i puštanje omraženom rivalu.

Ispadanje od ko zna već kojeg "Ružomberoka" je normalna stvar.

Livaja koji ne propušta utakmice i ne može dobiti žuti karton odjednom propušta derbi protiv najomraženijeg suparnika.
    Legendarna ikona "najvećeg hrvatskog kluba" koja nije zabila ni jedan europski gol osim jednog penala Faranima.

Koja bruka od Hajduka.
  • Zagreb1992
    2.3k

Koliko puta su z vrijeme borbe protiv saveza pisali o mogućim neredima novinari pa nisu bili ..ako se ne varam i nedavno je oko repke isto bilo takvih pisanja ...Najveći lešinari koji radi par klikova siju strah i paniku
  • Omake
    8.2k
    Ovo što je Fruk nominiran za najboljeg mladog igrača lige je po meni glupost. Čovjek navršio 24 godine. Biraj u21 ili u22 igrače.
  • Efes Pilsen
    11k
    E moj Omake tako se cijena bilda, nista tu slucajno nije :rofl:
  • SAS1987
    17.4k
    Ja mislim da bi samo jedan čovjek koji zna šta radi, trener ili sportski direktor, mogao Hajduk pretvoriti u mnogo bolji klub za sezonu ili dve. Možda ne mogu pružiti opasnost na dugi rok ali samo jedna Hajdukova titula bi mogla biti dovoljno da sruše momentum Dinama i bace te nazad za nekoliko godina.LA BOMBA

Ja mislim da jednostavno nemaju taj potencijal pošto su kroz povijest bili dominantni jedino u 70-ima a sve ostalo je bilo na silu, kratkoročno, pa i ona famozna generacija koja je igrala 1/4 Lige Prvaka je bila sastavljena po principu vračanja par igraća na sezonu, dvije. Pokušali su i sada tako s Perišićem, Kalinićem, Rakitićem itd pa nije prošlo.

Ja bih se njih jedino "plašio" da im na ćelo kluba dođe netko koliko toliko ozbiljan i da im prvi dan uturi u glavu da nije plan osvojiti naslov prvaka nego strpljivo korak po korak graditi klub s fokusom na konstantnu rast a ne na naslov prvaka.

Svi znamo da to nije realno, tako da nas to opet vraća na početak priče - Nemaju taj potencijal.
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Sta nije Slaven Bilić bija izbornik u eri Mamica hrvatske repke, nisu li mu tovari to zamirili. Posto obraz jazavci, “nismo mi od onih kako vitar puse”
  • Felip
    518
    Dođe li do Nereda onda su stvarno Stoka.
  • Pacho
    839
    "Vecina". Znaci neka "naklapanja" su tocna? Kakva objava :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.