• Rile
    79
    Jel bih se ja sad trebao osječat glupo kad čitam da 40% godišnjaka ne dolazi na male tekme?
    Nisam ulovio godišnju a bio sam na svakoj tekmi osim na 2 u kolovozu jer sam bio van Zagreba.
    Nadam se da će se u klubu brojat dolasci i nama negodišnjacima i da ćemo imat pravo prvootkupa godišnjih zasljedeću sezonu.
  • jedan u nizu
    13.2k
    Morate shvatiti da je za vecinu ljudi, jedna tekma tjedno previse.

Sam sam godisnjak i jebeno se trudim doci na svaku tekmu, ali jednostavno se ne uspije svaki put. Nekada bolest, nekada put, nekada nesto neodgodivo i lako se izgubi 4-5 tekmi godisnje.

3 tekme u 3 tjedna na maksimiru je previse i za sve redovite. Meni je na teski knap, a imam godisnju i zivim u Zagrebu. A di nece ljudima koji nemaju godisnju ili kojima je skuplje odlazak na tekmu.

Pogotovo kada je to Lokomotiva i kakti gostovanje.
    Ako netko od 3 tekme moze na 1 ili 2, probajte pogoditi koju ce izabrati. Pa oni zadnju, gdje se moze sve odluciti i koja moze postati proslava naslova.

Netko tko je bio na Slavenu, mozda ce preskočiti ovu a doci sljedeci tjedan. I to je u redu
    Uz to je bila Rijeka dva tjedna ranije.

Nasa baza je jos uvijek mala ali raste iz dana u dan, iz tekme u tekmu. Prije 2 godine ove brojke bi samo sanjali, a danas su nam male.

Da sad kazemo da sanjamo 20k prosjek za 2 godine, u nebi se cudio da se ljudi zale kako na Gorici nemozemo skupiti niti 30k.
    A mislim da bi svi potpisali da nam za 2 godine (maknimo kranjcu iz jednadzbe) prosjek bude 20k.
    Kao sto bi svi potpisali prosjek od 11k da nas se pitalo prije 2 godine.
  • NitkoBitan
    26.2k
    3 tekme u 3 tjedna na maksimiru je previse i za sve redovite.jedan u nizu

A kaj je sa onima koji trose puno vise vremena i novaca od tih 4-5 sati tjedno :smirk:

Uglavnom... momci sa sjevera pripremili 2 koreografije! Dodite na sjever i "ispostujte", da sto lakse prode organizacijski i sto bolje ispadne.
  • Hnlovac
    2.1k
    Da 20% Zagreba ide na 4-5 HNL utakmica godišnje imali bismo prosjek gledatelja kao Everton

Ja sam uvjeren da na Maksimiru ove sezone nije bilo više od 30 000 različitih ljudi
  • deda
    36.6k
    Ovo je vrlo bitan podatak koji 90% ovog foruma ne kuži.
  • austrijanac
    6.8k

Kuže oni koji su redovito na tekmama.
    Ista lica gledaš u Dabi, Stormu ili Pubu.

S istim ljudima se susreces na punktovima za cugu, a nemali broj puta onda i u wcu. Pogotovo ako si na Sjeveru.

Imam veći broj "poznanika" sa sjevera nego u stvarnom životu, iako im ne znam ime no neka šala se uvijek nabaci.

Vjerujem da je i Zapad slična priča.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Da sad kazemo da sanjamo 20k prosjek za 2 godine, u nebi se cudio da se ljudi zale kako na Gorici nemozemo skupiti niti 30k.
    A mislim da bi svi potpisali da nam za 2 godine (maknimo kranjcu iz jednadzbe) prosjek bude 20k.
    Kao sto bi svi potpisali prosjek od 11k da nas se pitalo prije 2 godine.
    jedan u nizu

Kad je nekoć na derbijima bilo jedva par tisuća ljudi a protiv ovih "malih" par stotina, kmečalo se da nas je sramotno malo i zavidilo se magaradi kako oni imaju jebenu posjetu (iako, ta njihova posjeta također nije bila spektakl. Recimo na nekakvu Istru ili Belupo bi im došlo 8k ljudi i to se predstavljalo kao spektakl od posjete). Sad kad nam je prosjek zadnjih sezonu dvije u konstantnom porastu, opet ne valja jer je "premalo". To što nam je prosjek jednak/ili čak bolji od klubova iz nekih ostalih europskih glavnih gradova (Budimpešta, Ljubljana, Bratislava, Moskva, Beograd) koga briga, jel tako? A ne tako davno (prije 2-3 godine) je izašla ona tablica posjete klubova u "regiji" gdje je Dinamo ako se ne varam bio predzadnji u top 10 i bio je čak iza Posušja i Maribora ako se ne varam. Tko bi tada rekao da ćemo za koju godinu uvelike nadmašiti te brojke. Sad smo vjerojatno u "regiji" top 5 a možda i top 3 po posjeti. Tko se tome mogao nadati tada kad je izašla ona tablica posjete klubova.
    O proslavi na punom stadionu, vožnji igrača u busu kroz grad, i kulminaciji slavlja na trgu da ne pričam. Da se to reklo nekome prije samo 3-4 godine, vjerojatno bi proglasio onoga koji tako tvrdi ludim.
  • criticus
    3.5k
    SD2 će biti rasprodan svaki tren. SD3 je napola već prodan. Ipak se kreće...
  • Plava 9ka
    51
    Ja sam uvjeren da na Maksimiru ove sezone nije bilo više od 30 000 različitih ljudi

Rekao bi da ljudi u klubu mogu lagano doći do ove informacije, ili barem koliko je različitih članova uzelo ulaznicu a da je ista skenirana.

Ovo ticketing sustav sigurno ima spremljeno.
  • Božo
    14
    Pao SD2
  • Liks90
    3.1k
    Sjever na 2360 prodanih
  • Liks90
    3.1k
    Zapad prodano cca 1710
  • Neron53
    1.6k
    Ma to je s klincima vec oko 5 soma.
    Jos 2 i pola dana...idemo do 9-10
  • Sportskifanatik
    594
    Nemrem vjerovat da sjever nije prodan
  • DrawTube
    6.8k
    Ja mogu. Trenutacni broj prodanih za sjever otprilike odgovara broju potrebnom da se rasproda kad se ubroje godisnjaci, a mislim da će možda 30% godišnjaka kupit kartu za Loksu sad, samo oni najzagrizeniji

Uzmimo još i clanske popuste i free karte, dobro je deda rekao, 7000 ljudi top. Uostalom, na sjeveru dolje skoro nikad nema više od 4500-4600 ljudi sk je sg zatvoren, jer da je 100% pun bi značilo da nam godisnjaci imaju dolaznost 80+%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.