• Facke
    5.8k
    Opce mi nije jasne zbog cega se govori da je HNL nikad losiji? Istra se je digla pod Garciju i igra atraktiven nogomet, Slaven se je digel pod Kovacevicem, Gorica igra kvalitetne pod Carevicem i imame dobrih i kvalitetnih igraca v lige v sakem klubu. A za Dinamo ima materijala.
    Jagusic, Lisica, Fruk , Marusic itd. Ali onda treba naprimjer u Jagusicu i Lisice dati priliku i minutazu v Dinamu. Mi na levem krilu imame Pjacu a Hoxha bi isel nekam dalje. Tu onda treba , ak oceme Jagusica , njemu dati minute. Bar po mojem mislenju.
  • crophantom
    330
    Vidjet ćemo kad krenu kvalifikacije za Europu na kojoj razini je HNL, pa kad opet budu neugodne Zire, Gzire, Ružomberoci, Olimpije i ostali Toboli onda se to svede u realne okvire.
  • Crni86
    10.1k
    Mi na levem krilu imame Pjacu a Hoxha bi isel nekam dalje. Tu onda treba , ak oceme JagusicaFacke

Mali je desna osmica ili desno krilo. Ima jako dobru lijevu nogu i mislim da bi ga bilo bezveze trositi onda na lijevoj strani.

Na kraju i na toj desnoj strani ce imati puno vise prilika jer odlaskom batija, stojke ce se prekomandirati u vezni red. Prakticki mali moze upast u prvih 11 ako smatramo da je on taj.

A kaj se tice hnla, mislim da je za dinamo dobro sta su ostale ekipe pocele igrat nogomet. Mozda se brane protiv nas, ali ostalih 70% nogometa igraju na posjed, igraju nogomet i samim time se tako lakse filtriraju igraci za nas jer upravo je to ono sto je nas dnk.
  • Facke
    5.8k

A da. More Jagusic igrati dense, leve, v sredine. Al ak ga mislime uzeti , morame mu dati minute. Ovu sezonu je iste igral na vise pozicija. Dosta se je saltal. Igral je na desnem krilu, na desetke, na levem krilu (ak tam nije igral Grgic). Al ja vidim prostora za njega v Dinamu. Pitanje kakuv bi mi plan imeli s njim. Ak bumo zeli Lisicu onda bi prije rekel da bi Jagusic pri nami igral na levem. Nadam se da se bude Cordobe dale jos priliku.
  • marcio amoroso
    41.4k
    Opce mi nije jasne zbog cega se govori da je HNL nikad losiji?Facke

HNL je trenutno jako zanimljiv, dosta ljudi je na tribinama i svi se za nešto bore. To diže ligu na viši nivo. Po meni nije toliko kvalitetna koliko je zanimljiva liga.

Problem HNL-a su ambicije klubova. Rijeka će na ljeto opet prodati sve šta može i onda ćemo se svi zajedno čuditi kad ih neka Olimpija nakanta. Osijek će na ljeto slagati kompletno novu momčad pa ćemo se čuditi Ziri ili Kyzilzharu. Tovari će promijeniti upravu, sportskog, trenera i 9 igrača pa ćemo se čuditi Gziri ili Ružomberoku.

Naši klubovi su puno bolji i puno bolje izgledaju na terenu na kraju sezona nego na početku pa se onda svi zavaramo i nadamo da će dva, tri ili četiri kluba ući u grupnu fazu nečega. Na kraju knjiga kao i uvijek spadne na jedno slovo, na d.
  • Efes Pilsen
    11k
    Prica se naveliko da ce Moharrami preselit u Osijek po isteku ugovora?
    Ja se nadam da ne ostaje u HNLu ako vec ide.
  • Facke
    5.8k

Nazalost , je to tak. Ne vidim da je Rijeke, Osijeku ili Hajduku cilj da se plaseraju u europsku skupinu. Ak prejdeju pretkola super , ako ne onda im to ne smeta. A to je steta. Uz europu bi se i ti klubovi digli. Al nema ambicije. Ja se nadam da bu Istra i iduce sezone dobre zgledala, da bu imala ambicije za iskorak. Ak budu dalje nastavili s takvem radem i dogovorili dalje igrace ko Radosevica onda bi oni iducu sezonu trebali biti kandidat za meste na tablice koje vodi u europu. V Rijeke to ne vidim. Oni se iste dosta kesne pojacaju. Za Osijek bumo vidli kaj planira novi sportski direktor. Makar , ne treba njimi pune. Boto im je ostavil dobru momcad. Kaj se tice Hajduka, pitaj boga kaj tam bude. Ali oni same ciljaju na tu titulu v prvenstvu i ne zgledaju mi ko da imaju preveliki interes igrati europu. Naravne , treba i financije pogledati ali europa bi im bila dodatna inekcija. Uz to da oni igraju redovne europske skupine mogli bi prodati igrace i ua veksu cifru.
  • austrijanac
    6.8k
    HNL po meni ima raznovrsniju kvalitetu nego prije 5 godina.

To ne znači da je liga bolja ili jača (za mene je jedino mjerilo Europa).

No svaki klub ove sezone ima nešto ili nekog, tako da pogled prema HNL dvorištu ima smisla.
  • Anderson Costa
    118
    Mozda jedno nepopulanrno misljnje... RAdnje nebi iskrcavao lovu na Lisicu, bi ako bi isli po pojacanje na desnom krilu ali ne bi za njega. Ako se ne uspimo utopit nekom Cordobu mislim da ne dobijamo puno vise sa Lisicom u odnosu na Cordobu pod pretpostavkom da bude zdav i glavom u nogometu.
  • Filip85
    180
    Jedina stvar koja je bila dobra u šugoslaviji je zakon do 28-e. To bi vratio bez da trepnem...
  • modri-kibic
    398

Koliko znam on bi išao što bliže doma.
  • vlatkomarkovic
    969
    Cordobi je rečeno da nađe novi klub, posudba ili otkup ne znam. Na njega se, barem u idućoj sezoni, ne racuna. Nije samo zbog toga što je stranac nit je zbog njegovih igračkih kvaliteta, ima neozbiljan karakter i pristup treninzima. Također je taktički strašno nediscipliniran.

Lisica dosta podsjeća na Orsica samo što nije toliko elitan u nekim segmentima igre, ali s druge strane ipak je visedimenzionalniji igrač. Nisam oduševljen ovim pickom, ali vjerujem Bobanu.

Ovdje po ko zna koji put govorim Dinamo treba dofurati Krivaka. Krivak je barem prije ozlijede pokazao da je u tom trenutku najtalentiraniji igrač lige, barem 2 razine iznad Soticeka. Ne dovedemo li ga može nam se dogoditi vrlo lako "situacija Fruk" ili još gore.

Također poprilicno sam siguran da se gledaju naši mladi igrači vani tipa Vidovic, Tunjic, Pesch... Neće se ponoviti scenarij Ivanovic, Pasalic.
  • mali M
    7.5k
    Mislim šta se ja uopće imam raspravljati, Boban i ja imamo isti stavvlatkomarkovic

ja i Boban jedno smo :lol:

Stranci će dolaziti samo kao klasni dokazani igraci koji ćemo plaćati pun k, ostalo sve nas pogon i najbolji talenti HNLa.vlatkomarkovic

A buraz pa ovo trubi cijeli forum već godinama sad ti tu privatiziraš tu misao kao da ste ti i Boban osmislili taj masterplan... Da se razumijemo, Boban mi je topčina, ovo ide više tebe.

Evo ti još jedna misao za koju Boban i ja imamo isti stav, ali slobodno si ju privatiziraj.
    Iduće godine ako ćemo puno pobjeđivati Dinamo će ponovo osvojiti prvenstvo!
    Bonus - Vjerujem da će navijači biti sretni zbog toga..
  • Crni86
    10.1k
    Nicolas Milanovic kaj je zapeo negdje na putu do nas potpisao za Aberdeen.
  • Droljo
    15.8k

Nasukao se na otok izgleda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.