• Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Sve što želim je da ih Rijeka natrpa i da onda kiksa protiv Slavena. Da žgadija ostane potpuno popišana i nebitna.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Kad izgubimo od Lokse pa Urke i Markan magicno ozdrave preko noci hahahah...
  • Mr Anderson
    11.6k
    Možda bolje hajduku dati premije...financijski su u goroj situaciji od SlavenaTime

To smo radili '96 za vrijeme Canjuge kad smo ih stimulirali da dobiju Varteksa. Mislim da danas se nebi trebali baviti takvim stvarima. Biti će što Bog da. Nečasne radnje ti se kad tad vrate.
  • The Octopus
    322
    koja sizofrenija, ili ce pustit ili ce vlasnici Dalmacije prekinut utakmicu ili ce Belupo odmarat igrace hahaha. Ovo je jebeno, jos teorija o vanzemaljcima fali
    Suma sumarum nema nam pomoci
  • rioda
    8.3k
    Treba s Belupom dogovoriti transfer Jagušića. 1,5 milijuna redovna cijena, 2 milijuna ako uzmu barem bod... :cool:
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Zadnje kolo, tifus protiv Varteksa na Poljudu, treba im pobjeda da Inker ne bude prvak. Varteks trenira Ćiro.Paggini

to je legendarna sezona, nakon par tjedana su izgubili od debrecena ukupnim rezultatom 8:0
    ej, debrecen ih je na poljudu nakantao 0:5
  • vjeko1701
    14.8k
    Ja sam čuo da je u mjestima podjeljenim između dinamovaca i hajdukovaca prodaja debrecinki nakon te utakmice skočila 300% :D
  • db-izbjeglica
    17.5k
    sjećam se prijenosa, vela u stanju šoka, predinfarktno stanje, plače skoro kao kad je tito krepo

još mislim da se trener debrecena prezivao šupak ili tako nešto, znam da smo se sprdali :rofl:
  • IceMan
    3k

96. je zadnje kolo bio i Hajduk u igri za naslov (doduše s manjim šansama) - zato su i pobjedili Varteksa.

Za to im je trebao kiks Dinama (neriješeno il poraz) u Kranjčevićevoj od Zagreba. Završilo je 1-3 za Dinamo.

A ako bi Varteks dobio Hajduka, bio bi prvak.
  • Mr Anderson
    11.6k
    96. je zadnje kolo bio i Hajduk u igri za naslov (doduše s manjim šansama) - zato su i pobjedili Varteksa.

Za to im je trebao kiks Dinama (neriješeno) u Kranjčevićevoj od Zagreba. Završilo je 1-3 za Dinamo.

A ako bi Varteks dobio Hajduka, bio bi prvak.
    IceMan

To ne mijenja činjenicu da je Deverić išao u Split s torbom maraka.
  • IceMan
    3k

U to nisam upoznat, al činjenice su takve da je i Hajduk mogao postati prvak zadnje kolo.

Završilo je s jednakim brojem bodova Dinama i Hajduka.
  • Ludovic IX
    8.3k
    bili smo prvaci zbog gola Zuje Mladinića.. doma dobili 4:1, tamo gubili 2:0 nakon 10-15 min ali onda smo zabili za 2:1, pa Zujo drugi eurogol tovarima u mjesec i pol.. čeko je nakon tog zabio još bolji eurogol ali nije im na kraju bilo dovoljno
  • Ivdzo11
    6.3k
    Biliću će biti ponuđeno vođenje klupskih financija i jedino ako prihvati tu funkciju može ostati na Poljudu. Sa sportskim direktorom Vitalijem i voditeljem Akademije Primorcem klub će se sporazumno rastati, čeka se da trener Gennaro Gattuso ode sam, a upitan je čak i status Marinke Akrap koja obnaša dužnost člana uprave. Njenim dolaskom napravljen je odličan posao u sektoru marketinga, ali rad u upravi koja je nagomilala dugove i neki upitni projekti mogli bi i njoj presuditi.

Bilić bi bio na čelu tima, Vučević i Kalinić preuzeli bi upravljačke funkcije u sportskom segmentu... U svakom slučaju ponuda je na stolu, nitko od navedenih za sada nije dao svoj pristanak, ali ako dobiju garancije da će u klub ući kao tim, svi skupa, i da mogu raditi po svom, to bi se vrlo brzo moglo dogoditi.
  • Ritam Ulice
    449
    Nit je Bilic Zvone, nit je Bilic Zvone. Losa kopija zadruge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.