• Paggini
    49k
    Eh, a kad ja jutros napisem da ne smiju pomoci Dinamu onda se par pametnjakovića ovdje javi i napada me da pricam glupostifakin

Nije te se napadalo nego te se rugalo jer mislis da si jedini koji kuzi utjecaj NH na hajduk
  • Time
    1.2k
    Vec vidim Đalovica nakon utakmice kako se dere na hajduk...Igrali ste za korporaciju, ne za sebe. Bit ćete kruha gladni.Iris stavlja status #whyalwaysme i za nagradu za remi svojoj ruznoj polovici(doslovno) uplacuje vozacku dok nezadovoljna Torcida svu frustraciju lijeci na istoj zbog prosle objave i kritike prema hajduku porukom...Iris Livaja poliži nam jaja(jbga ni kriva ni dužna)...Rakitic za kaznu za losu igru od Raquel dobiva kaznu u vidu mijenjanja prezimena u Mauri i sele puncu i punici u predgrađe Seville(opet mu bolje nego meni)
  • fakin
    640
    Veliko vijece je odlucilo i mora ga se slusati. To je to, tu ne mogu nista ni livaja, ni rakitic ni itko drugi
  • NitkoBitan
    26.2k
    Stavi 1000 eura na dvojku i slikaj nam. Koliko jos puta moramo citat jednu te istu stvar...
  • Murtidzg
    147
    Pa i da Reka ove godine bude prva kaj onda. Neka im puste (sve se već napisalo o tome kako i sto predstavlja puštanje Hajduga). Sam nek Reka osvoje kup mi direktno u EL i ja zadovoljan.
    Sami su se doveli u ovu situaciju te kako je izgledalo sve do prije par kola potpisujem ovakav završetak sezone..
    No nadam se da ćemo bit prvaci i dalje.
  • Droljo
    15.8k
    Kakva psihoza je ovod nebi me čudilo da tovari to oderu lagano 2:0 u glupoj utakmici bez izrazitih šansi a torsida na kraju slavi sa svojima pobjedu protiv mrskog rivala.
  • rioda
    8.4k
    Barem će biti lakše pogledati utakmicu bez Uremovića
  • Paggini
    49k
    osvoje kup mi direktno u EL i ja zadovoljan.Murtidzg

Da, slažem se. Realno gledajući, da nam je netko ovo ponudio prije 6 kola, davale bi se lijeve i desne noge ovdje na forumu, tako da kako bude, bit će, neka dečki odigraju kako spada do kraja

Tovari neka se busaju u prsa da su nam izbili 600 trilijuna iz blagajne, da su ovo, da su ono tako što su ispali najveći luzeri svemira, a jednostavna je činjenica da smo ih na Poljudu pokopali za cijelu sezonu i izbacili iz bilo kakve kombinacije za išta.
  • deda
    36.6k
    Pravi sportaš nikad neće pustiti utakmicu. To je sve što mogu reći na tu temu. I nemojte se nervirati na stvari koje ne možete utjecati. Dođite na Loksu tu možete pomoći.
  • Z brega sam
    32
    Neka Pravednici s juga odigraju ovu shemu, bit će im opet na čast.

A bit će nama slast kad Slaven u zadnjem kolu izvuče x na Rujevici. Tu smo, gde smo!
  • Paggini
    49k
    Pa kad tovari mogu ovakve pizdarije izvoditi, možemo onda i mi dati ekipi Belupa milijun eura poticaja ako izvuku X i Dinamo bude prvak.

Eto, pa možemo se i mi tako igrati.
  • KristijanHR
    98
    ko im je*e mater, ne treba se uopce opterecivat s njima, sami smo si krivi za ovu sezonu, a mislim da je to samo prednost nama ako udemo direkt u EL...
  • gaTeDZG
    1.3k
    "Cestom ponosa, čista srca" i bez obraza. Tuga s juga ovime betonira status trećeg kluba u državi.

Samo neka puste, pa da i njima treba - mislite da bi mogli dobiti bilo koga? Ranije sam pisao, više se nadam Slavenu u zadnjem kolu, čisto da se Kovačević prezentira Bobanu drukčije nego u prošlom kolu.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Opet s druge strane, ne vjerujem da će Kovačević previše rotirati zadnje kolo protiv Rijeke. Vidio je kako je prošao protiv nas što je odmarao 5, 6 igrača, sumnjam da bi se volio zadnje kolo oprostiti sa sličnom katastrofom. Plus, u borbi je za 4. mjesto.
    Vjerojatno će i nakon zadnjeg kola ostati u Rijeci ili okolici jer ih za 4 dana opet čeka utakmica na Rujevici pa da poštedi sebe i igrače s nepotrebnim putovanjima.
  • Marcinko
    691
    Zato sam i napisao da je nažalost Šibenik naša jedina nada, mislim da Slaven nema šanse u zadnjem kolu, a za Hajduk sam odmah rekao da nema ništa od toga da oni nama donesu titulu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.